danio Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Какво мислите за поредицата от филми петък 13.Аз още не съм го гледал защото не мога да намеря part 1.Има две втори части в movies.co.jp.Едната трябва да 1та част но не е има две 2ри части на филма .Така че ако може да ми намерите part 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Еми първата част е тъпичка-Джейсън изобщо го няма. 2 също е глупаво. 3 и 4 са яки. 5 е осрана. 6,7,8 не са лоши. 9 е леко бозава, но свършва яко. Jason X е тотална гавра. Само Uber-Jason ме накефи в тоя филм. Btw има слухове че ще правят поне още два филма от Friday The 13th поредицата, за да може частите да станат 13(ако броим FvJ за част от поредицата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Ами 1та част откъде си я гледал защото аз не можах да я намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Миналото лято във Варна с един приятел я свалихмве от някъв локален сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 gledal sam si4kite petyk13 . Mnogo gavra ima ... no v videotekite na DVD nqma nqkoi kato naprimer 3-7 i ne sam gi gledal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Сериите ми харесаха още когато ги гледах преди много години на видеокасети с ужасно качество и кошмарен превод. Доволен съм, че преди да закрият вареза успях да си ги изтегля (всичките). Ами 1та част откъде си я гледал защото аз не можах да я намеря Погледни по-внимателно там, където са и останалите серии. Не търси part 1, а само Friday the 13th (1980). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Филма е супер.... най-лудата част според мен е 6-та много стабилен ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Сериите ми харесаха още когато ги гледах преди много години на видеокасети с ужасно качество и кошмарен превод. Доволен съм, че преди да закрият вареза успях да си ги изтегля (всичките). Погледни по-внимателно там, където са и останалите серии. Не търси part 1, а само Friday the 13th (1980). <{POST_SNAPBACK}> Ами аз точно това свалих и беше същото като 2-ра част.Аз не съм гледал първата но почнах от втората и днес ще гледам 4-тата част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Мен супер ме кефи Джейсън (Буквален превод на името-Язон) !!! Не е много страшен обаче. А поредицата Friday the 13th е луда. Освен Jason Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 opredeleno edna ot klasicheskite poredici v janra slashers, neshto izkliuchiteln kato zamisyl i izpylnenie(vseki film za vremeto si), kato edinstveno izkliuchenie pravi Jason X, koito e mnogo jalyk opit za prodyljenie... edno e qsno - mnogo malko scenaristi i rejisiori znaqt kak da napravqt dobyr horror v kosmosa!!!(Event Horizon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.