Krasi Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Сложих си DVD записвачка и от нета почерпих голямо количество информация за копиране на DVD филми, но за мое учудване никъде не прочетох с какъв плеер да гледам филмите на компютъра. Пробвах с Media Plaer-а но не стана, препоръчаха ми Power DVD и тръгна, но ме интересува има ли плеер със скрийн контрол на яркост и контраст както е в кристал плеера, понеже тук трябва да се ровиш дълбоко в менюто за да го нагласиш. И друго - има ли възможност за увеличаване на размера на субтитрите при DVD филмите понеже хич не са за хора с по лошо зрение. Чувал съм че са като картинки и не могат да се променят ама аз да питам за по-сигурно дали може да се направи нещо. Благодаря предварително за съветите Мястото на темата е в Movies ама нещо съм се объркал, моля някой с права да я премести Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 С PowerDVD Имаш възможност за регулиране на субтитрите ама за настройка на картината мисля че няма възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted May 9, 2005 Author Share Posted May 9, 2005 С PowerDVD Имаш възможност за регулиране на субтитрите ама за настройка на картината мисля че няма възможност. <{POST_SNAPBACK}> доста рових но не намерих откъде да увелича размера субтитрите, ако можеш да ме насочиш ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Като си пуснеш DVD-то зареждаш субтитрите и щракаш десен бутон върху прозореца и там някаде се базикат субтитрите но нямам DVD при мен да ти кажа точно от каде става номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 кажете някакъв плеър, който да позволява "отделно прибавяне" на субтитри (текстови файлове) към филма, така че те да се виждат на pc-то? п.п. bsplayer забива и не става с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.