Foxy Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Продавам Мобилката и дъното от подписа ми ! Мобилката е перфектна в такава конфигурация на 1,6В Дъното е стабилно на 250 ФСБ и вси4ко по дифолт (без да пипам волтаж на 4ипсета -оставям го дифолт)...и има още близо година гаранция ! Линк4е за дъното ТУК Не 4е за мен има зна4ение , но да го спомена -Конфигурацията е работила 90% от времето в режим ФСБ 150 Х 10 (1500) ,na 1,45V -CPU , защото за нуждите за който е ползвана не се е изисквало пове4е ..в останалото време -както е споменато в подписа ми .....предполагам знаете за "CMOS RELOADED" на ДФИ , с която вклю4ването между тези два режима става са секунди (заедно с таиминги и вси4ки настроики в Биоса) и не е нужно докато си ровите из нета или гледате филми компа да ба4ка изби4ен ! Конфигурацията не е работила с нека4ествен хардуер ...( PSU-та например) Зна4и обявявам търг4е и за двете ! На4ална цена : Мобилка - 50$ Дъно- 50$ Стъпка - 5$ Блиц цена Мобилка - 90$-Продадена Дъно - 90$ Краи на търга следващия понеделник 16.05.2005 .... 20:00 часа! Успех ! PS: търга върви успоредно и ТУК така 4е може да си сверявате офертите.......ако има такива изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Imash na4alnite za 2te ot men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 9, 2005 Author Share Posted May 9, 2005 Процесора е продаден на Стенли ,който предложи блиц цената ! Ето ТУК ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 55$ за дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 56$ za dunoto. Ps: Mobilkata po princip ne moje da e prodadena poneje spored tvoite dumi, ako nqoi izrusi 170$ za 2te trqbva da mu q dadesh na nego. Tova ne go kazvam za da se zaqjdam ami za da si korigirash 1viq post eventualno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 9, 2005 Author Share Posted May 9, 2005 56$ za dunoto. Ps: Mobilkata po princip ne moje da e prodadena poneje spored tvoite dumi, ako nqoi izrusi 170$ za 2te trqbva da mu q dadesh na nego. Tova ne go kazvam za da se zaqjdam ami za da si korigirash 1viq post eventualno <{POST_SNAPBACK}> Напротив , продадена е и ве4е пътува за София ! Така 4е сори , който е .............кака се ожени А поста го коригирах веднага след офертата , много си бърз BTW: Наглеждайте ТУК докато наддавате ,по горе съм го споменал , но пак да кажа ....та там дъното е ве4е 70$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Вси4ко е продадено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.