zlobil Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 ne sam kazal 4e e nevazmojno prosto sam siguren 4e toi e neprosveten v tezi ne6ta........ edit: ina4e po teamata kola karam ot 4, 5-ti klas nau4ix se na dqdo na ladi4kata i dosta obi4am da 6ofiram a tova dali 6te mi pisne 6te pokaje samo vremeto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Prav si..... Vsi4ko s bremeto si Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 No da ti kaza ima ne6ta koito kolkoto i da 4aka6 niama da se sbadnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 No da ti kaza ima ne6ta koito kolkoto i da 4aka6 niama da se sbadnat <{POST_SNAPBACK}> v smisul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Абе тъпчовци, сядайте си на задниците и налягайте над учебниците, не се правете на големите гъзарчета дето въртят гевречето. Има си време за това. Дори като станете на 18 не значи, че сте достатъчно зрели. Познавам много по-големи хора дето са си пълни тъпагиозчета и карат като ненормални. После съобщавят в новините как някакъв боклук на 17-18 години помлял 2-3 деца на зебрата. Ай, спирам да пиша, че само се нерва. Аман от глупаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Ти пък мноо бързо ни определи всички ве "глупаци", предполагам ти си най-умният Аз пък мога да ти кажа че тия 17-18 годишните дори да правят катастрофи са много по леки, аз много по-често чувам за някъв 20-30 и нататък който "помлял" еди кво си, щото се мисли за мноо голям шофьор кат е по-стар... Аман от "шофьори" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Ти пък мноо бързо ни определи всички ве "глупаци", предполагам ти си най-умният Аз пък мога да ти кажа че тия 17-18 годишните дори да правят катастрофи са много по леки, аз много по-често чувам за някъв 20-30 и нататък който "помлял" еди кво си, щото се мисли за мноо голям шофьор кат е по-стар... Аман от "шофьори" <{POST_SNAPBACK}> Абе, не говоря за всички вас. Би било супер ограничено да мисля, че аз съм най-великия тук. Напротив. Съжалявам ако изказването ми е прозвучало така. Говоря за всички онези тарикатчета дето расли-недорасли застават зад волана и натискат педала до дъно. Изказвания като твоето, които не са подкрепени от факти, аз не ги приемам. как разбра, че са по-леки? Ама не ми се спори за глупости. Щом си рекъл, така да бъде. По-леки са. Точно това ми беше идеята - че трябва да се дават в по-късен етап правата за шофиране. Не казвам, че като еди-кой си е на 40 е по-разумен от някой друг на 18. То си е до самосъзнание. Аз съм на 20 и нямам книжка, да не кажете сега пък и, че се мисля за най-големия шофиор :о) п.п. Що ме караш да обяснявам като на малоумни?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Абе тъпчовци, сядайте си на задниците и налягайте над учебниците, не се правете на големите гъзарчета дето въртят гевречето. Има си време за това. Дори като станете на 18 не значи, че сте достатъчно зрели. Познавам много по-големи хора дето са си пълни тъпагиозчета и карат като ненормални. После съобщавят в новините как някакъв боклук на 17-18 години помлял 2-3 деца на зебрата. Ай, спирам да пиша, че само се нерва. Аман от глупаци. <{POST_SNAPBACK}> ti pa golqm gazar go razdava6 ne6to we si4kite gi opravi na barzo.....kvoto si iskat tova 6te prava az kato karam ot 5 klas kola tap li sam we ? ili tapiq si ti 4e si se ka4il za prav pat na kola na 6ofiorskiq izpit ako si karal takav..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 ti pa golqm gazar go razdava6 ne6to we si4kite gi opravi na barzo.....kvoto si iskat tova 6te prava az kato karam ot 5 klas kola tap li sam we ? ili tapiq si ti 4e si se ka4il za prav pat na kola na 6ofiorskiq izpit ako si karal takav..... <{POST_SNAPBACK}> Явно е имало нужда да обяснявам като на идиотчета все пак. прочети ми поста и се опитай да осмислиш този път за какво ти говоря, не да нападаш веднага. edit: Казвам КАТО, не че сте идиотчета :о) Много тънкообидни го давате нещо гледам edit2: няма да е зле да изчетеш темата. Беше писано за точно такива като тебе, дето карат от 5 клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 schmi mnogo si v gre6ka brat mi.... tova koi kakva katastrofa e napravil ne zavisi ot vazrasata samo da te svetna moje da e leka i da si na 18 moje i da e leka i da si na 118 prosto vazrasta nqma ob6to a kolkoto do pedala ima xora koito prosto obi4at skorostite az gi obi4am sa6to zatva ne mi xaresva da ni obijda6 "nqkvi rasli nedorasli tarikat4eta" tova e nqkvo super ograni4eno i tapo ama 6tom si go misli6 taka da bade prosto si v v gre6ka.... a v america kato davat knijki na 16 godini kakvo 6te kaje6 kak 6te go izkomentira6 4e sa tapi... ili 4e si4ki american4eta sa nedorasli nemisla.... edit: ne kazvam 4e se obijdam prosto kazvam li4no mnenie koeto se protivopostavq na tvoeto.. nqma zna4enie ne mi se spori za raboti po taq tema moje da se pi6e do utre i vse pak nqma da moje6 da me obedi6 v tvoqta gledna to4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Tи пък сега ще кажеш , че американчетата са умни , айде моля ти се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 schmi mnogo si v gre6ka brat mi.... tova koi kakva katastrofa e napravil ne zavisi ot vazrasata samo da te svetna moje da e leka i da si na 18 moje i da e leka i da si na 118 prosto vazrasta nqma ob6to a kolkoto do pedala ima xora