Jump to content
BulForum.com

Metal Gear Solid 2

GuardianForce

Recommended Posts

Svalih si 5te cd-ta, extractnah gi, exec-nah MSG2Setup.exe, poqvi mi se install menu-to, oba4e kato klickna install i ni6to ne stava.

ima o6te dve exeta, koito kato gi klickna i mi pi6e "Failed creating Direct3DDevice8 Object". Da ne bi iziskvaniqta da sa visoki na taq igra.

Kajete kak da si q pusna plz.

Metal Gear Solid 2 излезе (или ще излезе, незнам) само на DVD. Малко ми е самнително тези 5 диска да тръгнат на който и да е...

Metal Gear Solid 2 излезе (или ще излезе, незнам) само на DVD. Малко ми е самнително тези 5 диска да тръгнат на който и да е...

Хмм на мене ли нещо ми се струва че си се обаркал,не си разбрал май добре говорити за играта според мена кфи са тоя ДВД от тебе :confused ?!?!и ако става вапрос преди имаше подобна тема на сърч я намери там бая говориха за Metal Gear Solid 2(маи 2 беше)

blowcow сигорно си чул че ДВДто вече започва да измества ЦДто. Много фирми обявиха че ще издават игрите си само на ДВД. Metal Gear Solid 2 ще бъде една от първите. От каде иначе мислиш тези 5 ЦДта !?!? :confused

Играта не е пълна.Първия рилийз беше на 9 СД-та,а впоследствие размера се смали до "само" 8.Тук са само 5 така че не е цялата.

Т.е. искаш да ми кажеш, че ако си я сваля няма да мога да я играя ли ?!?!?

че за ко ти и туй DVD на тебе ;) то ше му треа да тоя дет ша я рипне и качи на уареза ;) той DEAMON-а си ги чете и тия ISO-та (не че знам кво говоря хаха:) )

bih iskal d ase iskaja za igrata taka purvo bqh postval ako nqkoi e ima da q kachi sled tova imah problemi obache te se okazaha ot samiq komputer stoto e neobhodimo da imate 64 mb ram na videokartata izpolzvaite directx 9 128 ram i nqma da imate problemi trugva bezproblemno a kolkoto do tova che ne e cqlata edvali ste trugne ako ne e cqlata igra moje v rar ili isoto da se izpolzva nqkakva golqma kompresiq takava ima v rar vodi se best po opciite i si q igraq chudesno a inache igrata na hard diska mi zaema 7.7 gb kato q kopirah ot diskovete ako misliter che ne q cqlata kachete q ako q imate

Кви ти 7.7 ?!?! То тва са 11 диска. Нали уж бяха 9 полсе 8 и накрая 5. Кво става в тая държава ?!?!?

ami ima kompresiq na harda kato gi razarhivirah tolkova mi izleznaha 7.7 gb tva e polojenieto neka nqkoi koito q ima na dvd da kaze kolko mqsto mu otnema na harda kato q ripne direktno za igrane ot harda

abe i na men tolkova mi zaema sled razarhiviraneto. to samoto razarhivirane ti iska filovete ot 5te cd-ta za da e 100%-tovo, i sled 5tiq dava 4e e complete. smqtam 4e na men problema mi idva ot tova 4e video kartata mi e 32 mb, a nqkoi kaza 4e trqbva da e 64. tova obqsnqva i error message-ite za 3d object kogato execna 2 ot exe-tata v unzip directoriqta

obshto vzeto nax e prav...daemon-a 4ete i dvd rom4eta...taka 4e i na dvd da vi q dadat...hop v nqkoi priqtel s dvd...i pravete 1 golqm image cepete go s rar ili zip ili kakvoto polzvate i na diskove ot po 30-40 stotinki...posle uvas razarhivirate i igraete. A tova kakvo trqbva da imate za da igraete igrata si go pishi na site-a na igrata kato minimum requirements.

dobre de, moje da ne pokrivam minimalnite iziskvaniq, ne bi li trqbvalo pone da se opita da mi instalira igrata - kakto kazah pri klickvane na install v install prozoreca ni6to ne stava. drugi igri, na koito ne sam pokrival iziskvaniqta sam uspqval pone da gi instaliram, bez da moga da gi igraq.

Те вярно че са еднакви ама може и нещо да липсва не се знеа. Не ми се вярва да е качена от 1 месец и ти да си първия оплакал се че не работи...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...