don_anton Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 не мисля че мразя нещо наистина по-скоро някои неща ме изнервят като например глупостта на някои хора или пък прекалената лиготия и някви др. неща но те просто ме изнервят ен мразя хората не мразя и малките неща абе мисля че не мразя нищо в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Мразя ситуацийте в който да не знам как да реагирам...мразя се да превъзвам към някого ,но това не може да се контролира Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Мразя ПФК "Ботев" Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 уф мен пък ме нервят тъпи постове и тъпи мнения и тъпи "футболни фенове" които не си гледат техното отборче а гледат другите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Да цитирам даскала по военно (май повечето тук не са чували за този предмет, и слава богу) : Най много мразя негрите и расистите :-) Сериозно : мразя некой да се оплаква и да мрънка постоянно : всеки трябва да си носи кръста с достойнство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 всеки трябва да си носи кръста с достойнство. <{POST_SNAPBACK}> Мдам, добре казано, а и аватарът ти го потвърждава А иначе аз намразих брат си. Да, знам, че звучи гадно - все пак е семейство...да, ама отскоро се държи много селски не само с мен, а и с родителите ми...те пък не правят нищо по въпроса...и май аз трябва да се заема. Ще види той. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Мразя курбан. И да не са ми лъснати кубинките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 всеки трябва да си носи кръста с достойнство. <{POST_SNAPBACK}> osven ako krysta ne e prekaleno tejyk za dostoinstvoto mu:P Mrazq da se budq vseki den v 6 bez 10 ,mrazq da visq na spirkata po 20 min,mrazq nqkoj da se byrka tam, kydeto vyob6te ne mu e rabota, mrazq da pi6a na 6liokavica/syjalqvam:(/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Ами мразя всичко без много работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Както казваше един приятел:"На тоя свят най-много мразя расизма и циганите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FX-2 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Аз мразя СМЪРФОВИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Аз мразя СМЪРФОВИТЕ <{POST_SNAPBACK}> И аз...Гаргамел беше голям пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Мразя мразя ... (не поред на чувствата) : да драйфам, да драйфам трезвен, да пия на гладно, крадци, простаци, тъпи кучки, даскалото, джин, siemens, да ми спре тока, скуката, лицемерите, да ме боли глава, да ме прецакват *добри* приятели, да няма какво да правя, да ме връзват за срещи, да си чупя ръката, да не се чуствам на мястото си, чушки (освен ако не са пълнени), мастика, хапчета и сиропи (освен ефизол и витамин Ц), micro$oft, понеделник сутрин през учебно време, липсата на свободно време, мързела си, постъпките си понякога, цигани, българския футбол, мръсотията в България ... и още сигурно много неща ... Ама някак си се преживяват всичките неща, да мразя наистина нещо - едва ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Мразя себе си ....Това е първото нещо, което се сещам че мразя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Аз мразя СМЪРФОВИТЕ <{POST_SNAPBACK}> Кое,кое?Смърфовите???Кво е тва,бе моето момче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Мразя циганите, покемоните, хора като един мой познат дето се подвизава тука из форумите и пише глупости за мен, и аз мразя смърфовете, хора които ми повтарят едно нещо по 10 пъти (а и има нужда ако сум край комп, щото не слушам) мразя... училищните нуформи ако ни карат да ги носим насила, някои хора дето ми пречет да влизам в аквариума в даскало, нагли общо взето тъпи хора... @Blitz_krieg_1941: Митьо, чувството е взаимно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Мразя цигани, японски анимации, комунисти, легален software, N_igma, поста на N_igma, мразя да ме юркат, мразя, когато някой ми бара клавиатурата с мръсни ръце, когато някой ми променя контролите на Battlefield, мразя себе си при липса на компютър за период по-голям от 30 минути, мразя факта че Multiplayer - а на повечето Race игри е пълен боклук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Също мразя и даскалото, само ни промиват мозъците <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям Всички даскали са :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Простите хора мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 От скоро взех да се дразна от много неща,а пък и сумати неща намразих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Мразя учители,които смятат че са велики заради това,че бъдещето ми е в тяхни ръце, учители,които ги е яд заради това,че са изпуснали времето когато е трябвало да се забавляват,а са учили и не са станали нищо по-велико от обикновен даскал по-математика. Мразя безмислената амбициозност. Хората не трябва да се вземат толкова насериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Мразя циганите,Даскалката ми по Математика мразя също така всички софииски отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 mrazq Naghual,xaxaxaxa:)))))i saketo:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Аз мразя това че одъртях Как искам още да съм ученик ама няма повече каквото беше беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.