Robi Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Продавам видеокарта Radeon 8500. 64 -Мегабайта памет,128-бита,275/275 ядро/памет,1500 точки на марк 2003, на 2001 не помня (беше отдавна), клоквал съм само паметта еднократно на 300 това е.На времето си беше добра и съм нямал нужда от издуване. Кабел ТВ-аут,DVI-преходник,драйвери.Заводски е с охладители от двете си страни както е на линк-а.Цена 55 лева. Тука ще използвам edit-a да кажа ,че само някои ценители биха оценили картата.Продавам я защото просто си стои и не ми трябва вече.Това ,че Тази карта е доста по- бърза от вси4ки Радеон 9000,9100,9200,9250 (за Н-видии-те не знам защото нямам наблюдения)е естествено защото ползват точно това ядро с леки модификации (надолу или нагоре според годините).За 8хAGP не се бях сещал ,но пък нямам и смелост да пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Пробвал ли си я дали работи на 8хAGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 Пробвал ли си я дали работи на 8хAGP <{POST_SNAPBACK}> Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Пробвал ли си я дали работи на 8хAGP <{POST_SNAPBACK}> Това е класика ве пи4 , тази карта ба4ка на вси4ко ! Тази карта е доста по- бърза от вси4ки Радеон 9000,9100,9200,9250 и НВидиа ФХ 5200, 5500 и др. и при това е Гигабайт , направо не знам какво се 4удите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Абе Фокси,я се скрий бе.Днеска май не ти е ден.Крайно време е да има уорн за такива като теб дето пълнят на хората темите със "чудесии" дето другите не са ги виждали и чували. Остави човека сам да си я рекламира. Извинявам се Robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Абе Фокси,я се скрий бе.Днеска май не ти е ден.Крайно време е да има уорн за такива като теб дето пълнят на хората темите със "чудесии" дето другите не са ги виждали и чували.Остави човека сам да си я рекламира. Извинявам се Robi <{POST_SNAPBACK}> Ами питаш , явно си профан в тази област , а продава4а не може да ти отговори та реших да внеса малко яснота по въпроса , не разбирам само теб какво те бърка 4е изнесох тва инфо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 ами сменил съм 10 атита до сега и друга карта не съм имал.Първото ми ати е 4 мб и е струвало колкото твоя процесор в момента(ако незнаеш пазарната му стойност е $115).Минал съм през всички тия дето ги описваш.Имал съм два различни радеона 9200,единия 64 а другия 128 битов и то виво.Мога да ти тзнеса доста сериозна лекция на тема атита,но не скачам като парле пред майка си да обяснявам във всяка тема колко много разбирам от всичко А това лично съобщение дето си ми го написал ще го приложа на майкати пикльо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Имал съм два различни радеона 9200,единия 64 а другия 128 битов и то виво.<{POST_SNAPBACK}> 64-битов , ??? 4овек който се е набутал с 64-битов радеон и пита дали 4х карта може да ба4ка на 8Х , няма право да 4ете лекции на никой ! Това все едно някой да пита ,когато топката излезе в аут , център ли се бие после или дузпа ...и в същото време да иска да 4ете лекции на тема футбол , ами така не става-просто се излага А това лично съобщение дето си ми го написал ще го приложа на майкати пикльо <{POST_SNAPBACK}> Ами сега разбирам 4е съм го написал доста вярно това ПМ-4е , малко се съмнявах ,но сега виждам 4е не съм сбъркал ! Престани да се заяждаш 4е с еизлагаш само , нямаш ли си друга работа ! Достатъ4но теми оклепа днес , крайно време е да се успокойш ! ЕДИТ: Сега малко по темата : Млко остарели факти ...преди много много години в една дале4на галактика .... Радеон 8500 , беше "преименуван" на радеон 9100 като бяха намалени малко и 4естотите на ядрото и паметта( е и някой други нещица дребни бяха барнати ) , защото картата беше доста по бърза от новия 9000 и не върви някакси карта с по - малко 4исло в спецификациите да е по- бърза от карта с по голямо ..."нали уж вървим напред , какво ще си кажат хората - нова карта а по- бавна , тези Ати дърпат назад "...после картата май им излизаше доста скъпо или оп- то4но 9000 излизаше много по- евтино и трябваше да спре от пазара и 9100, после маркетингов ход с 8Х , но ве4е радеон 9000 с 8Х беше преименуван на Радеон 9200 и 9250 с малко по висо4ки 4естоти , но като цяло вси4ки са доста по слаби от 8500 Ами толкова с лекциите , нека вси4ки който знаят това не с еобиждат , то не е за тях а за такива "специалисти " като @coyote , който ако не се заяжда може да нау4и много пове4е .....и за да може да не се набутва за в бъдеще да си взема 64-битови карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 Аз предлагам да успокоим топката и енергията която изразходваме в глупости и да я употребим в спорове полезни ни взаимно.Тоест какво знаем и какво не(примерно за ATI видеокарти) и така бихме си били много по-полезни.Все пак тука се опитвам да продавам нещо.А до колкото си спомням в тема Hardware имаше тема ATI vs Nvidia и там може да се доизгладят нещата за знанието ни. Благодаря ви. edit: http://www.thg.ru/graphic/20030307/radeon9800pro-05.html http://www.thg.ru/graphic/200207181/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PePfx Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Kartata ya kupuvam bez da se zamislq, a vii si pravete laf moabet Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Кво стана, продадена ли е? ако нещо не стане със зделката пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.