sandman Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 От DC++ примерно. Аз не смятам, че е слаб. Вече си имам песни-фаворити - Tentative, Lonely Day, Soldier Side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Има. Смятам , че ХИПНОТАЙЗ е... НАЙ - СЛАБИЯТ ИМ АЛБУМ! Поне аз така смятам... Няма и 1 песен , която да ми харесва... Това вече не е СОАД , който знаем ... Това е... Дори не искам да коментирам! Подкрепям за жалост И Rammstein предадоха фронта и KoRn и те, а па за Static-X да не говора, че ша получа тикове(лично мнение) Ей слава на жицата, че е създала хорица като Fear Factory примерно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 На мен пък много ми харесва новият SOAD, отъпкват стилът си все повече и повече. Kill Rock'n'Roll рулзз Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Има. Смятам , че ХИПНОТАЙЗ е... НАЙ - СЛАБИЯТ ИМ АЛБУМ! Поне аз така смятам... Няма и 1 песен , която да ми харесва... Това вече не е СОАД , който знаем ... Това е... Дори не искам да коментирам! Ваньо , хич не е слаб , пък и предният. Мене с последните 2 албума за таз година ме грабнаха именно... а преди ми харесваха само някои парчета с подобен стил на тези... може да съм прекалено стар вече :) ...ама сега много ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Подкрепям за жалост И Rammstein предадоха фронта и KoRn и те, а па за Static-X да не говора, че ша получа тикове(лично мнение) Ей слава на жицата, че е създала хорица като Fear Factory примерно ... И аз съм много разочарован от на корн последния албум много малко песни ме кефят ма раймщайн оше по-малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 mojete da go drapnete ot tuk : http://store3.data.bg/icebreaker/Music/Sys...e-2005-KMA_INT/ na men li4no mi haresa.zvu4at dosta svejo,makar da sa smek4ili zvu4eneto. Просто уникална банда, новиат албум не ме разочарова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.