lukather Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 търся програма за ограничаване на интернет трафика в определени часове ако има изобщо такова нещо.че племенничката ми непрекъснато чати като няма никой в къщи и не сяда да учи Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Аз кат не уча и майка ми взима модема или захранващия кабел по-често кабела, но тя незнае че аз имам резервен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 HAhahahahah ! i na mene edno vreme mi vzemaha zahranvastia kabel Ehhh spomeni... no az si biah napravil edin sobstvenorachno. I vednaj maika mi se pribra ot rabota po rano, a PCto pusnata.... maliiiiiiiii kvi sceni biaha..... ianche samata mIRC ima opcia za ogranichavane s parola. Samo ia aktivirai i niama da mje da si ia pusne Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 HAhahahahah ! i na mene edno vreme mi vzemaha zahranvastia kabel Ehhh spomeni... no az si biah napravil edin sobstvenorachno. I vednaj maika mi se pribra ot rabota po rano, a PCto pusnata.... maliiiiiiiii kvi sceni biaha..... ianche samata mIRC ima opcia za ogranichavane s parola. Samo ia aktivirai i niama da mje da si ia pusne <{POST_SNAPBACK}> Тва не става, тя ще си свали друг скрипт и пак ще чати чиста работа си е с модема Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 или може да махнеш цялата клавиатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Мне...взимането на каквото и да било съкс..аз имам 3 клавиатури,3 мишки и още едни кабели..според мама съм ги изхвърлил...Модемът рулира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Тва не става, тя ще си свали друг скрипт и пак ще чати чиста работа си е с модема <{POST_SNAPBACK}> E ot de tolkova akal v takava zapalena chatarka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Просто си заключи десктопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Администрирай си компа и проблема ти е готов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Хората си го казаха Администрирай ПЦ-то Навярно вече имаш някакъв юсер на пц-то независи от това имаш поне 1-н дали е администратор само ти знаеш каква е идеята,да ограничиш достъпа до програмите ... тоест не му дава да инсталира нищо на пц-то и му настройваш акаунта който ще съсдадеш нов юзер който е лимитед забраняваш му достъпа и това е защото има ли физически достъп не може да го спреш.Идеята за юсерите е най добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.