mortal_dreams Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 da tova e temata mnogo 6te sam blagodaren ako i kajete ot kae da izteglq soft za kabela da go installna na kompa 4e da svarja tela s PC -to e tova e blagodarq za vnimanieto ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Soft за кабела???? обясни моля. това да не е нещо като Софт-а за захранващия кабел и за тоя към монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Mobile Phone Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 А да попитам дали има значение модела на сименс . В смисъл нали изходите са едни и същи . Не би трябвало да има разлика в кабелите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 е да ама има ралика в кабелите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Добре е да доуточниш драивър за кабела или Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 hora eto po nai lesniq na4in obqsneno trqqqq mi soft za kabel koito svarzva GSMa s kompa i kabela ne e USB a comp1kajete kvo mi trqqqqqqqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Frontal Lobotomy ще свърши работа. Не - шегувам се. Ама нищо не разбрах от обяснението. Софтуер за кабел... хмм... Дали пък не ти трябва софтуер за модела GSM който имаш. Кабела си е кабел. Софтуер за кабели за пръв път чувам да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 DKU-5 kam COM kabel ti trqbva i software ot saita na siemens kam 30MB e sled kato go svalish v nastroikite mu shte otbelejesh saotvetno kam koi com na pc-to si vurzal telefona i kakuv tochno model e i nqma d aimash problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 hora lagodarq vi plsss close topic opravih se a ina4e mi trqqq6e pak kazvam soft koito 6te svarje telefona i kompa ina4e ne za telefona az za telefona ne mi trqqq 10xxx again mnogo mi pomognahte si4ko e ok sorry malko offtopic/ ta napravih si edni pesni4ki v wav format i si gi ka5ih na tela ( CX65 ) oba4e imam edno tecnho koeto mnogo dumka ta dali 6te stane ne6to na microfon4rto ot mnogo slu6ane plssss tell me !!!ili se pritesnqvam izli6no nadqvam se da mi pomognete !!! BLAGODARQ ZA VNIMANIETO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 ta napravih si edni pesni4ki v wav format i si gi ka5ih na tela ( CX65 )oba4e imam edno tecnho koeto mnogo dumka ta dali 6te stane ne6to na microfon4rto ot mnogo slu6ane plssss tell me !!!ili se pritesnqvam izli6no nadqvam se da mi pomognete !!! BLAGODARQ ZA VNIMANIETO !!! На микрофончето няма да му стане нищо, ама има известен процент да си прецакаш говорителчето. Качи си го обратно на компа, прекарай го през който и да е еквалайзер (резни честотите под 150 Hz) и го върни в телефона (като спазиш формата на файла). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 10xxxxxxxx kato go rezna ot kam 4estotite nqma li da padne ka4estvoto na samata pesna a?? i da se 4uva po prosta6ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.