HATE Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Гласувах за друго защото най-много на тоя свят мразя изневярата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 mrazq da mi kazvat 4e me obi4at <{POST_SNAPBACK}> Много странно изказване за жена Само себе си мога да мразя истински от време на време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Мразя сестра си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Гласувах за друго защото най-много на тоя свят мразя изневярата! <{POST_SNAPBACK}> И аз така. Друго нещо, което мразя са хипитата. Не че и аз не искам свят без болести и т.н. обаче ме дразнят изказвания от сорта: "Всички сме равни" ( предполагам че и циганите влизат в атя бройка ) "Няма да има войни само ако ние се опитамв да ги предотвратим" ( тях пък кой ги излъга. Баси утопията щем не щем конфликти винаги ще има. ) И другото нещо, което мразя е интернета на Визиото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Себе си! "Не си виновна ти, от други свят съм аз..." :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 ахам аз мразя БЕЗПАРИЧИЕТО !!! само това за сега го мразя най - много ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 заблудени неонацисти :allien хора бъркащи понятията националист и нацист, смятайки ги за едно и също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 заблудени неонацисти :allien хора бъркащи понятията националист и нацист, смятайки ги за едно и също <{POST_SNAPBACK}> Все пак разликата между двете понятия е огромна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 мразя ревността,във всичките й измерения мразя да ме ограничават мразя да ми "дишат във врата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Лъжата и изневярата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Мразя заядливи съфорумци Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 ахам аз мразя БЕЗПАРИЧИЕТО !!! само това за сега го мразя най - много ! <{POST_SNAPBACK}> Eвала, това е единственото нещо което можеше да ме докара до депресия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Радвам се, че нямам твоите ценности... Не харесвам (чак мразя - не) върлите материалисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Мразя хората,които обичат да усложняват простите неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Мразя хората,които обичат да усложняват простите неща. <{POST_SNAPBACK}> ей за това говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Eвала, това е единственото нещо което можеше да ме докара до депресия <{POST_SNAPBACK}> Не, ей за това говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Аз мога да се похваля, че не мразя нищо може да не харесвам някои неща, но чак да ги мразя тц Не си тровете живота "Make Love Not War!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 мразя змии и всякакви видове инсектициди,мразя прах,мразя ракия,мразя газирано,мразя мляко,мразя сирене и наденички,мразя бюрек,мразя мекици,мразя кубинки,мразя коприна,мразя дълги нокти,независимо на мъж или жена,мразя сърби и последно,но не на последно място мразя "селото" и всичко свързано с него. очаквайте едит,защото имам още какво да добавя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Мразя прахосмукачки и сешоари (по простата причина, че се страхувам от тях)... <{POST_SNAPBACK}> е,то си е за страх! брррр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 заблудени неонацисти :allien хора бъркащи понятията националист и нацист, смятайки ги за едно и също <{POST_SNAPBACK}> Нацист - човек, антисемит, расист, патриот Националист - човек, патриот разлики: много големи; националиста не е расист, а нациста е. прилики: нациста и националиста са патриоти. Видя ли скъпо Scorpi че не съм толкова тъп колкото изглеждам. Разлики има още мнооооого ама тея са основните. обаче не му е ся времето . Та по темата... Мразя когато scorpi се прави на Аристотел като мисли че само той разбира кво казва и кое какво значи. Мразя и света ( индустриализацията му ) щото градовете хората и фабриките станаха прекалено много и вече почти няма зелени горички, където да се разходиш с приятели или пък да практикуваш този прекрасен спорт скаутството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Не... Аз ги мразя... Омразата не изключва страха... Т.е. може да се каже, че мразим нещата, от които по някакъв начин се страхуваме и не можем да преодолеем психическата си нагласа към тях... PS- Мразя и изказвания от рода на "мразя лицемерието" или "мразя лъжата"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Супер, май намерих кой ще ме мрази Мразя лицемерието, лицемерите, лъжата, лъжците и хората, които съзнателно се предават на страховете си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Мразя лицемерите, лъжата, лъжците <{POST_SNAPBACK}> а лъжиците мразиш ли ги? ps. скорпионите също ги мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Супер, май намерих кой ще ме мрази Мразя лицемерието, лицемерите, лъжата, лъжците и хората, които съзнателно се предават на страховете си! <{POST_SNAPBACK}> Упс... Чакай да се разберем... Всички лъжат. Друг въпрос е колко често и в какви размери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.