Grimjaur Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Момчета и момичета, какво мислите за едни палатки, докато времето не се е развалило съвсем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Палатки - много хубаво, времето още не се е развалило напълно... обаче няма ли да измръзнем все пак? Времето е като за печки... Тази събота и неделя ще ходим на хижа "Скални мостове", която се намира до Чудните Мостове-природна забележителност!Нощувката струва 7лв.Допълнително инфо-тази вечер! Хижааааа Чудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Тази събота и неделя ще ходим на хижа "Скални мостове", която се намира до Чудните Мостове-природна забележителност!Нощувката струва 7лв.Допълнително инфо-тази вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Тази вечер ще обсъдим.Галя, ти само форумно присъствие вкарваш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Тази вечер ще обсъдим.Галя, ти само форумно присъствие вкарваш.... Е па колкото може Това си е доброволческа организация, всеки е свободен да се ангажира, до колкото сам прецени. Остави го девойчето :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Тъй!Ето я и допълнителната информация.Автобуси за разклона за Забърдо,мястото от къде ще тръгваме, има на всеки точен час, така че предлагам да хванем този в 8 ч., това значи че се чакаме на автогара Родопи в 7.40!Билета до там струва 4.80 лв. в една посока.Легло в х."Скални Мостове" струва съответно:10лв. за легло в двойна стая, 9лв. за легло в тройка и 8лв. за легло в четворка.Може да хъркаме в х."Чудни Мостове", но там е по-кофти, а и струва 10лв. на легло за седморка... Някой ако има питания-да пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Отивате 10 човека, взимате две стаи с по 3 легла и останалите спат на пода в чувалчета. Така излиза по-евтино Все пак отивате група, не мисля, че ще се осамотявате по двойки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Все пак утре не забравяйте...в 7.30 фоайето на автогара Родопи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Ей ви малко снимчици да гледате ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Аууу, трети пореден пост...много хубаво, не е на хубаво!Тази събота ще има сбирка, та който желае може да дойде да се видим живи ли сме или напротив и да обсъдим где ше ходим да караме я ски/сноуборд/найлонов чувал тая зима! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ч.Р.Д. ДЕЙМИЪН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ч.Р.Д. ДЕЙМИЪН! Благодарско!Весели Празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhitE_GhosT Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Честита ни Новата Година . Много здраве, щастие и късмет на всички Пожънете големи успехи през годината , и умната (ако не умната то русата ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 ЧНГ пичове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Умрехте ли бе? Или няма, какво да си кажете? Прави сте и аз нямам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Никой не е умрял, Морски, ами подготвяме много неща, та няма време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 :allien Ахааа! Аз ражбира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Утре, 09:00 на автогара "Родопи".Ще се ходи в резервата "Червената стена"(над Бачково).Пътни - около 5лв.Храна - по ваше желание.Фотоапарати - който има - хубаво е да го вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Понеже ми писна да срещам хората из града(разбирайте по кръчмите), а не сбирките, аз се оттеглям и се залавям с по-сериозни и отговорни хора.Не може така момчета и момичета.Вярно, ние с Апостол сме заети непрекъснато, аз дори пътувам, но вие, ВИЕ! които сте от Пловдив?Защо спряхте да идвате?Не ви предлагаме нищо ново ли?А всеки път като се предложеше нещо, кой критикуваше най-често, ние или вие?Заети сте?Ние също!Но се стараем.Завършвате?Ние също - и какво от това?Някои работят?Апостол също работи.Не може така, момчета и момичета, не може.Писна ми, като ме попитат от другите региони - "Къде са останалите?Защо си сам?" да се чудя какво да казвам.И така....Иначе съм жив и здрав, благодаря, във Варна беше интересно, благодаря за "огромното" ви присъствие и желание да знаете нещо. Иначе джамборе ще има, стафовете заминават на 12 юли...Таксата не знам колко е, но който иска, може да прати текст за химн на джамбурето.До 15 юни.Има и награди.Безплатно джамбуре и палатка.На Борко на адреса.А ако го нямате - ще ви го дам.Довиждане и благодаря за рибата, момчета и момичета.И успехи в работата,семейния живот и изпитите.Вече няма казарма, та да ви пожелая и лека служба.До джамбурето. А ако някой се интересува как беше на пролетния лагер и на патронния ни празник във Варна(на игрите) - ами вижте сайта на Габровци. На път съм и да помоля да затрият форума.Но все още не съм решил.Най-малкото ми трябват темите за архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Разликата между скаута и война е, не че сам скаута не е скаут, а че и сам скаута е сам. Казано по-друг начин - нормално е да се губят членове - колкото и надеждни и сигурни да са изглеждали. Нормално е за това, което се предлага. Иначе като цяло не би трябвало да е нормално! Губи се приемствеността между старите и новите. Старите са прекалено вглъбени и извратени от към идеята за скаутизма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Ъхъм, така е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.