Jump to content
BulForum.com

Софтуер за K700i?

Recommended Posts

Взех си на старо k700i (супер телефон! ) и сега не мога да намеря никъде по интернет софтуерът, дето го има на диска ако си го купиш нов.

Доколкото знам това се казва "PC Suite". А ми трябва, за драйвери и други такива полезнинки.

Ако някой го има това CD - предполагам, че няма да ви е голям проблем да го качите някъде!

Ако не - ще обикалям някаде по Руски, ама ...

10x предварително!

Взех си на старо k700i (супер телефон! ) и сега не мога да намеря никъде по интернет софтуерът, дето го има на диска ако си го купиш нов.

Доколкото знам това се казва "PC Suite". А ми трябва, за драйвери и други такива полезнинки.

Ако някой го има това CD - предполагам, че няма да ви е голям проблем да го качите някъде!

Ако не - ще обикалям някаде по Руски, ама ...

10x предварително!

Използвайте Search бе хора. :angry1 Има хиляда теми за едни и същи работи.

Използвайте Search бе хора. :angry1 Има хиляда теми за едни и същи работи.

Черпя бира, ако ми кажеш къде точно някой е питал за image на диск, който върви с официалната продажба на к700i... Ама няма, щото съм търсил..

Четете малко бе хора....

@Deyan_PLD

Знам че има, но не знам дали има всичко което е на диска, а не мога да направя втръзка с ПС-то с DataCabel и стигнах до изводът, че нещо драйверите не съм наред..

Прерових и този форум - http://myforum.lasyk.net и там нищо за този PC Suite!

Черпя бира, ако ми кажеш къде точно някой е питал за image на диск, който върви с официалната продажба на к700i... Ама няма, щото съм търсил..

Четете малко бе хора....

@Deyan_PLD

Знам че има, но не знам дали има всичко което е на диска, а не мога да направя втръзка с ПС-то с DataCabel и стигнах до изводът, че нещо драйверите не съм наред..

имам го диска в нас. още не съм имал възможност да пробвам програмите и начините за свързване с ПЦто. ако искаш ще ти го копна тия дни. потърси ме на ЛС довечера.

Четете малко бе хора....

@Deyan_PLD

А защо някой трябва да е питал точно пък за имидж?

А защо някой трябва да е питал точно пък за имидж?

Предлагам ти да спреш да се заяждаш и да ми помогнеш ако можеш, ако не ще те помоля да си мълчиш ...

Питах за диска, ти ми викаш що не търсиш... Еми, търсих, търсих, никъде не видях накуп това което го има на диска. А искам диска, щото не ми се сваля оттук, оттам някакви файлове, без да знам дали съм направил всичко необходимо...

Под името ти пише "дървен философ" - точно намясто според мен!

Предлагам ти да спреш да се заяждаш и да ми помогнеш ако можеш, ако не ще те помоля да си мълчиш ...

Питах за диска, ти ми викаш що не търсиш... Еми, търсих, търсих, никъде не видях  накуп това което го има на диска. А искам диска, щото не ми се сваля оттук, оттам някакви файлове, без да знам дали съм направил всичко необходимо...

Под името ти пише "дървен философ" - точно намясто според мен!

Софтуер от диска :

Sony.Ericsson.Adobe.Photoshop.Album.Starter.Edition.2.0

Sony.Ericsson.File.Manager.2.5.9.0

Sony.Ericsson.MMS.Home.Studio.1.1.0.379

Sony.Ericsson.Sound.Editor.1.1.0.80

Sony.Ericsson.Sync.Station.1.5.5.3

Други :

SonyEricsson.Stuff

SonyEricsson.floAt's.Mobile.Agent

Sony.Ericsson.Java.Games

П.П Search му е майката. ;) Я погледни първото мнение в тази тема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...