Jump to content
BulForum.com

Прерачдане на чуствата.

Recommended Posts

Как смятате , вазможно ли е 2ма души да са били заедно да се обичали и тнт. и да са се разделили по Х причини и след време ( години ) като се видят отново да стане нещо м/у тях? И това пак от своя страна повдига вапрова , щом 1вия пат нищо не се е получило дали има смисал да се опитва отново ? Но все пак хората се променят и винаги е вазможно да се получи нещо .

Та много ми е интересно какво мислит по вапроса . :)

п.с.: Простете за правописните грешки и пропуснатите , . и тнт :) :P

Не че не е възможно,но самата идея за връщане назад(макар до голяма степен грешките и на двамата да са от значение) е безсмислена,лично за мен...За да са се разделили,така е трябвало да стане ... Понякога нещата трябва да се оставят такива,каквито са ... Дотук с мен ...

Във всяко нещо човек може да открие смисъл,ако иска ... дори в даването на втори шанс...в опита отново ... въпроса е дали го иска ... Няма невъзможни неща ... те по-скоро зависят от нас самите.Когато човек реши,че нещо наистина си струва ... прави чудеса ...

А в конкретния случай(който не е много конкретен - да вкарам и малко кретенизъм :D ) ако предположим,че са се разделили вследствие на незрялост от едната,или и от двете страни ... то Случаят-неслучаен може би ги събира,когато са готови ... с други думи, когато едно нещо трябва да се случи то се случва ...,но да не забравяме,че всичко зависи от нас ... :D

ако си стойностен човек и ако другия си струва - да, супер е. но ако си нещастник няма какво да се занимаваш да тровиш живота на другия. а ако ти си пич, а оная мацка е тъпа п♛тка - да го духа, няма смисъл.

за съжаление малко сме пичовете, а още по-малко са момичетата, които си струват.

но нз. човек, който се чувства (и се радва) да бъде човек-сянка, дали има силите и възможността да си върне мацката.... лично мнение

хух , то аз вече сам взел решение , просто исках да видя какво ще кажете ( не конкетно вие , но... нали знаете 3то лице винаги най-точно преценя ) а пак за това дали сам стойностен човек незнам , смятам че немога да дам обективно мнение за себеси но смятам ,че сам ако не друго поне човек с принципи ... и момичето е много стоиностен човек ( поне според мен ) ...а пак като се има и напредвид ,че това м/у нас беше преди много време , бяхме много малки ( деца в побертета ) , не че сега сам кой знае колко голям , но се имам за по сазнателен и незнам ... някакси се приварзах много кам това момиче напоследак , дори мисля ,че повече от колкото е трябва ...а мисля ,че и тя кам мен , но ще видим , само времето ще покаже. Много мерси за мнението което изразихте ... :)

ако ти нямаш високо мнение за себе си е лошо. поне аз мисля така. трябва човек да е наясно с качестватата си и да се старае да ги използва. да намира позитивното в себе си и да се опитва да бъде по-добър. трябва да има високо самочувствие, без да прекалява разбира се.

Лично аз винаги когато се усетя навреме се старая да давам втори шансове, дори и трети. след третия вече прекратявам. Причината да съм толкоз щедър е много проста - самия аз често разчитам на втория шанс, защото обикновено не всичко ми се получава от първия път.

та на поставения от теб въпрос от чисто лични принципни съображения веднага ти отговарям - да връзката заслужава втори шанс. самия факт че си се замислил по темата е достатъчен за да заслужи връзката своя шанс.

и тук се намесва разума и дава съвети: когато даваш този шанс дръж си очите на 4 или дори на 8. вече веднъж е допускана грешка и тя трябва да се предотврати (нямам си и идея от кой от дваматае била).

успех и всичко най-хубаво..

Еми аз не че нямам високо мнение за себеси , просто смятам че немога дам обективна оценка.

споко тогава, джъст ду ит. найки го казаха

а оная мацка е тъпа п♛тка - да го духа, няма смисъл.

за съжаление малко сме пичовете, а още по-малко са момичетата, които си струват.

Офф: Не те ли е гнус да употребяваш тази думичка? Мен лично ми се повдига от нея.

Пич...не те познавам, но звучиш адски надъхано относно себе си. Дано думите ти те препокриват. И защо свестните момичета да са по-малко от свестните пичове? По-тъпи сме ли, по-неспособни...?

И защо свестните момичета да са по-малко от свестните пичове? По-тъпи сме ли, по-неспособни...?

Защото свестните пичове са прекалено самовлюбени в себе си и изпитват толкова остри симптоми на нарцисизъм, че им трябва изгарящ шамар от реалността за да слязат на земята и да видят колко жалки са понякога.

Офф: Не те ли е гнус да употребяваш тази думичка? Мен лично ми се повдига от нея.

Пич...не те познавам, но звучиш адски надъхано относно себе си. Дано думите ти те препокриват. И защо свестните момичета да са по-малко от свестните пичове? По-тъпи сме ли, по-неспособни...?

Естествено, че свeстните момичета са много малко. ;)

И защо свестните момичета да са по-малко от свестните пичове? По-тъпи сме ли, по-неспособни...?

