Harbachek Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Imam windows ME i sam si slojil Acrobat Reader 5 oba4e kato otvarq fail dava gre6ka tva mi go prave6e sa6toto i na windows XP slojih po nov pak sa6toto kakvo moga da napravq ili mi kajete druga programa koqto otvarq pdf 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Аз ползвам няква foxit за отваряне на pdf ето и сайта http://www.foxitsoftware.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelemon Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Ами най добре напиши каква грешка ти дава иначе от де да знаем кво му има. Кажи какво ще ги правиш PDF-тата те иначе с много програми могат да се отворПт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Zasto ne si slojish nai novia Acrobat Reader 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Да бе, защо не си сложиш 7.0. Щом ти дава грешка още една причина да го махнеш. И каква грешка ти дава. То да не би да има само една грешка. То всичките програми за уиндоус барабар с него са една голяма грешка, то да е само едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Хората са прави вземи напиши грешката не ... ми имам прболем решете го вин има 48 000 грешки тайче.....поне номера и кажи ььььь Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 наистина , ако ти трябва само рийдър - ползвай този на Фоксит (линка по-горе) - Безплатен и по-лек от акробата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Намен пък сега като отворя един .pdf фаил и като селектна текста не ми дава да го копирам , пуснах и Foxit и ми изписва ,че не ми е позволено да копирам от този документ ,причината била : ,,the security permission on this document prohibits coping text'' . А като го отворя с Photoshop ми казва ,че иска някав мастерски код и като сгре6а 3 пъти излиза ... Умръзна ми квото да хвана и все да не става ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Viper, ако искаш да махнеш защитата на PDF файл, използвай PDF Password Remover. Има го на софтуерния сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Viper, ако искаш да махнеш защитата на PDF файл, използвай PDF Password Remover. Има го на софтуерния сайт. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти много махна се паролата . Сега следващ проблем : Като селектна текста и си го копна в някои друг докомент (word например) и текста излиза некирилизиран (излизат разни ченгелчета и идиотски букви) . Данеби да ми трябва специална програма за копване на текста ли кво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Ако не е нещо конфиденциално, качи го някъде и ми дай линк, искам да пробвам нещо, преди да ти давам акъл за копирането. Преди време и аз се блъсках с този проблем, ама забравих как го реших. Сега за проба си генерирах pdf на кирилица, ама ми го прехвърля коректно. Мисля, че беше свързано с поддръжката на True type и Open type шрифтовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ако не е нещо конфиденциално, качи го някъде и ми дай линк, искам да пробвам нещо, преди да ти давам акъл за копирането. Преди време и аз се блъсках с този проблем, ама забравих как го реших. Сега за проба си генерирах pdf на кирилица, ама ми го прехвърля коректно. Мисля, че беше свързано с поддръжката на True type и Open type шрифтовете. <{POST_SNAPBACK}> Ето го фаила ама е цели 30МБ http://vtu.bg/books/ZP.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Аз имах подобен проблем като на колегата по-горе. Постоянно забиваше или даваше грешки. "Проблемът" в това е, че програмата прави опити да се ъпдейтне и в същото време да отвори файла, при което се получава въпросното забиване или даване на грешка. Решението на "проблема" се състои в деинсталиране на текущата версия и инсталирането на най-новата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Такааа... С Adobe Acrobat 7 (не рийдър!) отворих (вече) декриптирания документ и установих, че само текстът от титулната страница излиза на маймуни. Текстът по-надолу се копира и залепя във Word нормално през системния буфер (clipboard), но само по около 4 страници наведнъж. Фигурите се копират отделно. Ако ти трябва малка част от учебника, става. Иначе ще има да си играеш на копи/пейст докато ти се завие свят, отделно картинките, отделно формулите (отново набрани, защото не се копират коректно), и накрая форматиране на страниците. И така 413 страници, баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Такааа... С Adobe Acrobat 7 (не рийдър!) отворих (вече) декриптирания документ и установих, че само текстът от титулната страница излиза на маймуни. Текстът по-надолу се копира и залепя във Word нормално през системния буфер (clipboard), но само по около 4 страници наведнъж. Фигурите се копират отделно. Ако ти трябва малка част от учебника, става. Иначе ще има да си играеш на копи/пейст докато ти се завие свят, отделно картинките, отделно формулите (отново набрани, защото не се копират коректно), и накрая форматиране на страниците. И така 413 страници, баси... <{POST_SNAPBACK}> Намен ми трябват за ся 4-5 странизи . Значи трябва да ги копвам с Adobe Acrobat 7 иначе пак няма да стане така ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 cutepdf също върши работата и е безплатно. Провери си енкодинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Мерси за помоща на всички Всичко което ми трябваше го свърших. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 С Adobe Reader 8 съм от 2-3 месеца и всеки път като го стартирам, с него изскача и едно Updating, явно някакъв ауто ъпдейт или търси нови версии, което адски ме дразни, че и на всичкото отгоре ресурс гълта все пак. Разбира се резнал съм му достъп до нета, но въпросът е как да го спра тва нагло приложенийце да се пуска изобщо? В preferences не виждам никъде откъде да се спре. Не стига че 8-цата е по-бавна от 7-цата, ами и тва чудовищенце дразнещо, вярно интерфейсът е поизчистен и радва, ама кел файда като дважди ме дразни тва изскачащото за всяко отваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 С Adobe Reader 8 съм от 2-3 месеца и всеки път като го стартирам, с него изскача и едно Updating, явно някакъв ауто ъпдейт или търси нови версии, което адски ме дразни, че и на всичкото отгоре ресурс гълта все пак. Разбира се резнал съм му достъп до нета, но въпросът е как да го спра тва нагло приложенийце да се пуска изобщо? В preferences не виждам никъде откъде да се спре. Не стига че 8-цата е по-бавна от 7-цата, ами и тва чудовищенце дразнещо, вярно интерфейсът е поизчистен и радва, ама кел файда като дважди ме дразни тва изскачащото за всяко отваряне Start->Run->msconfig->Startup->AdobeUpdateManager Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Start->Run->msconfig->Startup->AdobeUpdateManager Тц, това е от нещата, които винаги първо оглеждам. Няма такова там за 8-цата, има само едно Adobre Reader Speed Launch, което явно е нещо, което помага за по-бързото стартиране на рийдъра (за разлика от 7-цата , 8-цата явно има нужда от такова побутване щото стартира по-бавно от 7-цата), но едва ли е то упдейтъра. Щото пускам рийдъра и след секунда две се стартира следващ процес, който появява иконата в трея и съобщение някакво, на което трябва да давам Cancel. Т.е. давам Cancel на прозореца, в който пише Updating, но естествено не ъпдейтва щото съм го резнал с файруола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.