Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

da tova e temata mnogo 6te sam blagodaren ako i kajete ot kae da izteglq soft za kabela da go installna na kompa 4e da svarja tela s PC -to e tova e

blagodarq za vnimanieto !

Soft за кабела???? обясни моля.

това да не е нещо като Софт-а за захранващия кабел и за тоя към монитора :blink: :lol: :blink:

А да попитам дали има значение модела на сименс . В смисъл нали изходите са едни и същи . Не би трябвало да има разлика в кабелите .

hora eto po nai lesniq na4in obqsneno

trqqqq mi soft za kabel koito svarzva GSMa s kompa i kabela ne e USB a comp1kajete kvo mi trqqqqqqqq

Frontal Lobotomy ще свърши работа.

Не - шегувам се. Ама нищо не разбрах от обяснението. Софтуер за кабел... хмм... Дали пък не ти трябва софтуер за модела GSM който имаш. Кабела си е кабел. Софтуер за кабели за пръв път чувам да има.

DKU-5 kam COM kabel ti trqbva i software ot saita na siemens kam 30MB e sled kato go svalish v nastroikite mu shte otbelejesh saotvetno kam koi com na pc-to si vurzal telefona i kakuv tochno model e i nqma d aimash problemi.

hora lagodarq vi plsss close topic opravih se a ina4e mi trqqq6e pak kazvam soft koito 6te svarje telefona i kompa ina4e ne za telefona az za telefona ne mi trqqq 10xxx again mnogo mi pomognahte si4ko e ok

sorry malko offtopic/

ta napravih si edni pesni4ki v wav format i si gi ka5ih na tela ( CX65 )

oba4e imam edno tecnho koeto mnogo dumka ta dali 6te stane ne6to na microfon4rto ot mnogo slu6ane plssss tell me !!!ili se pritesnqvam izli6no

nadqvam se da mi pomognete !!!

BLAGODARQ ZA VNIMANIETO !!!

ta napravih si edni pesni4ki v wav format i si gi ka5ih na tela ( CX65 )

oba4e imam edno tecnho koeto mnogo dumka ta dali 6te stane ne6to na microfon4rto ot mnogo slu6ane plssss tell me !!!ili se pritesnqvam izli6no

nadqvam se da mi pomognete !!!

BLAGODARQ ZA VNIMANIETO !!!

На микрофончето няма да му стане нищо, ама има известен процент да си прецакаш говорителчето. :P Качи си го обратно на компа, прекарай го през който и да е еквалайзер (резни честотите под 150 Hz) и го върни в телефона (като спазиш формата на файла). :)

10xxxxxxxx

kato go rezna ot kam 4estotite nqma li da padne ka4estvoto na samata pesna a?? i da se 4uva po prosta6ki

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...