Jump to content
BulForum.com

Za kolekcioneri...

Recommended Posts

Znachi prodavam VooDoo 2 12Mb(110Mhz) v komplekt s neobhodimiq kabel.

Kartata si e raboteshta kato sum nameril driveri i za XP.

Cena 20 leva!

VooDoo2 2000 ??? or VooDoo2 3000 (питам защото се оказва ,че има серии за които несъм и чувал). Метни една снимка (ако може) . А колкото до колекционерската ми страст .....тя не се поддава на чак такива провокации освен ако картата не е от толкова редкия модел на който може да се добавя допълнително 8МБ рам и със S4 видео изход .

Ако не е изпълнено горното условие цена от 13-15 лева е по-възможно да се коментира.

VooDoo2 2000 ??? or VooDoo2 3000 (питам защото се оказва ,че има серии за които несъм и чувал). Метни една снимка (ако може) . А колкото до колекционерската ми страст .....тя не се поддава на чак такива провокации освен ако картата не е от толкова редкия модел на който може да се добавя допълнително 8МБ рам и със S4 видео изход .

Ако не е изпълнено горното условие цена от 13-15 лева е по-възможно да се коментира.

Znachi kartata nqma video izhod, a edinstveniq dopulnitelen kuplong e za SLI rejima.

Kartata e samo 3D uskoritel i se razpoznava kato VooDoo2 ot sistemata. Vurhu neq ima tri grafichni procesora vseki s po 8 chipa pamet razpolojeni ot dvete strani na platkata.

Opisvam ti q podrobno poneje nqma kak da q snimam, a i ne mojah da namerq tochno sushtata v net-a. Oshte neshto ako te interisuva proizvedena e 03.99 :)

Nakraq da dobava che veche imam predlojenie za 15 leva.

Аз да вметна като бивш собственик на такава.

Картата е VooDoo 2 и я имаше във варианти 8 и 12 мегабайта.

Работи само в 3D режим, т.е. нужна е и друга карта за системата.

Двете се свързват с един кабел външно и към изхода на VooDoo 2 се връзва монитора.

Картата беше лидер без конкуренция на пазара през 1998-ма година. Все пак 3dfx (фирмата производител) ако се не лъжа са първите, които правят 3D ускорител.

След излизането на 3-та серия този модел съм го срещал като VooDoo 2 1000.

Моделите 2000 и 3000 бяха от 3-та серия и са си нормални видеокарти потдържащи 2D и 3D режими.

....................

След излизането на 3-та серия този модел съм го срещал като VooDoo 2 1000.

Моделите 2000 и 3000 бяха от 3-та серия и са си нормални видеокарти потдържащи 2D и 3D режими.

Съгласен съм с теб.Просто доскоро аз лично притежавах 3Dfx VooDoo2 3000 16МБ (Забележи :confused ). След доста чудене и спорове около това дали е някакво бета-тест-отроче или нещо при лепенето на етикетите или при експеримент със версия на БИОС-а някой не се е избазикал :bgrin: . Както и да е . Вече разбрах за какво иде реч. Благодаря но засега няма да имам нужда от 3D ускорител.

Mersi na VooDooMaN za izcherpatelnata i podrobna informaciq.

Naistina kartata e samo 3D uskoritel, a kolkoto do prodajbata sum se pricelil v kolekcioneri, a moje i v totalni exsperimentatori koito iskat da podkarat Doom III s dve takiva karti :))))).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...