bate_pesho Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 1028 Усерс ОНЛИНЕ Хахахаха ей сия гледам 80 усера на кръст онлине има и само като си пусна този скреен схот и направо ми става спешно ..... направен е точно малко, след като закриха ВАРЕЗ.РУ ... яко нали ? :bgrin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Hubavi vremena bqha sega kato si spomnq i mi stava ma4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Hubavi vremena bqha sega kato si spomnq i mi stava ma4no <{POST_SNAPBACK}> Хубави бяха те ... ама поне да ни бяха предопредили , че ша ги закриват , че да можехме да си насваляме раотите аз засега съм си намерил от къде да свалям сички филми , игри и раоти ама съм на евроцом нет затва Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Ееех носталгия Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 ъъъъ... уот дъ фак? не сте в ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 1028 Усерс ОНЛИНЕ Хахахаха ей сия гледам 80 усера на кръст онлине има и само като си пусна този скреен схот и направо ми става спешно ..... направен е точно малко, след като закриха ВАРЕЗ.РУ ... яко нали ? :bgrin <{POST_SNAPBACK}> Ми да го беше направил тоя шот .jpg отварям 5 дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Ех, да се бяхте научили и да правите .jpg, цена нямаше да имате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Имам шот на 201 юзъра в Темата. Имам и шот на Top 10 Poster-ите от Онзи Ден. Намира ми се и един интересен шот на трафика от Онзи Ден само че нз къде да ги кача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Hubavi vremena bqha sega kato si spomnq i mi stava ma4no <{POST_SNAPBACK}> Точно пък тоя ден беше пълен ад!Докато влезна в една от хилядите теми с по сто мнения,докато стигна до последната страница и ми изписва минумум 15 пъти:Warez.ru is overloaded или квото е там... Между другото пише,че юсерите са били 1044,а не 1028 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Че не беше много отдавна бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Хубав ден беше.От ряз ми праснаха 40% warn. Гордея се със себе си. защото напсувах една и и казах да пише на български а не да ми се прави на ,много отворена.Тя пък се оказа комлексарка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Сори за оффа. @efesbe че кво толкова си направил? Бая спам трябва да е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Като си спомня доброто страо време и ми става мъчно Хубави времена бяха и форума беше друг ама и сега пак ще оцелеем Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Мъка, мъкааааа.... к`во хубаво си живяхме и изведнъж от нищото - НСБОП (националната служба за борба с обикновения потребител) ни разказа играта. Но винаги е така -когато загубиш нещо - чак тогава го оценяваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 quote=RottenBrain,May 12 2005, 15:54 PM] Имам шот на 201 юзъра в Темата. Имам и шот на Top 10 Poster-ите от Онзи Ден. Намира ми се и един интересен шот на трафика от Онзи Ден само че нз къде да ги кача... <{POST_SNAPBACK}> Еми виж къде аз съм ги качил ..... регни са в форума на play.evrocom.net http://play.evrocom.net/forum/index.php? и след тва в фласх ьп - то пишеш play.evrocom.net na url port 4321 i ime i parola ot fouma .... след тва влизаш в папката incoming и си качваш работите ама тоя твоя схот не струва ... ако беше в темата мача Бг-Швеция и по време на мача да бяхте видели кво става .. а пък след него .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Tva foruma v first steps li e! I predi e izglezdal qko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 емии то има и хора дето незнаят че форума е преместен лично аз съм светнал 3-4ма кво говорите за тва се едно е било одавна като гледам датата май беше 21 април или нещо такова и аз си викам - някъф шот от преди да се рег-на едит: не видях че пича е от януари и за тва си вкарах филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Заглавието на темата звучи все едно това са ранните години на World Wide Web Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Заглавието на темата звучи все едно това са ранните години на World Wide Web <{POST_SNAPBACK}> Em taka si e GUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 15, 2005 Author Share Posted May 15, 2005 Еммм да .... не е било много отдавна , но се пак ... да изгубиш нещо ТОЛКОВА ЦЕННО - ЛОЦАЛ-ния СЕРВЕР ..... е непоносимо и всеки ден ти се струва Безкраен ...... преди не сме обраштали толкова голямо внимание , но сега като видим кво е без него и направ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Еммм да .... не е било много отдавна , но се пак ... да изгубиш нещо ТОЛКОВА ЦЕННО - ЛОЦАЛ-ния СЕРВЕР ..... е непоносимо и всеки ден ти се струва Безкраен ...... преди не сме обраштали толкова голямо внимание , но сега като видим кво е без него и направ <{POST_SNAPBACK}> Всичко е жълто... ...дано да знаеш какво имам предвид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Всичко е жълто... ...дано да знаеш какво имам предвид! <{POST_SNAPBACK}> И обича да яде ориз нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Ей, как и аз не можах да се снимам на тая снимка. Направо си умрях от яд. Имам шот на 201 юзъра в Темата. Имам и шот на Top 10 Poster-ите от Онзи Ден. Намира ми се и един интересен шот на трафика от Онзи Ден само че нз къде да ги кача... <{POST_SNAPBACK}> Трябва да съберете всичките такива снимки и някой да ги пусне в торента под името: "Деня на Апокалипсиса". Такива времена трудно се забравят. Даже вече трябва да отброяваме по нови години: първа година след затваряне на вареза. Вече не е както преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Вече не е както преди. <{POST_SNAPBACK}> Голяма работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Споко всичко ще си дойде по местата, вълкът козината си мени но нрава не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.