Offtopic:

Да бе...само аз ли в тоя форум съм за жените? Като гледам насам-натам по темите, как плюят всички по жените... Какво е това "братство", което аз не разбирам? Аз пък обичам жените и по ми харесват... Ебати педалски настроените хора...

Няма начин , това само по филмите става ...

Значи човеко аз живея във филм?!

Има едно момиче, запознахме се 2000-та година и искрата пламна още при запознанството ни. (относно несъществуването на любов от пръв поглед)

Малко хронология:

2001-ва тръгваме за първи път - след около 3 месеца родителите й ни разделиха (не искам да изпадам в болезнени подробности)

2003-та година - отновно се събрахме, отново външни фактори попречиха за да стане една нормална връзка.

2004-та година - след диалог и двамата осъзнахме, че не бива да се събираме отново, не защото не се обичаме (напротив), а защото обствоятелствата ни разделят.

Днес: Когато и да я видя - нещо в мен се обръща, когато сме заедно виждам в очите й споделеност на чувствата си. Виждам също така абсурдността на евентуалната ни връзката. Знам само, че ако тя ме поиска, разума ми няма да може да надделее и отново ще се съберем...

П.П. Моля ви, не ме разпитвайте за подробности - това са прекалено лични за мен случки, чувства и емоции. Разказах го, просто защото ми е тъпо да видя някой да изкаже толкова категорично и крайно мнение. Може да съм изключение. И пак - не ме разпитвайте, няма да ви отговоря.

да, надъхан съм, много :) използвам тази думичка в много редки случаи. нямам нищо против жените - грешно ме разбирате. по-скоро не обичам другите мъже - хахаха :) за какво са ми мъже - едната "мъжка обич", която е пак е рядкост, по дяволите.

само аз ли в тоя форум съм за жените?

You're not alone, my friend!

Много против съм мъже, които се отнасят с жените като с играчки. И въобще като нещо, което е на по-ниско стъпало от "човек". В много от случаите точно мъжете са безгръбначните същества с ситуацията.

6to da ne e nadahan pi4a? Kvo te pritesnqva puk teb t'va? Ako ti ne si nadahan si e tvoi problem.

Po temata:

Vsi4ko e vuzmojno ako si vqrva6 dostatu4no - za tva trqbva da si nadahan - ei tva e.

P.S. Pozdravi na Lil Jon i DMX fenovete

И въобще като нещо, което е на по-ниско стъпало от "човек".

Пак офтопик - жените са на по-ниско стъпало, но това не ни дава право да ги обиждаме.Само трябва да ги лишим от права.

@Michal - snejko е девойка ;)

жените са на  по-ниско стъпало, но това не ни дава право да ги обиждаме.Само трябва да ги лишим от права.

Няма да коментирам...за някои неща не мога да те разбера, Насо.

Свястно момиче = магаре и компютър ... 90 и косур % сте свястни само на ла ла ла .. Голяма рядкост е да срещнеш мацка дет си тежи на мястото , повечето сте в някой сериал .. Това си е мое мнение де и нищо лично ..

Значи човеко аз живея във филм?!

Скорпионе евала ... Аз лично не се връщам назад .

Темата се превърна в поредната боза в Тя и Той. Лично аз съм на мнение, че ако половете по-малко се плюят помежду си и повече се изслушват и разбират нещата ще са далеч по-приятни. Неведнъж съм казвала, че разделението на жените на тъпи п***и и свестни и мъжете съответно на свине и свестни е глупаво. Има кофти хора, има и добри Хора, това е единственото възможно разделение. Апелирам към придържане към темата, а не към превръщането и в поредния терен за словесен бой. Автора иска мнението ни по конкретен въпрос, а не ни пита жените на кое стъпало са и дали принадлежат към човешкия род въобще.

А относно темата...и аз съм имала едни такива подобни преживявания като Скорпиона, но те не доведоха до нищо добро. Сега съжалявам, че не си останахме разделени още първия път и да се опитаме всеки да продължи напред въпреки болката.

tova e naistina mnogo xubav vypros!

spored men, ako mejdu dvama du6i naistina e imalo ne6to isktinsko i sa si spodelelili dori i nqkolko Xuabi momenta ot e neizbejno te da se zabravqt napulno! kogato obi4a6 nqkogo istinski ti mu dava6 4ast ot sebe si i tq/toi na teb! ako po opredeleni obstoqtelstva sled tova se razdelite i sled dulgo vreme se vidite, spored men tazi "4asti4ka" e neibbejno da ne predizvika nqkakvi 4uvsva! a za eventulano sybirane - tova ne moga da realno da presenq!

vremeto promenq vski4ko i vsi4ki! kolko ne mi se iska da e taka! 6te promeni i teb i men! VSi4KI!!! zatova nikoi ni6to ne moje da kaje! osven da se nadqvaaa!

:))

Няма да коментирам...за някои неща не мога да те разбера, Насо.

много си е прав човека. колкото по-грубо ги третираш толкоз са ти по-благодарни. затуй бой и секс докат им дойде акъла в главата, после на следващата.

искаш ли да ти счупя главата и после да ти спукам гъза от ебане, а? ще ти дойде ли акъла в главата.

снежко, аз още от първия си пост изразих мнението си по въпроса :)

гримджаумр (труден ник: ) ) извратено копеле си, мамка му - хаха!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...