koito prosto obi4at skorostite az gi obi4am sa6to zatva ne mi xaresva da ni obijda6 "nqkvi rasli nedorasli tarikat4eta" tova e nqkvo super ograni4eno i tapo ama 6tom si go misli6 taka da bade prosto si v v gre6ka.... a v america kato davat knijki na 16 godini kakvo 6te kaje6 kak 6te go izkomentira6 4e sa tapi... ili 4e si4ki american4eta sa nedorasli nemisla.... <{POST_SNAPBACK}> Ама аз точно това казвам и то за трети път вече! Не трябва да сядаш зад волана само, защото ти се иска, а трябва да си наистина готов за това. Имам в предвид да се чувстваш достатъчно разумен и сигурен на пътя. Защото рискуваш не само своите здраве и живот, а и на околните. За натискането на педала, повярвай ми - разбирам те, обаче се замисли и какви могат да са последствията. На мен също ми се иска. За американците може да се каже много. Накратко - ние сме диво племе, има много да ги гоним. Имаше една песен на Тодор Колев - "Как ще ги стигнем"... Ако можете, чуйте я. Дава много точен отговор на въпроса ти. Всичко добро! Пак казвам, не съм искал да засегна никого, просто ме е яд като слушам в новините за поразиите от безразсъдъка на някого. Още нещо: не карайте пили. edit: Не е зле да се вслушваш в позицията и на другите. Несъмнено ще ти е от полза :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Tи пък сега ще кажеш , че американчетата са умни , айде моля ти се <{POST_SNAPBACK}> ne sma tvardql takova ne6to ama ne sa na stotici godini pred nas nali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Абе тъпчовци, сядайте си на задниците и налягайте над учебниците, не се правете на големите гъзарчета дето въртят гевречето. Има си време за това. Дори като станете на 18 не значи, че сте достатъчно зрели. Познавам много по-големи хора дето са си пълни тъпагиозчета и карат като ненормални. После съобщавят в новините как някакъв боклук на 17-18 години помлял 2-3 деца на зебрата. Ай, спирам да пиша, че само се нерва. Аман от глупаци. <{POST_SNAPBACK}> VNIMAVAI I NE SE NERVI TOLKOVA 4E DA NE TI SE PRASNE SARCETO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Явно е имало нужда да обяснявам като на идиотчета все пак. прочети ми поста и се опитай да осмислиш този път за какво ти говоря, не да нападаш веднага. edit: Казвам КАТО, не че сте идиотчета :о) Много тънкообидни го давате нещо гледам edit2: няма да е зле да изчетеш темата. Беше писано за точно такива като тебе, дето карат от 5 клас. <{POST_SNAPBACK}> TATKOVCI NA FORUMA LEPNETE MU MALKO WORNING Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 VNIMAVAI I NE SE NERVI TOLKOVA 4E DA NE TI SE PRASNE SARCETO <{POST_SNAPBACK}> TATKOVCI NA FORUMA LEPNETE MU MALKO WORNING <{POST_SNAPBACK}> /offtopic Ако имаш да кажеш нещо съществено, кажи го. "мненията" ти са абсолютно безполезни и честно казано не ми дреме и ban да ми сложат, нали съм казал, каквото мисля. Още повече, че поясних за думичките, които така грижовно си сложил в червено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 /offtopic Ако имаш да кажеш нещо съществено, кажи го. "мненията" ти са абсолютно безполезни и честно казано не ми дреме и ban да ми сложат, нали съм казал, каквото мисля. Още повече, че поясних за думичките, които така грижовно си сложил в червено! <{POST_SNAPBACK}> sorry ama ako poznava6 niakoi idiot4e kakto ti go nare4e koeto ne znae kakvo pravi moliate ne sadi po nego za vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 sorry ama ako poznava6 niakoi idiot4e kakto ti go nare4e koeto ne znae kakvo pravi moliate ne sadi po nego za vsi4ki <{POST_SNAPBACK}> За всички?! Ама, от написаното до сега, съдя че въобще не си си направил труда да прочетеш постовете ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 ne misli taka............................................................................ ....... Vikam da ne se zanimavame s tva... kakto i da e .... prosto se po4ustvah obiden ot tezi dumi.... ]MINALO I ZAMINALO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan_torbalan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 obicham da karam kola.osobenno na ba6tami bmw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Заглавието е "Кара ли ви се кола?" Отговор: "Да". Стига сте се карали .. Какво искате "The Fast and The Furious" на улицата? Да караш кола е отговорно.. не само зависи вашият живот ,а и на тези в движението.. Айде мир! "... but on the streets drive safely and responsibly!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Кат ми се кара кола ходя на лалута и карам картинг почти същото е .Е няма скорости климатик радио със CD и MP3 AIR bag .Тръпката е почти същата отново може да се отрепеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Кат ми се кара кола ходя на лалута и карам картинг почти същото е .Е няма скорости климатик радио със CD и MP3 AIR bag .Тръпката е почти същата отново може да се отрепеш <{POST_SNAPBACK}> za kolko pravi6 obikolka tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Lo6oto e 4e sam malko baven i praia obikolkata za 01:12 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 za kolko pravi6 obikolka tam <{POST_SNAPBACK}> Lo6oto e 4e sam malko baven i praia obikolkata za 01:12 sekundi <{POST_SNAPBACK}> Ти случайно да си чувал за бутона ЕДИТ??? Няма да е лошо да прочетеш правилата на форума ЦЪК!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.