NTX Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Hi.Nqkoi moje li da mi pomogne da resha edin problem s The Sims 2.Imam ATI Radeon 9550 128 mb installvam igrata i kogato vlezna v neq do kashtite mi izlizat nqkakvi figuri se edno ne moje da nameri skinovete za tqh i koto se optitam da napravq semeistvo ili da vlezna v kashta vednaga mi dava error i me izkarva ot igrata.V Read Me-to pishe 4e s tazi VC moje da imam problemi i pishe da svalq nai novite Driveri za neq... .Svalih gi instalnah gi no nikakva promqna.Ta vi pitam ako nqkoi e imal takav problem i go e reshil 6te bada blagodaren da mi pomogne i na men ) Blagodarq vi predvaritelno ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Смени си видео картата. Ако искаш мога да ти дам яки предложения, които няма да ти пробият джоба много. Аз имам друг проблем. НЕ МОГА ДА СТРОЯ! никой пач не може да ми помогне, реинсталирането-още по-малко. Помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Ех, че сте мързеливи. Всичко е обяснено в темата за sims 2 ама кой да я потърси .. ама кво ли се чудя, то само момичета плюскат тая "игра" Hint - използвайте сърч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.