Jump to content
BulForum.com

No Connection

afx

Вашето мнение за шоуто?  

93 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Току що се загледах в новото шоу на Найден и Гроши по ММ.

Скромното ми мнение е, че не струва и е на светлинни години от Jackass или Sanches Bros. по MTV от където са копирали идеите.

Какво е Вашето мнение?

Абе тези кой ги излъга че могат да бъдат водещи , то в България всеки върши това което му е работа ... \/ peace .. :P

Глупава работа общо взето ,но накрая вървеше една тежка песен от др. албан - итс май лайф ама металски вариант ,ся е момента да питам :P

excuse me!

тва е много скучно бе ..

тоя Гроши е голям будала, аз ако бях на него да съм чупил дулгуча от бой!

Не можах да го хвана предаването. Не мога да предценя дали е толкова тъпо, защото хванах само към края, но одобрявам идеята на предаването. :) Смятам че ще е забавно. Гроши много не става за такова шоу, ама нали с Найден са неразделни. Имам чувството, че вече и си лягат заедно :bgrin: . Той Найден още отсавна му беше мечтата за такова шоу. да му е честито.

Не можах да го хвана предаването. Не мога да предценя дали е толкова тъпо, защото хванах само към края, но одобрявам идеята на предаването. :) Смятам че ще е забавно. Гроши много не става за такова шоу, ама нали с Найден са неразделни. Имам чувството, че вече и си лягат заедно  :bgrin: . Той Найден още отсавна му беше мечтата за такова шоу. да му е честито.

нали Гроши е сянка на Найден.. още от началото. ако не беше с него.. Гроши щеше да е едно нищо. колкото за предаването.. отдавна имаше такова и то се казваше - Турбо Лига. видяхте какво стана с него.. това го очаква същото.

Малко като off , вижте зара по нова телевизия , ( жалко подобие на бързи пари ) , по - голяма овца не съм виждал . пффффффффф ..

:ghost :blink:

И по-добре...

Предаването е много плоско и повърхностно, също като найден и гроши. Само зара може да се конкурира с тях.

нали Гроши е сянка на Найден.. още от началото. ако не беше с него.. Гроши щеше да е едно нищо. колкото за предаването.. отдавна имаше такова и то се казваше - Турбо Лига. видяхте какво стана с него.. това го очаква същото.

Не съм го гледал. Какво беше и какво стана с него?

da i az go gledah-po-tupo ne6to ne bqh vijdala :angry1 ne 4e sum fen na jackass i drugi podobni,no tva puk e ot amatiorsko po-amatiorsko :angry1

ne moga da si obqsnq kak moje da se sponsorirat podobni gluposti,koi moje da se navie da e glavno deistva6to lice,i o6te pove4e koi moje da go gleda i da mu de kefi :confused

pulen ujas :angry1

В България има почва за всакакъв вид простотия :punk

по скоро в България се толерира простотията. един вид се ползва с предимство и е на почит. не знам явно ни мислят за някви идиоти и ни пускат ей такива бози :cry боби турбото беше супер в сблъсък, ама като отиде в НТВ и се прецака много яко :bgrin:

В България има почва за всакакъв вид простотия :punk

по скоро в България се толерира простотията. един вид се ползва с предимство и е на почит. не знам явно ни мислят за някви идиоти и ни пускат ей такива бози :cry боби турбото беше супер в сблъсък, ама като отиде в НТВ и се прецака много яко :bgrin:

.....и в тоя ред на мисли,нацията ни прогресивно изпростява,тъй че докато съществува почва за подобни неща,ще ги има и тях :sayjin

.....и в тоя ред на мисли,нацията ни прогресивно изпростява,тъй че докато съществува  почва за подобни неща,ще ги има и тях  :sayjin

Напълно съм съгласен .. пфффффф :rolleyes:

Според мен не става ! Тея пичове много искат. От обикновен оправител в компютърен клуб иска да става шоу звезда ... така не става. И шоуто им не става. С тоя Биг Брадър, всички взеха шоута да водят ... ццц :angry:

Чалгата е доказателство :)

нищо общо.

Особено чалгата на турски , made in Пайнер Боза  :punk

Чалга sux  :sick  :angry1  :starwars:  :blowup:

чалга на турски?? един пример ако може да дадеш.

нищо общо.

чалга на турски?? един пример ако може да дадеш.

Рейхан например с Люси или само Рейхан , Есил Дюран и имаше една нова или пък Амет ли беше дето бичи на сигански .. :punk

Есил Дюран шее на чист български език, а Амет пее само на български, но пък той си е чиста чалга. и все пак.. има разлика между чалга и поп-фолк.

Есил Дюран шее на чист български език, а Амет пее само на български, но пък той си е чиста чалга. и все пак.. има разлика между чалга и поп-фолк.

Есил Дюран има и песни на турски и не виждам разлика между поп фолк и чалга , изкючвайки Глория , която се ориентира повече към поп звучене , другото си е гъбеци и ай да не казвам какво .. :P , \/ peace , че доста се отклонихме от темата ... :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...