Jump to content
BulForum.com

Тест

Antares

Recommended Posts

Аз не намерих разлика! Значи нищо ми няма :)

...или по-скоро ти има! :bgrin:

Не ми стана много смешно,ама бива като идея.

Значи и на мен нищо ми няма. Хм, странно. :) Намерих само 1 разлика. Иначе начина на скачане и стойка и всичко е еднакво.

И там в началото пише, че двата "делфина" били напълно еднакви :rolleyes: та то едното е крава :woot

Има бая разлики.Първо едното е делфин другото крава.Съответно и сенките,които оставят са различни.Делфина гледа право към теб,докато кравата главата й е почти напред.Делфина е пуснал едната си перка,докато кравата е с вдигнати крайници

Има бая разлики.Първо едното е делфин другото крава.Съответно и сенките,които оставят са различни.Делфина гледа право към теб,докато кравата главата й е почти напред.Делфина е пуснал едната си перка,докато кравата е с вдигнати крайници

DMX choveche pochini si...qvno si preumoren... :P

Лелеее, човече. Явно си доста зле. По-добре си вземи малко отпуска. :D

EDIT: А бе тая тема не е ли за Pictures???

според мен е тъпо.

да не говорим за тези които "намериха разликите"

браво пичове - супер сте.

нищо не видях. толкоз съм уморен че не мога да си държа очите отворени.

ама ми го разказаха и веднага се сетих за технологията на теста - просто се проверява кой ще се узмихне и ще продължи нататък и кой ще седне да брои разлики и да се ядосва. вторите преминават веднага в графа "пациенти" при едни усмихнати чичковци в една весела сграда, където раздават много фешън ризки.

Ами прави са хората - тая работа рано или късно ще ни вземе акъла :wir Те за това на запад всеки си има личен психиатър :excl: :wacko:

Видях една разлика...Едното е делфин ,а другото -делфин ,маскиран като крава :D  :P

Смятам че си се объркал. Това са две крави, едната от които е маскирана като делфин т.е. няма разлика между двата делфина :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...