Jump to content
BulForum.com

Radeon 9000

Recommended Posts

Изчетах всички теми из форума (за инфо на админите да не ми локнат темата) за проблеми с тв-аутовете и т.н. ... и така и ненамерих решение на моя проблем ... който всъщност е .... (даже ве4е е пове4е от един) ... та ... преди около 2 4аса все още се мъ4их да подкарам хубафа картина със "новите драйвери" на телевизора (да разпознава ми го ... и да вади картина но...) ... зна4и малко по-подробно ще карам за да стафа по-ясно в какфо затруднение съм ... та ... когато си пусна някой филмец ... докато не дам фул скийн образа на тв-то е 4ерно-бял ... и след като превключа на фул ми излиза цветна картинка но с мн смущения (не баш толкофа мн но мн дразне6ти 4ерти4ки излиза6ти от предметите с бял цвят (поне така ми се струва)) .... изключих всичко от телевизора и компа ... демек да нямат достъп до кабелната (за тези които биха ме посаветвали това) и пак няма подобрение .. дори мъни4ко ... свалих си някфи омега драйвери .... с които нещата станаха като 4е ли още по-зле .... ся в менюто на диспей ми разпознава уж два монитора ... а тв-то въобще не го ебава ....... а забравих да допълня 4е сменях и всички възможни режими (Пал Б ... Пал И ... натсц и со он... )

ако се намери някой да ми помогне ... или някой със същата карта да ми каже какви настройки е правил .... ще съм му мн благодарен ....

Тази хава с 4ерно бяло и после цветно съм забелязал на 2 места при мой клиенти се полу4ава от леко "възрастен телевизор" и по-то4но на едното място беше някаква извратения от сорта на NEO( по4ти нов беше ) , сменихме ТВ-тата и вси4ко стана 6. А за дразнещите 4ерти или там каквото е , пробва ли да смениш кабелите , т.е. с други да пробваш. Пробвай през разли4ните входове на ТВ-то , ако има - камбани , SVHS :) Друго не мога да ти дам като съвет , НАСЛУКА :wir

4е е стар .... стар е ... голдстар .... само от името може да разбере6 приблизително на колко год е :) кабела си е стандартния .... няма и 1м ... напрао твто мятам до монитора и пробвам през евро буксата ... която има два 4ин4а (а/в) ... демек бутам във видеото и стигам до тфа положение ... утре 6а проам да прекарам сигнала през видеото да видим до какво положение ще се стигне ... все пак ако някой знае нещо шп въпроса да споделя :)

Ami imam takava karta, v momenta kibi4i na 2to pc. Ama nikoga ne sam imal toq problem deto go imash ti. Do Catalyst 5.1 sam gi izprobval vsi4kite i vsi4kite raboteha. Kakvo pravih...ami tova za Pal B e qsno ot samosebe si. Drugoto davash na monitora da e Extended, a na tv-to centrirano. V smisal onezi kvadrat4enca otstrani ako se seshtash. Na monitora da e dqsno, a na tv-to lqvoto. Davash 1 OK i trqbva kartinata da e idealna. Ako ne e problema e nqkade po traseto. Precakan tv out, kabel i t.n.

A i moje da vidish tuk: http://store2.data.bg/tumnia/Tv-Out/

Не мога да схвана точно за какви черти говориш, но пробвай да изключиш кабелната и може да се оправи.Другия ти проблем или е от телевизора, или нещо от настройките на картата.Така като казваш, че има цветност, но е с лошо качество ми навява за телевизор, който не поддържа NTFS система за цветност.Пробвай да смениш настройките на картата от NTFS на PAL и би трябвало да се оправи.Дано съм помогнал.

.... изключих всичко от телевизора и компа ... демек да нямат достъп до кабелната (за тези които  биха ме посаветвали това) и пак няма подобрение .. дори мъни4ко

.... а забравих да допълня 4е сменях и всички възможни режими (Пал Б ... Пал И ... натсц и со он... )

еми ништо ново не ми казва6 :huh: :huh: надявам се да е от телевизора ... ина4е тея 4ертички са гадното на картинита .... не са смущения .... а и аз нз кфо ... има ги само на бял цвят май .... бе мн дразнещи .... сестрата кат дойде ке снимам да видите за кво става въпросец ... ако освен до тогафа не го опрафя ... (а дано) :)

4ертите както те посъветвах по-горе е много възможно да са от кабела , смени го ... купи си един по-хубав. Иди във ВАЛИ и си вземи от там ХАМА кабели , не са лоши :confused А и да не се окажат кабелите , поне ще имап свестни кабели :punk

Нали ти казвам 4е кабела няма и метър ... и е 4исто нов ... въобще немисля 4е е от него проблема ... ся пробвах и друга историйка ... прекарах сигнала през видеото (онва нещо с големите касети (VHS)) .... което има "хиляди" настройки и режими (Натсц ... пал ... секам ..) никва промяна ... къвто сигнал влиза ... (същия кат се вклю4и към тв-то) ... такъв и излиза ... а уж треа6е да повлияе .... като гледам ... ТВ-то е май проблема ... (да се надяваме) кат се върна от сф и с друго тв ще се проа ... :) миси за съветите все пак

Значи ако говориш за цветни черти на бял фон, които наподобяват цветност е точно това, което ти писах по-горе.Видеокартата ти подава сигнал NTFS, но телевизора не го поддържа и прави мизерии.Сега като прочетох и че е Голдстар се сетих, че стария телевизор на братовчед ми (който също беше някакъв Голдстар) правеше тези мизерии на някои телевизионни игри, които бяха на система NTFS.Сложи си драйвъри Омега - мисля, че те имаха опцията за променяне на системата за цветност.Направи я на PAL и си готов :)

а забравих да допълня 4е сменях и всички възможни режими (Пал Б ... Пал И ... натсц и со он... )

ако се намери някой да ми помогне ... или някой със същата карта да ми каже какви настройки е правил .... ще съм му мн благодарен ....

Направи я на PAL и си готов :)

И аз имах тоя проблем , но и аз го правих по този начин чрез пал Б на Омегаъа и сичко стана :confused но доколкото виждам той е казал , че вече го е пробвал и не е станало :confused :huh: :confused

И аз имах тоя проблем , но и аз го правих по този начин чрез пал Б на Омегаъа и сичко стана  :confused  но доколкото виждам той е казал , че вече го е пробвал и не е станало  :confused  :huh:  :confused

Аз затова казах да си ги инсталира пак.Някой път уж сменят режимите, но всъщност забиват и си стоят на NTFS ;)

оба4е .... на4и преди с 512 рам ... амд 1500 .. на 1.3 гхц ...и с тая карта и старите драйвери ... вадих 6400 то4ки на 3д марк 2001 се ... а ся кат почнах да менкам немоа да мина 6000 ... леко се преебах ама карай ;) важни са пробите ... свалих от дата-та "ati radeon w2kxp omega video driver_2.625a.exe" ... уж е най-новата версия ... ако знаете някои дет са за идеалка за тая карта ... и знаете от къде да ги дръпна казвайте ... ина4е и без омега може да сменям на пал ... ама няма разлика ... ся ще пробвам пак

Аз затова казах да си ги инсталира пак.Някой път уж сменят режимите, но всъщност забиват и си стоят на NTFS ;)

Системата е NTSC, NTFS е файлова система ;)

Системата е NTSC, NTFS е файлова система ;)

Ахахахахах малиииии :woot :woot :woot

Двете инсталации тия дни, май не са ми се отразили никак добре :woot :woot :woot

@Mr_Vain мерси за поправката :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...