stefan Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 А записване има ли още ? Аз във вторник съм там, дано успея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 аз искам да питам дали някой който ще кандидатства в ВХВП (УХТ) с изпит по Англииски случаино има Примерните тестове от книжарницата щото вече не работи тая книжарница и няма откаде да си взема . Ако може някои да ми даде да си го снимам аз ще си платя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Сега друг въпрос имам. Приеха ме в краина сметка в ,,Джон Атанасов'' и някои ако има връзка с него може ли да ми каже утре от колко часа беше откриването и в коя зала ,че забравих. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Честито! Поредния записал се в ..ъъ...ВУЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Аз сам за Техническия с математика или извън България.По точно в Холандия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.