NEO_DDT Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ай честито на всички от Милан, КРАЙ на всички сънища, мечти и бленове на Ливърпул и техните фенове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 66666666 от Ювентус съм...ама на тва грозна игра не се вика Милан играят уникално мисля си че това е истинското лице на отбора жалко че чак на финала го показват...ако беше от началото мисля че никой нямаше да пиши постове от рода на "егати късметлиите" и т.н. П.С. Честито на всички фенове на Милан... с такава резултата ще стане още по голям от колкото е в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Милан ги разбиха първото полувреме! Мале, тва никой не го е очаквал! Честито на Ливърпул, заслужават си КЕШ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 3-2 ОТНОВО СМЕ В ИГРАТА!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Wow ! Т'ва се казва финал ! ... няма коментар ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ся ако устискаме ще черпа...баси А след първото полувреме щях да събуда цялата къща (часта която спеше де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 3-2 ОТНОВО СМЕ В ИГРАТА!!!! <{POST_SNAPBACK}> I oshte kak....DUZPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 дузпаааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ахахха наистина Ливърпул изкъртиха всички мивки . вагагагга 3:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Wow ! Т'ва се казва финал ! ... няма коментар ! <{POST_SNAPBACK}> прави си човече Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 гооооооооооооооооооооол това е мачааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Отивам да се метна от някой покрив..................................Сърцето ме боли , неуписумемо ме боли...АКО ИМА ГОСПОД ,СЕГА Е МОМЕНТА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Мисля , че сега в отбора на Милан почва паниката ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 НЯМАШЕ НИКВА ДУЗПА Ама все пак шапка им свялям на Ливърпул Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 НЯМАШЕ НИКВА ДУЗПААма все пак шапка им свялям на Ливърпул <{POST_SNAPBACK}> НЕ ! не критикувай съдия в такъв мач...мача е жесток въпреки че не ми харесва на къде отива Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Тва не е отбор .. два случайни гола и измислена дузпа .. да видим кво ще стане до края Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 мача е жесток въпреки че не ми харесва на къде отива <{POST_SNAPBACK}> А аз щях да си лягам ... даже вече и ударите към вратата са равни 6-6 ... Тоя къв рефлекс ... от гол линията я спаси пича Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Тва не е отбор .. два случайни гола и измислена дузпа .. да видим кво ще стане до края <{POST_SNAPBACK}> и аз ги мразя ти копелета от ливърпул , но проявиха характер ...и малко или много трябва да ги оважаваме дузпата е спорна не измислена....айде отивам да се самоубивам публично пред тримонциум , който иска да идва (за да ме познаете гъза ще ми е боядисан червено-черен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Дудек е уникален напрао ме разпорва хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 На хейтър нищо не може да се докаже Сега очаквам да кажете, че водим 3:0 със защитна и грозна игра, съдийска помощ и МНОГО късмет <{POST_SNAPBACK}> Тва не е отбор .. два случайни гола и измислена дузпа .. да видим кво ще стане до края <{POST_SNAPBACK}> Какво да ти кажа...освен, че твойте като вкарват е заради добрата игра, а другите като вкарват е случайно... Както ние приехме вашите голове, така и вие трябва да приемете нашите. Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 и аз ги мразя ти копелета от ливърпул , но проявиха характер ...и малко или много трябва да ги оважаваме дузпата е спорна не измислена....айде отивам да се самоубивам публично пред тримонциум , който иска да идва (за да ме познаете гъза ще ми е боядисан червено-черен) <{POST_SNAPBACK}> На мен пък са ми любим английски отбор. Ама тук просто не заслужават такъв обрат Edit: @do4okarako4ev - Не, просто първото полувреме ви надиграхме тотално, а сега направихте два удара и вкарахте два гола. Това имам предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 продължения. Страхотен мач! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Нямам думи бе хора...тва е уникалнооооооооооооо............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Edit: @do4okarako4ev - Не, просто първото полувреме ви надиграхме тотално, а сега направихте два удара и вкарахте два гола. Това имам предвид <{POST_SNAPBACK}> изобщо не трябва да се сърдиш за това че са имали два удара и са вкарали 2 гола... подскажи на хората за втория мач с ПСВ Милан колко удара имаха или по добре колко свестни атаки имаха към вратата на холандците и се пак отбелязаха гол... в пред последната минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 изобщо не трябва да се сърдиш за това че са имали два удара и са вкарали 2 гола...подскажи на хората за втория мач с ПСВ Милан колко удара имаха или по добре колко свестни атаки имаха към вратата на холандците и се пак отбелязаха гол... в пред последната минута <{POST_SNAPBACK}> Я ми подскажи и ми дай линк, когато не съм признал, че срещу ПСВ се класирахме несправедливо? Пък нали ти харесваше играта ни, или торинското в теб се обади, като не си на страната на смешните(каквито бяха Пуул през първото полувреме) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.