exo Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Здрасти на всички Аз съм с SuSE 9.3. Докато бях на 9.2 ползвах torrentflux, но откакто минах на 9.3 ми дава все една и съща грешка: "Problem connecting to tracker." . Без знацчение от тракера. Какво ли не пробвах - нищо не става: и firewall спирах, и в google рових, и в тяхният форум писах - без упсех. Ако някой се е сбъскал с подобен проблем или има идея как да го оправя - моля да помогне. Ако пък имате идея за по-добър торент клиент - моля препоръчайте ми, но от сега да ви кажа че в никакъв случай няма да мога да се оправя с компилиране от source или с други такива - мога да само rpm да инсталирам Помогайте моля ви, че много искам работещ торент клиент под Линукс ПП: Azureus-а го знам, но машината ми е много слаба за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 За торент клиент бих ти препоръчал Azureuz програмта е е написана на Java и единственият й недостатък е че гълта малко повече RAM работи се лесно с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 За торент клиент бих ти препоръчал Azureuz програмта е е написана на Java и единственият й недостатък е че гълта малко повече RAM работи се лесно с нея. <{POST_SNAPBACK}> Azareus-a ne e za moqta mashina Mersi vse pak, no veche si reshih problema - prosto install-nah po-novata versiq na TF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.