Jump to content
BulForum.com

LOCO [PD] vs BOTEV [PD]

Troublemaker

кой ще победи?  

196 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
Sorry , ama BOTEV e nai - velikiq otbor na sveta!!!!

Az 6te bada tam , vapreki 4e mqstoto e nepriatno...

Nqma li tuka i drugi jalti ???  :evil

Те и Ferrari и MS така ама... интересни неща се случват във F1 :)

Те и Ferrari и MS така ама... интересни неща се случват във F1 :)

Нито Ферари Нито МС са казали последните си думи, така че изчакай да свърши сезона и пак да говорим по този въпрос...

Иначе победителят е ясен и се нарича Локомитив ПД!

Защото ми е любимия отбор е едната причина това да стане, а класирането в българската висша лига е другата!

Otdavna sam sprql da gledam bulgarskite parodii na tema dutbol. Edno vreme kogato za sefte dadoh na 1 priqtel da igrae CM 99, toi kaza "shte si mi se da igraq s cska ili levski za UEFA, togava shtqh da napravq click desen buton v menuto za ma4a i posle na BUY".

Kato ostavim tova mislq, 4e loko shte pobedi, zashtoto v momenta loko imat po-dobri igra4i, a botev e full s novaci i pak shte trqbva da se bori da ne izpadne. Az kato plovdiv4anin se nadqvam vav "vishata" ni liga da ima kolkoto moje pove4e pld otbori puk vse taq koi shte pobedi.

james_ankov botev nai-velikiq otbor v sveta? tova moje da sane ako spe4eli pone oshte 30 puti turnira na stranata, kum 5-6 stane shampion na uefa, 9 puti shampion na shampionskata liga i okolo 4-5 shampion na mejdukontinetalnata kupa. Superkupata na evropa ne e tolkova vajna, no shte e dobre da q ima vav vitrinata si pone 1-2 puti.

botev nai-velikiq otbor v sveta?
- tva be6e bazik...

Prosto obi4am da hodq na ma4ovete na Botev , vapreki 4e sa ujasni :cry

Imam predvid vseki pat se treperi do posledno...

Нито Ферари Нито МС са казали последните си думи, така че изчакай да свърши сезона и пак да говорим по този въпрос...

Michael Schumacher Rules !!!!!!!! :devil

Правилният въпрос е не кой ще победи,а с колко ще бие Локо,защото Ботев са в много сериозна финансова и игрова криза и нямат никакав шанс дори и за равен,като се има на предвид,4е играят на Лаута.Все пак се надявам да стане добър ма4. :ghost

zna4i do predi 5-6 godini hodih na ma4ove na botev (v bg e liubimiq mi otbor)

no futbola v balgariq si e jiva porografiq.

Osobeno tapite ujkim ultrasi i na dvata otbora,e dneska bqhme sednali s priqteli ot botev 3 4asa predi derbito na po biri4ka e edno lape 12-14 godi6no ot botev nali s nazi kryst na ramoto ujkim botev skin (tapanar palen) mi vze da rita edin 4ovek ot s fanelka na loco (tozi 4ovek taka be6e leko nedagav gospod go be o6tetil v dosta raboti) i tva prosto laino go rita i sega se 4udq za6to ne stanah da mu biq dva 6amara na gomnioto.

i kav futbol v balgariq nie o6te nqmame agitki kato horata,fenove vsi4ki aide 90% sa palni maloumnitsi i propadnali tipove i tip4eta koi alkoholik koi narkoman.

tva za men e palna obida za "tsar futbol"

az ina4e sam privarjenik na botev i se nadqvam da napravim X za6toto sme teoreti4no po slabi ot LOKO-VELBAJD xixixixi

NO DA NE ZABRAVQME VSE PAK TOVA SI E DERBI

zna4i do predi 5-6 godini hodih na ma4ove na botev (v bg e liubimiq mi otbor)

no futbola v balgariq si e jiva porografiq.

Osobeno tapite ujkim ultrasi i na dvata otbora,e dneska  bqhme sednali s priqteli ot botev 3 4asa predi derbito na po biri4ka e edno lape 12-14 godi6no ot botev nali s nazi kryst na ramoto ujkim botev skin (tapanar palen) mi vze da rita edin 4ovek ot s fanelka na loco (tozi 4ovek taka be6e leko nedagav gospod go be o6tetil v dosta raboti) i tva prosto laino go rita i sega se 4udq za6to ne stanah da mu biq dva 6amara na gomnioto.

i kav futbol v balgariq nie o6te nqmame agitki kato horata,fenove vsi4ki aide 90% sa palni maloumnitsi i propadnali tipove i tip4eta koi alkoholik koi narkoman.

tva za men e palna obida za "tsar futbol"

Напълно съм съгласен с теб.Футболните агитки се състоят от някакви малоумници,които не идват на стадиона,за да гледат ма4,а просто идват или да се сбият с другата агитка,или да хвърлят поредната самоделна бомба в лицето на някой.4удя се как може да има такава омраза,но определено след като се надрусат(напият) никой не мисли какво прави.

Final whistle. Добре, че Ботев изравниха та нашите да се размърдат. Иначе беше ясно, че ще вкарат... явно тоя сезон тая работа я могат и то много добре без много напъване.

Кво си тровите душите с български футбол ?!?! То тва игра ли е. В повечето случай е касапница, а в останалите сакатлък и псувни. Агитките ще ги оставя NO COMMENT. Хубава попара си надробиха с това 22 год. момиче. Ама надали ще ги спре задълго. Ако ги спре, само забележете какво трябваше да стане за да се замислят ' :sick великите :sick ' ни агитки. Някой ще каже, "Ама нали много хора дариха кръв"...

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА

П.П. NullVote

Кво си тровите душите с български футбол ?!?! То тва игра ли е. В повечето случай е касапница, а в останалите сакатлък и псувни. Агитките ще ги оставя NO COMMENT. Хубава попара си надробиха с това 22 год. момиче. Ама надали ще ги спре задълго. Ако ги спре, само забележете какво трябваше да стане за да се замислят ' :sick великите :sick ' ни агитки. Някой ще каже, "Ама нали много хора дариха кръв"...

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА

П.П. NullVote

toia mach pokazaha che naistina moje da se igrae istinski futbol.Samo che botev padna jalko

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...