compira Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Znachi prodavam VooDoo 2 12Mb(110Mhz) v komplekt s neobhodimiq kabel. Kartata si e raboteshta kato sum nameril driveri i za XP. Cena 20 leva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Znachi prodavam VooDoo 2 12Mb(110Mhz) v komplekt s neobhodimiq kabel.Kartata si e raboteshta kato sum nameril driveri i za XP. Cena 20 leva! <{POST_SNAPBACK}> VooDoo2 2000 ??? or VooDoo2 3000 (питам защото се оказва ,че има серии за които несъм и чувал). Метни една снимка (ако може) . А колкото до колекционерската ми страст .....тя не се поддава на чак такива провокации освен ако картата не е от толкова редкия модел на който може да се добавя допълнително 8МБ рам и със S4 видео изход . Ако не е изпълнено горното условие цена от 13-15 лева е по-възможно да се коментира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted May 14, 2005 Author Share Posted May 14, 2005 VooDoo2 2000 ??? or VooDoo2 3000 (питам защото се оказва ,че има серии за които несъм и чувал). Метни една снимка (ако може) . А колкото до колекционерската ми страст .....тя не се поддава на чак такива провокации освен ако картата не е от толкова редкия модел на който може да се добавя допълнително 8МБ рам и със S4 видео изход .Ако не е изпълнено горното условие цена от 13-15 лева е по-възможно да се коментира. <{POST_SNAPBACK}> Znachi kartata nqma video izhod, a edinstveniq dopulnitelen kuplong e za SLI rejima. Kartata e samo 3D uskoritel i se razpoznava kato VooDoo2 ot sistemata. Vurhu neq ima tri grafichni procesora vseki s po 8 chipa pamet razpolojeni ot dvete strani na platkata. Opisvam ti q podrobno poneje nqma kak da q snimam, a i ne mojah da namerq tochno sushtata v net-a. Oshte neshto ako te interisuva proizvedena e 03.99 Nakraq da dobava che veche imam predlojenie za 15 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Аз да вметна като бивш собственик на такава. Картата е VooDoo 2 и я имаше във варианти 8 и 12 мегабайта. Работи само в 3D режим, т.е. нужна е и друга карта за системата. Двете се свързват с един кабел външно и към изхода на VooDoo 2 се връзва монитора. Картата беше лидер без конкуренция на пазара през 1998-ма година. Все пак 3dfx (фирмата производител) ако се не лъжа са първите, които правят 3D ускорител. След излизането на 3-та серия този модел съм го срещал като VooDoo 2 1000. Моделите 2000 и 3000 бяха от 3-та серия и са си нормални видеокарти потдържащи 2D и 3D режими. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 ....................След излизането на 3-та серия този модел съм го срещал като VooDoo 2 1000. Моделите 2000 и 3000 бяха от 3-та серия и са си нормални видеокарти потдържащи 2D и 3D режими. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с теб.Просто доскоро аз лично притежавах 3Dfx VooDoo2 3000 16МБ (Забележи ). След доста чудене и спорове около това дали е някакво бета-тест-отроче или нещо при лепенето на етикетите или при експеримент със версия на БИОС-а някой не се е избазикал . Както и да е . Вече разбрах за какво иде реч. Благодаря но засега няма да имам нужда от 3D ускорител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted May 15, 2005 Author Share Posted May 15, 2005 Mersi na VooDooMaN za izcherpatelnata i podrobna informaciq. Naistina kartata e samo 3D uskoritel, a kolkoto do prodajbata sum se pricelil v kolekcioneri, a moje i v totalni exsperimentatori koito iskat da podkarat Doom III s dve takiva karti ))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.