Jump to content
BulForum.com

No Connection

afx

Вашето мнение за шоуто?  

93 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Добре,че не съм го гледал :D Аз като видя БоброЗара ми се повръща,пък за 'Нед' :laughing: и 'Гро' :laughing: да не говорим :)

Бе простития. Много изтъркано и плоско. Казва ви го човек от младото поколение - човек, който не е заразен от простотията.

p_edit.gif

Добре бе Сашке! Мисля, че е позволено на всеки да прави правописни грешки от време на време и то от бързане. Пък и ти не си ангелче - флуудиш и правиш офтопици само. Гледай си косурите, а не моите! :angry1

Бе постития. Много изтъркано и плоско. Казва ви го чоек от младото поколение - човек, който не е заразен от простотията.

Ти първо се научи на правопис и тогава се изказвай :angry:

Глупава работа общо взето ,но накрая вървеше една тежка песен от др. албан - итс май лайф ама металски вариант ,ся е момента да питам :P

excuse me!

Не съм гледал предаването, но сигурно песента, за която говориш е на BoneyNem. ;)

Това шоу ще сподели съдбата на много такива преди него а именно ще изчезне скоро от екрана :punk :punk :punk

Аха, дано водещите да не ги виждаме повече по телевизията, могат и зара да вземат с тях, не вярвам да липсва на никой

Ами не съм гледал предаването,ама съм гледал няколко пъти рекламата и направо им се чудя на ММ с какъв акъл се хващат да се занимават с тия глупаци.Мен направо жал ме хваща за тия същества Найден и Гроши!Как може на тия години да се занимават с глупости,които днес и на децата не им идват на акъла.А и простотиите от рекламата са доста тъпички.Така че по скоро ще "Умрем от тъпотия",а не от смях,както казва Найден.

Оффф...снощи го хванах към края...с какво го тъпчеха ония орунгел и какво беше смешното...плямпа на френски някви Пепеляшки...

Оффф...снощи го хванах към края...с какво го тъпчеха ония орунгел и какво беше смешното...плямпа на френски някви Пепеляшки...

Ми само в техните болно мозъци беше смешно и за техните теен фенове може би ... :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...