afx Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Току що се загледах в новото шоу на Найден и Гроши по ММ. Скромното ми мнение е, че не струва и е на светлинни години от Jackass или Sanches Bros. по MTV от където са копирали идеите. Какво е Вашето мнение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Абе тези кой ги излъга че могат да бъдат водещи , то в България всеки върши това което му е работа ... \/ peace .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Глупава работа общо взето ,но накрая вървеше една тежка песен от др. албан - итс май лайф ама металски вариант ,ся е момента да питам excuse me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 тва е много скучно бе .. тоя Гроши е голям будала, аз ако бях на него да съм чупил дулгуча от бой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Не можах да го хвана предаването. Не мога да предценя дали е толкова тъпо, защото хванах само към края, но одобрявам идеята на предаването. Смятам че ще е забавно. Гроши много не става за такова шоу, ама нали с Найден са неразделни. Имам чувството, че вече и си лягат заедно . Той Найден още отсавна му беше мечтата за такова шоу. да му е честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Не можах да го хвана предаването. Не мога да предценя дали е толкова тъпо, защото хванах само към края, но одобрявам идеята на предаването. Смятам че ще е забавно. Гроши много не става за такова шоу, ама нали с Найден са неразделни. Имам чувството, че вече и си лягат заедно . Той Найден още отсавна му беше мечтата за такова шоу. да му е честито. нали Гроши е сянка на Найден.. още от началото. ако не беше с него.. Гроши щеше да е едно нищо. колкото за предаването.. отдавна имаше такова и то се казваше - Турбо Лига. видяхте какво стана с него.. това го очаква същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Малко като off , вижте зара по нова телевизия , ( жалко подобие на бързи пари ) , по - голяма овца не съм виждал . пффффффффф .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Защо няма опция "това пък какво е - не съм го гледал" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 И по-добре... Предаването е много плоско и повърхностно, също като найден и гроши. Само зара може да се конкурира с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 нали Гроши е сянка на Найден.. още от началото. ако не беше с него.. Гроши щеше да е едно нищо. колкото за предаването.. отдавна имаше такова и то се казваше - Турбо Лига. видяхте какво стана с него.. това го очаква същото. <{POST_SNAPBACK}> Не съм го гледал. Какво беше и какво стана с него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 da i az go gledah-po-tupo ne6to ne bqh vijdala ne 4e sum fen na jackass i drugi podobni,no tva puk e ot amatiorsko po-amatiorsko ne moga da si obqsnq kak moje da se sponsorirat podobni gluposti,koi moje da se navie da e glavno deistva6to lice,i o6te pove4e koi moje da go gleda i da mu de kefi pulen ujas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Не съм го гледал. Какво беше и какво стана с него? <{POST_SNAPBACK}> Ми оня "Елвис" беше водещ и Боби Турбото и компания правиха глупости, първия път беше яко но после изтъпя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 В България има почва за всакакъв вид простотия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 В България има почва за всакакъв вид простотия <{POST_SNAPBACK}> по скоро в България се толерира простотията. един вид се ползва с предимство и е на почит. не знам явно ни мислят за някви идиоти и ни пускат ей такива бози боби турбото беше супер в сблъсък, ама като отиде в НТВ и се прецака много яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 В България има почва за всакакъв вид простотия <{POST_SNAPBACK}> по скоро в България се толерира простотията. един вид се ползва с предимство и е на почит. не знам явно ни мислят за някви идиоти и ни пускат ей такива бози боби турбото беше супер в сблъсък, ама като отиде в НТВ и се прецака много яко <{POST_SNAPBACK}> .....и в тоя ред на мисли,нацията ни прогресивно изпростява,тъй че докато съществува почва за подобни неща,ще ги има и тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 .....и в тоя ред на мисли,нацията ни прогресивно изпростява,тъй че докато съществува почва за подобни неща,ще ги има и тях <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен .. пфффффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 В България има почва за всакакъв вид простотия Чалгата е доказателство Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Бляах мани ги тея ! Баси тъпите идиоти ... Не могат да постигнат и 1/23124124124 част от Jackass Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 0 воут не беше мн. фън не го гледах много де но може и да има яки моменти има време Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Според мен не става ! Тея пичове много искат. От обикновен оправител в компютърен клуб иска да става шоу звезда ... така не става. И шоуто им не става. С тоя Биг Брадър, всички взеха шоута да водят ... ццц Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Чалгата е доказателство <{POST_SNAPBACK}> Особено чалгата на турски , made in Пайнер Боза Чалга sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Чалгата е доказателство нищо общо. Особено чалгата на турски , made in Пайнер Боза Чалга sux чалга на турски?? един пример ако може да дадеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 нищо общо.чалга на турски?? един пример ако може да дадеш. <{POST_SNAPBACK}> Рейхан например с Люси или само Рейхан , Есил Дюран и имаше една нова или пък Амет ли беше дето бичи на сигански .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Есил Дюран шее на чист български език, а Амет пее само на български, но пък той си е чиста чалга. и все пак.. има разлика между чалга и поп-фолк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Есил Дюран шее на чист български език, а Амет пее само на български, но пък той си е чиста чалга. и все пак.. има разлика между чалга и поп-фолк. <{POST_SNAPBACK}> Есил Дюран има и песни на турски и не виждам разлика между поп фолк и чалга , изкючвайки Глория , която се ориентира повече към поп звучене , другото си е гъбеци и ай да не казвам какво .. , \/ peace , че доста се отклонихме от темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.