afsjr Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Админите Тоя отговор като го видях и не можах да се сдържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEO Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Оня ден я гледам темата замислих се кво да напииша и осъзнах че не мрза чак толкова мн нещо,но от вчера разбрах следното: Не обичам да нямам интернет защотото не сам го платил. МРАЗЯ ама много МРАЗЯ да нямам интернет при положение че съм го платил. И подкрепям мнението за кашлянето в автобуса(някаде по напред е споменато)като вписвам и сякъв вид подсмърчане.До вчера бях болен и имам чувството че е точно заради това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Най ама Най-много мразя 24 човека да чакат половин час един идиот без нищо да правят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Пак е по-добре отколкото да чакате 39 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Пак е по-добре отколкото да чакате 39 човека хаха и точно като дойде този Принц или Принцеса и..... Тюркиш Телеком решава, че не може неговите клиенти да са такива късметлии и резва нета, което води до масов рипеър, защото сте се уайпнали на Ваел - примерно Ех Кийлър - къде ме върна в спомените, не е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Мразя дебелани с грим приблизително равен на теглото им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Фрикасе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Мразя да гледам как хората се правят на умни. Реших да почета малко какво става из форума,та... чета си аз и гледам как във всяка тема някой потребител се прави на по-умен от другия,опитва се да изпъква със своята 'мъдрост'... следващият пък се кара на предния,че не пишел на български или не познавал числата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Мразя някоя бабка да ми вика на спирката,докато си чакам рейса, че и била много малка пенсията и колко зле ни била държавната система... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Мразя, когато някой селски елемент, дето си е купил "автомобил" от Белканто, мине през някоя локва, опръска ме, напсувам го, а той избяга като МИШКА! Совсем охуели, чурки поганые! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Мразя пазари, хипермаркети, супермаркети, огромни магазини, пълни с хора. Брррр.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Мразя да ме боли глава на следващия ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Мразя себе си в момента, защото съм тъпо, притеснително и нерешително копеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Мразя селянията и простащината в хората.Мразя чалгата и ромите. Но най-много мразя правителството ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Mrazq da mrazq ... sled koeto silno mrazq da chista, po-malko mrazq sutrin rano da stavam, mrazq da nqmam kakvo da pravq, uh kak mrazq nqkoj da kazva "Az ti kazah!..." "mrazq" da gotvq, ama OBICHAM da qm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Себе си! (поне в момента) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Себе си! (поне в момента) И аз така в момента и не само сега. Мразя завистта и лицемерието у хората, мразя когато си играят с мен и по-точно с доверието и сърцето ми ( и без това е за боклука то) , пияни шофьори, хора който карат в града на претъпкани булеварди с над 80 , хора които карат вечер без фарове МНОГО МРАЗЯ !!! Мразя да няма кафе сутрин, да ме събуждат момичета по телефона през нощта с въпрос "кво правиш" (ЛогиКооооо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Себе си! (поне в момента) И аз така в момента и не само сега. Мразя завистта и лицемерието у хората, мразя когато си играят с мен и по-точно с доверието и сърцето ми ( и без това е за боклука то) Ставаме трима Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 В моменти като този в който се намирам сега,МРАЗЯ себеси. Защото мисля, че постъпвам грешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 най много мразя съседите над нас дето заради тях 4 пъти идват ченгетата да ми пишат глоба заради висока музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Мразя зъболекарката ми - тя всъщност е много хубав човек, обаче такава професия да си избере........ Чист садизъм си е тва!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Мразя свинско със зеле. Мразя и онази гадна имитация на кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Мразя слънцето да ми свети в екрана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Мразя да гледам такива клипчета, че после ми идва да убия някой от определена етническа група! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Мразя да гледам такива клипчета, че после ми идва да убия някой от определена етническа група! Днеска като го гледах тоя клип и ми мина същото през главата... че си имам закачка с тия черните, имам си от време на време, обаче като се замисля какво би се случило с мен или някой друг, ако евентуално стане нещо по-сериозно от побой над такъв представител на тия малцинства, и какво би се случило, ако тоя същия направи нещо с мен или някой нормален българин... еми, не знам аз ли съм песимист или какво, обаче май аз бих получил по-тежка присъда най-малкото... Та колкото и да мисля, че с бой стават нещата, за да се реши проблема тук се иска нещо по-различно, по-висшо, може би... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.