Jump to content
BulForum.com

The Matrix Online

Finish him !!!

Recommended Posts

Мислих да пиша в Games Requests обаче темата е заключена и ще пиша тук.

Вчера бях в техномаркет европа и видях да се продава The Matrix Online.

Въпроса ми е има ли я някой, има ли я накаде , и има ли free сървъри за нея .

Играта изглежда добре .. ето ви и официалния и сайт - http://thematrixonline.warnerbros.com/web/live/index.jsp

До колкото знам няма алтернативни сървъри, и ме съмнява да се появят, просто интереса към играта не е толкога голям. Който иска да играе ще трябда да си плаща :)

Въпроса е малко наивен, но...ако си купя The Matrix Online, после ще трябва ли да плащам месечни такси? Скоро попаднахна няколко MMORPG-та при които нямаше кръводаряване всеки месец.

Аз бих ти препоръчал да го пропуснеш. Писвало бързо, пък месечните такси няма как да ги избегнеш...Ако искаш без такси си купи Guild Wars , ще я има в понеделник в пулсар и бгсторе и струва 60 лева. Ако си готов да плащаш такса си купи WoW или Everquest2

Големи очаквания, големи чудесии бяха за тая игра... Сума глупости четох в РС маниа и в някви други сайтове, ама май се позабави прекалено много играта и няколко ММОRPG-та предлагат по-интересни зрелища безплатно при тва

Аз бих ти препоръчал да го пропуснеш. Писвало бързо, пък месечните такси няма как да ги избегнеш...Ако искаш без такси си купи Guild Wars , ще я има в понеделник в пулсар и бгсторе и струва 60 лева. Ако си готов да плащаш такса си купи WoW или Everquest2

Точно за Guild Wars говорех в горния си пост. Бая хубави неща прочетох за тая игра, особено за бойната система.

Ами и аз мислех да я взимам, но ми се струва, че няма да ми хареса. Цялата игра е на инстанции, включително и градовете. Така е решен проблема с лага, но според мен това е тъпо. Героите са до 20 левел, след това май май е само пвп.Пише , че имало и ПВЕ, но малко ме съмнява. Незнам с tradeskills как стоят нещата.

А за месечните такси недей се лъжи, ти като си купуваш експанжъните ще е почти същото. На мен най ми харесва EQ2 от всички мморпгта. SWG може също да е добро, него не съм го пробвал. Ама много време се губи с такива неща, та се отказвам...

• 3 months later...
Мислих да пиша в Games Requests обаче темата е заключена и ще пиша тук.

Вчера бях в техномаркет европа и видях да се продава The Matrix Online.

Въпроса ми е има ли я някой, има ли я накаде , и има ли free сървъри за нея .

Играта изглежда добре .. ето ви и официалния и сайт - http://thematrixonline.warnerbros.com/web/live/index.jsp

kolko struva v tehnomarket.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...