Jump to content
BulForum.com

Петък 13

Recommended Posts

Какво мислите за поредицата от филми петък 13.Аз още не съм го гледал защото не мога да намеря part 1.Има две втори части в movies.co.jp.Едната трябва да 1та част но не е има две 2ри части на филма .Така че ако може да ми намерите part 1

Еми първата част е тъпичка-Джейсън изобщо го няма. 2 също е глупаво. 3 и 4 са яки. 5 е осрана. 6,7,8 не са лоши. 9 е леко бозава, но свършва яко. Jason X е тотална гавра. Само Uber-Jason ме накефи в тоя филм. Btw има слухове че ще правят поне още два филма от Friday The 13th поредицата, за да може частите да станат 13(ако броим FvJ за част от поредицата)

Сериите ми харесаха още когато ги гледах преди много години на видеокасети с ужасно качество и кошмарен превод. Доволен съм, че преди да закрият вареза успях да си ги изтегля (всичките). :punk

Ами 1та част откъде си я гледал защото аз не можах да я намеря

Погледни по-внимателно там, където са и останалите серии. :P Не търси part 1, а само Friday the 13th (1980).

Сериите ми харесаха още когато ги гледах преди много години на видеокасети с ужасно качество и кошмарен превод. Доволен съм, че преди да закрият вареза успях да си ги изтегля (всичките). :punk

Погледни по-внимателно там, където са и останалите серии. :P  Не търси part 1, а само Friday the 13th (1980).

Ами аз точно това свалих и беше същото като 2-ра част.Аз не съм гледал първата но почнах от втората и днес ще гледам 4-тата част.

Мен супер ме кефи Джейсън (Буквален превод на името-Язон) !!! :punk Не е много страшен обаче. А поредицата Friday the 13th е луда. Освен Jason Х ;)

opredeleno edna ot klasicheskite poredici v janra slashers, neshto izkliuchiteln kato zamisyl i izpylnenie(vseki film za vremeto si), kato edinstveno izkliuchenie pravi Jason X, koito e mnogo jalyk opit za prodyljenie... edno e qsno - mnogo malko scenaristi i rejisiori znaqt kak da napravqt dobyr horror v kosmosa!!!(Event Horizon) :punk :music :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...