Viper Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Интересно ми е кой с какво се готви да кандидаства и какво учи (кога ,къде и зашо) Аз например мисля ,че ще е добре да кандидаствам с Англииски в ВХВП обаче ми е чудно на кво по точно да се готвя (пък и по математика имало тест...) Знам ,че съм закъснял с времето малко ама по добре късно отколкото ... Има ли някъде където бихте предложили да кандидатствам (за подсигуряване ако не ме вземат където искам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 С математика в унсс Пък нали знаеш, по-добре късно, от колкото никога...какво точно дават на тоя изпит по английски ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Че кой ти е казал че във ВИХВП се кандидатства само с английски? Аз до колкото знам за туризъм изпитите са Английски и Химия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Инженерна Физика, Телекомуникации, Физика в ПУ с физика Инженерна Физика, Ядрена Физика, Физика в СУ с физика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 С математика в унссПък нали знаеш, по-добре късно, от колкото никога...какво точно дават на тоя изпит по английски ? <{POST_SNAPBACK}> И аз точно тва питам ама явно от другаде ще разбера Че кой ти е казал че във ВИХВП се кандидатства само с английски? Аз до колкото знам за туризъм изпитите са Английски и Химия! <{POST_SNAPBACK}> Да бе Английски и Химия или Английски и Математикак както и аз съм написал Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 В СУ/ТУ/УНСС с математика Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Пловдив сие най-доволно сичко си има Затова ПУ и ВСИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ПУ с история и езикова култура За всеки случай и в НБУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ПУ с история и езикова култура За всеки случай и в НБУ <{POST_SNAPBACK}> Правист?! Или каквато специалност изскочи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Правист?!Или каквато специалност изскочи? <{POST_SNAPBACK}> Право Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Пловдив сие най-доволно сичко си има Затова ПУ и ВСИ <{POST_SNAPBACK}> Мен, ако питаш по-скоро нищо няма. Навсякъде образованието е супер ниско. Затова само в София! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Успех после при реализацията JDFU - моите уважения, ама за момента Пловдив се държи най на ниво. Пресен пример : една моя позната е в момента 2-ри курс в СУ Българска филология. Една от базовите дисциплини( езикознание), която задължително се учи в първи курс( на нея се базират лексикология,морфология,синтаксис), тя тепърва започва да я учи.Като преди това са учили лексикология и синтаксис(което е още по-голяма обърквация). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Е това може и да е така, но останалите специалности са зле.. Най-малкото в София човек има по-голям шанс за стаж и за реализация. И шанс да работи за нормална заплата. И ако на едно интервю за работа останат двама души, единия с диплома от софия или свищов, или даже варна, и един с диплома от ПУ - много малко работодатели биха избрали втория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Най-малкото в София човек има по-голям шанс за стаж и за реализация <{POST_SNAPBACK}> Човек ако има желание и амбиция,би се реализирал навсякъде (лично мнение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Човек ако има желание и амбиция,би се реализирал навсякъде (лично мнение) <{POST_SNAPBACK}> Така е, но защо му е на човек да се мъчи допълнително Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Човек ако има желание и амбиция,би се реализирал навсякъде (лично мнение) <{POST_SNAPBACK}> Прав си, но понякога това не стига. И не забравяй умението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Аз ще кандидаствам в ТУ Пловдив дайе вече се и явих на предварителния изпит по математика!!Надявам се да ме приемат КСТ или Електроника ама бая ще трябва да се напъна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Аз ще кандидаствам в ТУ Пловдив дайе вече се и явих на предварителния изпит по математика!!Надявам се да ме приемат КСТ или Електроника ама бая ще трябва да се напъна!! <{POST_SNAPBACK}> Не ти трябва тва КСТ , по - добре Електроника , ама много учене искат там май ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Мен много ме е яд, че не отидох, задачите бяха елементарни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Не ти трябва тва КСТ , по - добре Електроника , ама много учене искат там май ... <{POST_SNAPBACK}> Човека иска да учи, а не да отбие номера във ВУЗ-а малко по-надолу на същата улица. Плюс това не знам да има по-добра компютърна специалност от КСТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Човека иска да учи, а не да отбие номера във ВУЗ-а малко по-надолу на същата улица.Плюс това не знам да има по-добра компютърна специалност от КСТ. <{POST_SNAPBACK}> Има индустриален мениджмънт , чийто виден представител съм аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Не ти трябва тва КСТ , по - добре Електроника , ама много учене искат там май ... <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз искам повече Електроника обаче в КСТ-то много яко ги подпират даскалите и минават по аиляк също така и специалноста е готина!! Мен много ме е яд, че не отидох, задачите бяха елементарни... <{POST_SNAPBACK}> Еми като ги видях след като мина изпита и на мен ми бяха лесни!!Ама на изпит има много фактори като късмет,знания,притеснение и т.н.!!И аз не реших някой неща и след като излезнах се сетих как стават за това и да беше отишъл не се знае колко какво щеше да направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Хм , аз се научих на изпити да не се притеснявам Притеснението го оставям за след изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Аз да се изфукам с големите си успехи на предварителния изпит!! Имам точно 3.60 да ми е честито ХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Аз да се изфукам с големите си успехи на предварителния изпит!! Имам точно 3.60 да ми е честито ХАХАХАХ <{POST_SNAPBACK}> Нищо , ако влезнеш в Ту трябва да свикваш от рано с 3ките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.