RAP`BOY Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 zna4i ot edin sai se 4uva mnoo iaka muzika kak moje s nekva programa da se recordne i da si stane kato mp3 ?!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 .........ама какъв си ми неграмотен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 zna4i ot edin sai se 4uva mnoo iaka muzika kak moje s nekva programa da se recordne i da si stane kato mp3 ?!?!?!?!?! не може. намери програма за download на страници (или направо с браузъра), намери песента и си я конвертирай в mp3 ако не е mp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 zna4i ot edin sai se 4uva mnoo iaka muzika kak moje s nekva programa da se recordne i da si stane kato mp3 ?!?!?!?!?! <{POST_SNAPBACK}> am s Advanced MP3 WMA Recorder dava6 samo na stereo mix v record option i se radva6 dano sym ti ot polza Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 До колкото си спомням, уиндоуса си има една пррограмка, която записва всичко, което можеш да го чуеш от тонколоните,(ама че обяснение ) само че забравих сега, къде се намирше точно и как се казваш. Ако пък разбираш от сорс код на интернет, може да видиш от къде зарежда песента и да си я изтеглиш.(Е и там не винаги е сигурно, че ще я видиш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Ако сайтът е на FLA5H ползвай 'decompiler'/'opener'. Ако е HTML - намери в сорса връзката към звука и го свали. П.П. Даваш ли сайта? плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted May 8, 2005 Author Share Posted May 8, 2005 Midnight Club 3 Dub Editon eto saita kato flezne6 v nekoi vid avtomobil nai ot dolo ima edno kato player ! pls vijte kakav e saita i nekoi da svalia GUI vij saita ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.