Jump to content
BulForum.com

prodava koloni TCM

Recommended Posts

kolonite sa TCM i svirat mnogo dobre.Snimki ne moga da prata,za6toto sam nov vav foruma i nz kak stava.daite mi e_mail Telefona mi e 0899037979

Cenata im e 22 leva.

kolonite sa TCM i svirat mnogo dobre.Snimki ne moga da prata,za6toto sam nov vav foruma i nz kak stava.daite mi e_mail            Telefona  mi e 0899037979

Cenata im e 22 leva.

Kолко вата са тези колони , за кола ли са , за усилвател ли са , за компютър обикновенни ли са .....

kolonite sa TCM i svirat mnogo dobre.Snimki ne moga da prata,za6toto sam nov vav foruma i nz kak stava.daite mi e_mail             Telefona  mi e 0899037979

Cenata im e 22 leva.

И аз се интересувам .... ако са за ПЦ де :) прати снимки на the_hot_guy@abv.bg

на колко време са ?!? аиде даи инфо де !

EDIT:Айде ве БРАТО ?!?!? къде се губиш ?!?!? казвай кво ша праим !!!???!!! аз съм сериозен купувач ама даи снимки щото чакам от 3 дена и нищо не съм получил ?!? даи инфо да вида зако става въпрос , защото следобяд ще се ходи към метро и ако не ми се обадиш дотогава сигурно ша зимам некви нови :music

• 3 weeks later...
ami dai e_mail

Щракни с мишката върху ника му (над аватара) и ще отвориш информацията за съответния потребител (т.нар. профил). В полето "контакти" има и указана поща :).

Едит: Сега видях, че няколко поста по-нагоре човекът е дал мейл адрес.

Взема да писва с това оставяне на пощи - пращайте си ги с лични съобщения, научете се да си качвате снимки !!! Тук се купува и продава - няма нужда да ви се гледат пощите...

ami ako mojeh da ka4vam snimki 6tqh da gi ka4a,ama v na4aloto na temata si pi6e 4e o6te sam nov i kade pi6e 4e e zabraneno da si pi6em e_mailite v temata. :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...