Jump to content
BulForum.com

LOCO [PD] vs BOTEV [PD]

Troublemaker

кой ще победи?  

196 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
2:1 за първото полувреме... какво да си говорим. Сега нашите ще спят по терена и мача ще стане супер скучен.

Нека ти кажа нещо "МЕЧТАТЕЮ" твоят така обичан тим последният път оспя да направи само равен на Ботев.Като не забравяме че :

1. Локомотив беше некорунован шампион(всеки знае6е, че ще стане(дори Наско Сираков, който знаеш какъв е в Левски, а само Левски можеше да се "опре" на "локото" тогава) и всичко се доиграваше за парлама)

2. Локомотив беше на първо място в "класацията"

3. Ботев беше на последно място в същата "класация"

4. Локомотив имаше само победи и 2-а равни мача.

5. Ботев стъпи на терена с 12 загуби зад гърба си.

6. "Шефа" на съдиите Атанас Узунов стана спортно-технически директор на "локото", което противоречи на футболния "закон" под който се е подписал собственика на ФК ЛОКОМОТИВ.

Като се има в предвид мястото ти в иерархията на "warez.zu" си правя извод, че не си глупав.Така че съпостави фактите, и си направи извод за "реалната" оценка на изказването ти.То е просто смешно.

Ще си позволя да те питам нещо "ако първият(шампиона) неможе да надвие последния(изпадащия) какъв извод следва :

а. първият не трябва да е първи

б. последният не трябва да е последен"

Мое мнение е че само необразован ром може да си помисли, че пловдивското дерби(най-доброто в BG според спортните журналисти) може да стане скучно.

Нека вметна и малко коментари относно отборите.

Сега "локото" не е във васход.Странно защо като отбора е същия, президента е същия и спортно-техническият директор е същия + това отбора има самочуствие на шампион кавото е нямал никога преди?!? :confused Дано някои с теза и доказателство на тезата, ми обясни защо е така(щото не ми се спори с ...).Отбора играе в "А група"(това е важен фактор за футболистите).

Ботев за 2-и път изпада в "Б група" и няма самочуствие(наистина).От близо 6 години президента "ни" ни дърпа назад(като продава голмайстори на шампионата на смъртен "враг" на клуба му(става въпрос за Мартин Камбуров)за, който футболист даже не му е изплатена цялата сума).

Ботев играе в "Б група" и не бие постоянно.Ботев смени треньор(да към по-добро).Ботев въпреки всичко е във възход(спрямо миналото дерби).

Kато явно по-добре познаващ фактите около тази "битка" бих могъл, като закючение да кажа само, че при честно и реално игран мач резултата може да бъде само "еденица" или "хикс".

Единственото нещо за, което си мечтая е честно садиство та да разбера "моя" отбор с право ли се счита за по-добър или не.

Не знам какво да кажа :) т.е. знам. Мисля, че мача ще бъде интересен. Все пак всички видяха преди 2-3 години когато Ботев и Локото играха след малко прекъсване (защото Локото бяха в "Б" група). Тогава се видя, че "великото" дерби Левски и ЦСКА не струва пред пловдивското. Вярно е, че Локомотив в момента са по-добри от Ботев, но това е логично след като има кой да дава пари. (Тук всички локомотивчета ще скочат и ще кажат ми намерете си и вие кой да ви дава). Все пак мисля, че когато става дума за дербито Локомотив и Ботев няма значение Ботев и Локомотив във регионалните групи ли са в селските ли са или къде са. Просто мотивацията е толкова голяма, че нямам думи. Играчите на Ботев може да са млади, но са израснали в пловдив и играят с хъс срещу вечния враг. Все пак не ходя на български мачове от 4-5 години, защото според мен този лев или два или три, който ще дам няма да видя нищо. За сметка на това може някой да ми хвърли бомба в главата, да ме пребие и т.н. защото просто съм отишъл да гледам любимия отбор. За публиката бих казал, че е нормално отбора на Локомотив да има по-голяма посещаемост. Но все пак в този сайт, който даде Локомотивчо за Ботев пише три хиляди и нещо си.., което е доста добре за отбор от Б група. Има отбори в А група, които немогат да се похвалят с такава посещаемост. (Ако исках да се заяждам бих казал: "А Локото..те в Б група кога са имали?" но не искам да се заяждам с никой). Мисля, че разбрахте, че симпатизирам повече на Ботев :)!!

Не знам какво да кажа :) т.е. знам. Мисля, че мача ще бъде интересен.

