stefan Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Има още почти месец и половина игра, лвл 46 hunter и лвл 25 priest . Цената е 80 лева. Според мен офертата е изгодна, за 10 лева по-малко получавате малко повече време и 2 героя, така че моля без пазарлъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 платеното време изтече, свалям цената на 60 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 платеното време изтече, свалям цената на 60 лева. <{POST_SNAPBACK}> kak tak izti4a za nqkolko 4asa we imam interes ama nemoga da razbera sq zna4i trqbva sa si kupa peycart za 60 lv i na teb da dam 60 lv ??? platenoto vreme do kraq na meseca li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Първия пост ми е от седми май, тоест преди повече от месец Изтече му платеното време, а ти или можеш да си купиш карта за 54 лева( мисля, че толкова струваше) или да си платиш с кредитна/дебитна карта 26те лева на месец. Става с дебитна карта от ДСК или Експресбанк, които може да си изкара практически всеки,стига да е пълнолетен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Нова цена 55 лева. Добавям и бонус wow подложка за мишка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 izvinqvam se za oftopica ama nqkoi bi li mi obqsnil kvo to4no e tova WOW moje i na PM ot 21902i3 godini se 4uda kvo e i nikoi ne mi obqsnqva kakto trqbva kvo e tva igra li kvo li zakvo se pla6ta ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Игра е, тук има повече информация. Плаща се, защото е MMORPG. Има и безплатни сървъри, но неможе да се сравняват с истинския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 9, 2005 Author Share Posted August 9, 2005 Играта е продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.