FrAgMaKeR Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Някой знаели от каде в Пловдив мога да си купя нещо подобно? Интересува ме да е под формата на аерозол и да е на "nitrous oxide" основа. Знам, че на запад се продава само на пълнолетни, защото ако се диша, може да те "издигне на високо" и хлапетата за това го ползват пък е отлично решение за почистване когато материала не позволява използването на почистващ препарат на алкохолна основа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Това не е ли за раздел Hardware/Software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 Ами нито е софтуер, нито е хардуер, според мен тука му е мястото.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Има един магазин за компютри и най-вече консумативи на Гладстон - преди време от там си купих препарат за почистване на "офис техника" - ставаше и за монитора и за корпусите на компютъра и клавиатурата. Не знам дали е това, което търсиш. Представляваше флаконче с пулверизатор. Продаваха го заедно с парцалче - пръскаш и почистваш. Бях много доволен от ефекта. Можеш да провериш и в Office1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.