Jump to content
BulForum.com

Я Вижте този сайт

twoface

Recommended Posts

Аха, да. Току що и аз загрях, като прочетох всички постове наново от първата страница. :) По-добре късно отколкото никога. Бях почнал да я търся в сорс кода на сайта. :D

Доволно нареждат " перфектната жена " Все пак всички си мислят че са перфецтни а всъщност..................... съм само АЗ :lol:

Sorry пичове

" перфецтни " съм го оакал малко. Трябва да си е перфектни. Това само показва колко съм перфектен :D

Sorry пичове

" перфецтни " съм го оакал малко. Трябва да си е перфектни. Това само показва колко съм перфектен  :D

...И колко знаеш/не знаеш за какво се използва бутонът ЕДИТ...по темата, ми още една тъпотийка ми се струва..вече го пратих на 30тина човека пък да видим:Р

Мен ми се струва,че прекалено на вътре го приемате тва сайтче.Ако не сте забелязали е направено така,че и мъжете и жените да останат доволни ;) Целия сайт е един майтап,пък тва на края за желанието е жив ташак.И на 300 000 човека да го пратиш пак няма да има никуюъв ефект ;) :)

Нормално тъпо. Или както са казвали през WW2- нормално осрано

Познах от първия път, ама ми остана онова тъпо усещане, все едно си се блъснал в дърво или стълб с голяма скорост...ако тръгна да обяснявам ще стане за ТЯ и Той ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...