Jump to content
BulForum.com

Продава се Radeon 8500

Recommended Posts

Продавам видеокарта Radeon 8500.

64 -Мегабайта памет,128-бита,275/275 ядро/памет,1500 точки на марк 2003, на 2001 не помня (беше отдавна), клоквал съм само паметта еднократно на 300 това е.На времето си беше добра и съм нямал нужда от издуване. Кабел ТВ-аут,DVI-преходник,драйвери.Заводски е с охладители от двете си страни както е на линк-а.Цена 55 лева.

Тука ще използвам edit-a да кажа ,че само някои ценители биха оценили картата.Продавам я защото просто си стои и не ми трябва вече.Това ,че

Тази карта е доста по- бърза от вси4ки Радеон 9000,9100,9200,9250
(за Н-видии-те не знам защото нямам наблюдения)е естествено защото ползват точно това ядро с леки модификации (надолу или нагоре според годините).За 8хAGP не се бях сещал ,но пък нямам и смелост да пробвам.

Пробвал ли си я дали работи на 8хAGP

Това е класика ве пи4 , тази карта ба4ка на вси4ко !

Тази карта е доста по- бърза от вси4ки Радеон 9000,9100,9200,9250 и НВидиа ФХ 5200, 5500 и др. и при това е Гигабайт , направо не знам какво се 4удите !

Абе Фокси,я се скрий бе.Днеска май не ти е ден.Крайно време е да има уорн за такива като теб дето пълнят на хората темите със "чудесии" дето другите не са ги виждали и чували.

Остави човека сам да си я рекламира.

Извинявам се Robi

Абе Фокси,я се скрий бе.Днеска май не ти е ден.Крайно време е да има уорн за такива като теб дето пълнят на хората темите със "чудесии" дето другите не са ги виждали и чували.

Остави човека сам да си я рекламира.

Извинявам се Robi

Ами питаш , явно си профан в тази област , а продава4а не може да ти отговори та реших да внеса малко яснота по въпроса , не разбирам само теб какво те бърка 4е изнесох тва инфо ?

ами сменил съм 10 атита до сега и друга карта не съм имал.Първото ми ати е 4 мб и е струвало колкото твоя процесор в момента(ако незнаеш пазарната му стойност е $115).Минал съм през всички тия дето ги описваш.Имал съм два различни радеона 9200,единия 64 а другия 128 битов и то виво.Мога да ти тзнеса доста сериозна лекция на тема атита,но не скачам като парле пред майка си да обяснявам във всяка тема колко много разбирам от всичко

А това лично съобщение дето си ми го написал ще го приложа на майкати пикльо

Имал съм два различни радеона 9200,единия 64 а другия 128 битов и то виво.

64-битов , ??? 4овек който се е набутал с 64-битов радеон и пита дали 4х карта може да ба4ка на 8Х , няма право да 4ете лекции на никой !

Това все едно някой да пита ,когато топката излезе в аут , център ли се бие после или дузпа ...и в същото време да иска да 4ете лекции на тема футбол , ами така не става-просто се излага :)

А това лично съобщение дето си ми го написал ще го приложа на майкати пикльо

Ами сега разбирам 4е съм го написал доста вярно това ПМ-4е , малко се съмнявах ,но сега виждам 4е не съм сбъркал !

Престани да се заяждаш 4е с еизлагаш само , нямаш ли си друга работа !

Достатъ4но теми оклепа днес , крайно време е да се успокойш !

ЕДИТ:

Сега малко по темата :

Млко остарели факти ...преди много много години в една дале4на галактика ....

Радеон 8500 , беше "преименуван" на радеон 9100 като бяха намалени малко и 4естотите на ядрото и паметта( е и някой други нещица дребни бяха барнати ) , защото картата беше доста по бърза от новия 9000 и не върви някакси карта с по - малко 4исло в спецификациите да е по- бърза от карта с по голямо :) ..."нали уж вървим напред , какво ще си кажат хората - нова карта а по- бавна , тези Ати дърпат назад :) "...после картата май им излизаше доста скъпо или оп- то4но 9000 излизаше много по- евтино :) и трябваше да спре от пазара и 9100, после маркетингов ход с 8Х , но ве4е радеон 9000 с 8Х беше преименуван на Радеон 9200 и 9250 с малко по висо4ки 4естоти , но като цяло вси4ки са доста по слаби от 8500 :)

Ами толкова с лекциите , нека вси4ки който знаят това не с еобиждат , то не е за тях а за такива "специалисти " като @coyote , който ако не се заяжда може да нау4и много пове4е .....и за да може да не се набутва за в бъдеще да си взема 64-битови карти :)

Аз предлагам да успокоим топката и енергията която изразходваме в глупости и да я употребим в спорове полезни ни взаимно.Тоест какво знаем и какво не(примерно за ATI видеокарти) и така бихме си били много по-полезни.Все пак тука се опитвам да продавам нещо.А до колкото си спомням в тема Hardware имаше тема ATI vs Nvidia и там може да се доизгладят нещата за знанието ни. Благодаря ви.

edit:

http://www.thg.ru/graphic/20030307/radeon9800pro-05.html

http://www.thg.ru/graphic/200207181/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...