Разбира се, че ще е интересен. В момента Ясен Петров и Едуард Ераносян са сред най-добрите български треньори! Локомотив наистина имат по-добри играчи, но в България всички са толкова слаби, че е трудно да се каже, че някой отбор е добър. Локо са фаворити, но не подценявайте Ботев. Ако покажат достатъчно хъс и борбеност канарчетата отново ще са победители, както в доброто старо време ;)

Като ви гледам кви простотии сте напляскали, радвайте се, че Dreamer e излязъл някъде.Явно на тая тема не можете да водите нормален спор...Виждал съм хора, дето са 100 пъти по-ботевисти от вас и 100 пъти по-локомотивци от мене, как си пият ракията и си приказват, ама вие явно сте много далече от тва състояние.НиЗки страсти ви владеят,момчетаа ;)

[quote name=Dulgia' date='Feb 24 2005, 22:55 PM...Виждал съм хора, дето са 100 пъти по-ботевисти от вас и 100 пъти по-локомотивци от мене, как си пият ракията и си приказват...

[/quote]

много си прав Dulgia :excl: от тези обиди не печели никой! явно още сме много далече от белия свят, където подобни прояви меко казано не се толерират!!! аз съм ЛОКОМОТИВЕЦ от малък, но имам много приятели от ботев, с които си спорим за футбол чисто по запалянковски и без груби селски прояви :angry: :angry1 според мен ако си фен на даден отбор, ще отидеш на мача , ще си викаш за него, ще си го подкрепяш и т.н. , а след мача - с приятели ще забиете в някое кръчме и там каквото сабя покаже и честа майко юнашка :wir :punk ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО СТАВА ПО СТАДИОНИТЕ И ОТЧАСТИ В ТОЗИ ТОПИК СИ Е:excl: КОМПЛЕКСАРЩИНА

Наздраве на всички ботевисти. Аз, Dulgia и jorji_s ще седнем на една маса и ще пием бира с всеки, който го желае!

Izhoda ot tozi dwuboi moje da e samo 1 i toi e izrazitelno pobada nad jyltata papla4. Trqbwa wednuj zawinagi da pre4upim o6te w razvitieto mu towa otbor4e sytworeno ot symnitelni i nedokazali se futbolisti, garnirano sys nesymnitelni i dokazali se naprofesionalisti wiziraiki LILIO i onzi pensionera, kak mu e6e imeto, koito zabrawi ot kyde e trygnal i neznae6 nakyde otiwa, demek K. Vidolov.

SAMO LOCO PD EDIN E NA SVETA

i az sam za lokoto (ama ne ot novite fenove, po rodoslovie sam lokomotivec) i mnogo se kefa kato gi gazim jyltite

i mnogo se kefa na ma4ovete pomejdu ni s izklu4enie na posledniq koito svar6i 0:0 si4ki sa bili golemi drami i mnog sa kefa da gledam osobeno 6tom nakraq nie biem

btw anketata s/d men e "koi 6te bie" a horata mai sa otgovarqli na vaprosa "na koi simpatizirate"

Тука ставате смешни бе майна.КОй по радословие локомотивец.Друг не голям фен.Да в и *** в феновете.Кво пишете въобще.Имали смисъл да коментирате.Като мача не се знае грам.Всеки двубой е бил супер як.Всеки мач е бил непредсказуем.Така, че стиа говорете глупости ами чакайте мача да дойде.И забравих да ви кажаааа. ТОИ НЕ УМИРА.....

Нека ти кажа нещо "МЕЧТАТЕЮ" твоят така обичан тим последният път оспя да направи само равен на Ботев.

Сега "локото" не е във васход.

Виж сега, първо правило там :rulez: ...за добрият тон и саркастичните забележки важи и за теб - това едно на ръка.

Второ...не ми се четеше всичко, което си изписал, ама незнам обърна ли внимание, че отговаряш на пост от 2003-та година??? :confused

3то: Успя, а не оспя

4то: въЗХод, а не васход

Друго...ако има ще едит-на.

По темата:

Винаги тези мачове ще са интересни. Целият град се вълнува и е напълно нормално. Повечето Пловдивчани или са от Ботев или от Локо. И този път няма да прави изключение. Дано не стават пак изцепки (големи изцепки да не стават, понеже без малки няма как :pirate ) и ...после дано да може всички канари да се поздравим с победата :rolleyes:

П.С. Аз лично прогнозирам, че темата ще бъде затворена. :(

Като гледам на път е да се почне с постовете К*р за **** и до там ще е.

Айде моля без такива да може спокойно да си обсъждаме ;)

Ми стойте си там бе кой ви е карал да влизате в А? А пък за тези,който продължават да си мислят,че ботев имал най-многобройна публика нека да видят това! Няма смисъл да казвам,че Локомотив ще победи защото всички си го знаят и с нетърпение очакваме 15ти март :D

lokomotivcho stava6 sme6en s tazi statistika :D kade osven na centralnata tribuna na va6iq stadion ima sedalki 4e 4ak pi6e 20 000 sedq6ti a i ot koga sa tezi danni predi ili sled kato vi se sruti STADION4ETO :woot :woot

Pi4ove kvoto i da govorim Lokomotiv e dale4 po klasen otbor v vsi4ki otnosheniq.

Kanarite nqmat nito bazata nito vazmojnostite na Loko. Nqma dve mneniq ma4a ste svyrshi v polza na Loko. i na dvata ma4a pobedata ste e za JUVE. :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...