Jump to content
BulForum.com

Тв-оут Проблем ! става въпрос за

Recommended Posts

Поредната тема за проблем с тв-оут-а ... до преди 2 часа търсих такива теми и да ви кажа има МНОООГО , но нито една няма този проблем .... :angry1 Та проблемът е следният .... свързал съм Пц-то с ТВ-то и сичко точно ... настроиките ги напраих добре тръгна сега имам сигнал , но е черно бял ?!? WTF ?!? :confused Сега съм с Гигабъте Радеон 9200 128/128 Виво,Тв-оут ...... :angry: айде плс хелп , че полудявам ... кажете некви програми .... докато четох имаше още един такъв проблем , обаче онзи беше с Ге Форце ... та след като качих една програма , която помогнала на него Тв-тоол се оказа , че тя бачка само на Нвидиа .... таааа Помогнете хорца ... Благодаря предварително ! :punk само да спомена , че преди бях с Радеон 9200 Се 64/64 и при него с тв-оут - а си гледах филмите на тв-то без проблем демек ТВ-то СТАВА не е от него и също така не е и от кабела (не е сигурно за него , но ... ) :rolleyes:

виж да смениш настройка за PAL/N..блябля :)

а може и от телевизора да ти е тая настройка.

Виж дали няма джъмпер на картата за Pal/NTSC. ако има.. трябва да го пише в описанието на картата. като го намериш.. виж как е настроен. по принцип отгоре има едно найлонче, което не се вижда на пръв поглед. само да знаеш ти казвам. поне моята е така. и аз имах такъв проблем.. сигнала винаги излизаше черно бял.. смених кабелите към телевизора и се оправи. смисъл.. вместо S-video към скарт... позлвах.. S-video ----> Composite ---> SCART ------> TV.

Tv properties и там си нагласи на пал Б мисля че беше ...  :punk

След преинсталация на ОМЕГА дриверс , ми се появиха мену-тата ... след 15 мин. търсене намерих това ПАЛ Б и сичко стана супер ... вече се появи цветна картина , който има същият проблем Качва Омега ... Пропартайс - Дисплеъс - Тв-Пропартайс - и там онова последното и от падащото мену посочвате ПАЛ Б - Апллй и сичко се оправя :D Мерси !!!!! МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! МЕРСИ !!! само да добавя , че вадих картата , но няма джъмпери , но вече няма значение ... надявам се темата да е полезна и на други със същият проблем ! :punk

Аз пък имам Радеон 9600 ТХ и никога не му бях ползвал тв-аута. Вързах го с един 10 метроб кабел, има картина, но дава интерференция? Някой да знае защо?

Аз пък имам Радеон 9600 ТХ и никога не му бях ползвал тв-аута. Вързах го с един 10 метроб кабел, има картина, но дава интерференция? Някой да знае защо?

и аз като ги вързвах с 10 метрови кабели имаше една бяла линия.. дебела 2-3 пръста.. която бавно минаваше по екрана. не беше фатална, но сигурно това е било от дължината на кабела.

Да от това е. Бахти тъпотията, хем го знам и го забравих.

:) :) :) :)

Сладури :D Кога най-сетне ще си заземите и кабелната и ТВ-то :) "че и компа " ???

Сладури  :D  Кога най-сетне ще си заземите и кабелната и ТВ-то :) "че и компа " ???

Филтърче галванично разделящо трябва. Тея дето на модемите се слагат. (То едни филтри ама :) )

Сладури  :D  Кога най-сетне ще си заземите и кабелната и ТВ-то :) "че и компа " ???

Аз пък да ти кажа Хари изобщо незнам кво значи тва , кокето каза :D ако ми го обясниш по подробно кво очно да направя ще е хубаво :punk иначе за сега се оправих :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...