bate_pesho Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Поредната тема за проблем с тв-оут-а ... до преди 2 часа търсих такива теми и да ви кажа има МНОООГО , но нито една няма този проблем .... Та проблемът е следният .... свързал съм Пц-то с ТВ-то и сичко точно ... настроиките ги напраих добре тръгна сега имам сигнал , но е черно бял ?!? WTF ?!? Сега съм с Гигабъте Радеон 9200 128/128 Виво,Тв-оут ...... айде плс хелп , че полудявам ... кажете некви програми .... докато четох имаше още един такъв проблем , обаче онзи беше с Ге Форце ... та след като качих една програма , която помогнала на него Тв-тоол се оказа , че тя бачка само на Нвидиа .... таааа Помогнете хорца ... Благодаря предварително ! само да спомена , че преди бях с Радеон 9200 Се 64/64 и при него с тв-оут - а си гледах филмите на тв-то без проблем демек ТВ-то СТАВА не е от него и също така не е и от кабела (не е сигурно за него , но ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 виж да смениш настройка за PAL/N..блябля а може и от телевизора да ти е тая настройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Tv properties и там си нагласи на пал Б мисля че беше ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Виж дали няма джъмпер на картата за Pal/NTSC. ако има.. трябва да го пише в описанието на картата. като го намериш.. виж как е настроен. по принцип отгоре има едно найлонче, което не се вижда на пръв поглед. само да знаеш ти казвам. поне моята е така. и аз имах такъв проблем.. сигнала винаги излизаше черно бял.. смених кабелите към телевизора и се оправи. смисъл.. вместо S-video към скарт... позлвах.. S-video ----> Composite ---> SCART ------> TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 8, 2005 Author Share Posted May 8, 2005 Tv properties и там си нагласи на пал Б мисля че беше ... <{POST_SNAPBACK}> След преинсталация на ОМЕГА дриверс , ми се появиха мену-тата ... след 15 мин. търсене намерих това ПАЛ Б и сичко стана супер ... вече се появи цветна картина , който има същият проблем Качва Омега ... Пропартайс - Дисплеъс - Тв-Пропартайс - и там онова последното и от падащото мену посочвате ПАЛ Б - Апллй и сичко се оправя Мерси !!!!! МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! МЕРСИ !!! само да добавя , че вадих картата , но няма джъмпери , но вече няма значение ... надявам се темата да е полезна и на други със същият проблем ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Аз пък имам Радеон 9600 ТХ и никога не му бях ползвал тв-аута. Вързах го с един 10 метроб кабел, има картина, но дава интерференция? Някой да знае защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Вързах го с един 10 метроб кабел <{POST_SNAPBACK}> Какъв ?....дай пове4е инфо .... и от къде минава.....10 м. са много все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Аз пък имам Радеон 9600 ТХ и никога не му бях ползвал тв-аута. Вързах го с един 10 метроб кабел, има картина, но дава интерференция? Някой да знае защо? и аз като ги вързвах с 10 метрови кабели имаше една бяла линия.. дебела 2-3 пръста.. която бавно минаваше по екрана. не беше фатална, но сигурно това е било от дължината на кабела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 При мен тази черта се е появявала на 2м.Оправи се като извадих кабелната от телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 При мен тази черта се е появявала на 2м.Оправи се като извадих кабелната от телевизора. <{POST_SNAPBACK}> Да от това е. Бахти тъпотията, хем го знам и го забравих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Да от това е. Бахти тъпотията, хем го знам и го забравих. <{POST_SNAPBACK}> :) :) Сладури Кога най-сетне ще си заземите и кабелната и ТВ-то "че и компа " ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 При мен не излизаше от това чертата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 :) :)Сладури Кога най-сетне ще си заземите и кабелната и ТВ-то "че и компа " ??? <{POST_SNAPBACK}> Филтърче галванично разделящо трябва. Тея дето на модемите се слагат. (То едни филтри ама ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 :) :)Сладури Кога най-сетне ще си заземите и кабелната и ТВ-то "че и компа " ??? <{POST_SNAPBACK}> Аз пък да ти кажа Хари изобщо незнам кво значи тва , кокето каза ако ми го обясниш по подробно кво очно да направя ще е хубаво иначе за сега се оправих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.