Jump to content
BulForum.com

търся програма за ограничаване на интернета

lukather

Recommended Posts

търся програма за ограничаване на интернет трафика в определени часове ако има изобщо такова нещо.че племенничката ми непрекъснато чати като няма никой в къщи и не сяда да учи :angry1

Аз кат не уча и майка ми взима модема или захранващия кабел ;) по-често кабела, но тя незнае че аз имам резервен :D

HAhahahahah ! i na mene edno vreme mi vzemaha zahranvastia kabel :) Ehhh spomeni... no az si biah napravil edin sobstvenorachno. I vednaj maika mi se pribra ot rabota po rano, a PCto pusnata.... maliiiiiiiii kvi sceni biaha..... ianche samata mIRC ima opcia za ogranichavane s parola. Samo ia aktivirai i niama da mje da si ia pusne :)

HAhahahahah ! i na mene edno vreme mi vzemaha zahranvastia kabel :) Ehhh spomeni... no az si biah napravil edin sobstvenorachno. I vednaj maika mi se pribra ot rabota po rano, a PCto pusnata.... maliiiiiiiii kvi sceni biaha..... ianche samata mIRC ima opcia za ogranichavane s parola. Samo ia aktivirai i niama da mje da si ia pusne :)

Тва не става, тя ще си свали друг скрипт и пак ще чати ;) чиста работа си е с модема :P

Мне...взимането на каквото и да било съкс..аз имам 3 клавиатури,3 мишки и още едни кабели..според мама съм ги изхвърлил...Модемът рулира...

Тва не става, тя ще си свали друг скрипт и пак ще чати ;) чиста работа си е с модема  :P

E ot de tolkova akal v takava zapalena chatarka! :bgrin: :D

Хората си го казаха Администрирай ПЦ-то

Навярно вече имаш някакъв юсер на пц-то независи от това имаш поне 1-н дали е администратор само ти знаеш каква е идеята,да ограничиш достъпа до програмите ... тоест не му дава да инсталира нищо на пц-то и му настройваш акаунта който ще съсдадеш нов юзер който е лимитед забраняваш му достъпа и това е защото има ли физически достъп не може да го спреш.Идеята за юсерите е най добра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...