Jump to content
BulForum.com

Продавам на търг Моб.Бартън и DFI Infinity NF2

Recommended Posts

Продавам Мобилката и дъното от подписа ми !

Мобилката е перфектна в такава конфигурация на 1,6В

Дъното е стабилно на 250 ФСБ и вси4ко по дифолт (без да пипам волтаж на 4ипсета -оставям го дифолт)...и има още близо година гаранция !

Линк4е за дъното ТУК

Не 4е за мен има зна4ение , но да го спомена -Конфигурацията е работила 90% от времето в режим ФСБ 150 Х 10 (1500) ,na 1,45V -CPU , защото за нуждите за който е ползвана не се е изисквало пове4е ..в останалото време -както е споменато в подписа ми .....предполагам знаете за "CMOS RELOADED" на ДФИ , с която вклю4ването между тези два режима става са секунди (заедно с таиминги и вси4ки настроики в Биоса) и не е нужно докато си ровите из нета или гледате филми компа да ба4ка изби4ен :)!

Конфигурацията не е работила с нека4ествен хардуер ...( PSU-та например) :)

Зна4и обявявам търг4е и за двете !

На4ална цена :

Мобилка - 50$

Дъно- 50$

Стъпка - 5$

Блиц цена

Мобилка - 90$-Продадена

Дъно - 90$

Краи на търга следващия понеделник 16.05.2005 .... 20:00 часа!

Успех !

PS: търга върви успоредно и ТУК така 4е може да си сверявате офертите.......ако има такива изобщо :)

56$ za dunoto.

Ps: Mobilkata po princip ne moje da e prodadena poneje spored tvoite dumi, ako nqoi izrusi 170$ za 2te trqbva da mu q dadesh na nego. Tova ne go kazvam za da se zaqjdam ami za da si korigirash 1viq post eventualno :)

56$ za dunoto.

Ps: Mobilkata po princip ne moje da e prodadena poneje spored tvoite dumi, ako nqoi izrusi 170$ za 2te trqbva da mu q dadesh na nego. Tova ne go kazvam za da se zaqjdam ami za da si korigirash 1viq post eventualno :)

Напротив , продадена е и ве4е пътува за София !

Така 4е сори , който е .............кака се ожени :)

А поста го коригирах веднага след офертата , много си бърз :)

BTW: Наглеждайте ТУК докато наддавате ,по горе съм го споменал , но пак да кажа ....та там дъното е ве4е 70$.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...