kopche Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Мразя да съм в положение, в което колегите ми ме гледат накриво, защото им се ще да напсуват шефа ми и смятат, че съм му придатък, на който могат да си го изкарат по всяко време. Пу, де*ба. П.С. Мразя и да не мога да се прибера в собственото си жилище, защото там се случват някакви лични трагедии... мразя да се връщам в неприятни минали моменти, изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Никого и нищо не мразя. Обичам целия свят и най-вече себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 symbian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Мразя ID3 тагове на кирлица !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Мразя ID3 тагове на кирлица !!! Прави ги unicode и няма да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 То аз не че имам проблем, просто ме дразнят не че нещо Забравих да добавя също, че мразя и имената на песните в някой албум да са на кирилица. Тва е важен момент също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 ААА аз пък мразя да са на маймуница, на кириличка си е по-друго! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 мразя , когато за 1 мин , някой на когото мн държа ми разваля добро настроене , акумулирано в продължение на дни :) как може жените да забравят приятните моменти толкова бързо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 мразя , когато за 1 мин , някой на когото мн държа ми разваля добро настроене , акумулирано в продължение на дни :) как може жените да забравят приятните моменти толкова бързо ? И аз се чудя понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Жени,кво да ги правиш,освен да им угаждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Много ме дразнят хората който системно зарибяват всичко що е Female по форуми.. по седянки.. по last.fm (най-вече). То принципно лошо няма но има отделни единици който се набиват на очи по всеки един shoutbox и определено дразнят с присъствието си. Комплексирани женкари некви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Да ви кажа думата мразя е много силна и надали хората я употребяват съвсем правилно.По-скоро думите "не обичам" биха я заместили най-добре и най-прявилно. Та и аз да кажа какво "мразя"... да ми е жега,скуката,лицемерието,чалгата... А мързелът ми е едно от любимите неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Да ви кажа думата мразя е много силна и надали хората я употребяват съвсем правилно.По-скоро думите "не обичам" биха я заместили най-добре и най-правилно. Та и аз да кажа какво "мразя"... да ми е жега,скуката,лицемерието,чалгата... А мързелът ми е едно от любимите неща Ти кат' мен - ПЪЛЕН АЙЛЯК! Иначе, зависи какво по-точно "не обичаш" и какво "мразиш", пример: I. Аз НЕ ОБИЧАМ чашата кафе, придружена с чинийка и лъжичка. II. Аз МРАЗЯ когато ям пица/хамбургер/т.н. да ми се разпада в ръцете или чинията, докато съм зяпнал като 11 годишно дете пред циците на 20 годишната му съседка, мъчейки се да хапна. Направо полудявам и зарязвам и ядене и всичко с поздрави I. Аз НЕ ОБИЧАМ ниски момичета - тапи ( нищо лично ). Просто аз съм 1.94см висок и винаги са ми били много смешни някакви запъртъци по кинта и 20 (касабаджаци), да ми се изрусят, да сложат очилата тип "сега слизам от кораба-майка" и да ми ходят все едно света е тяхен, надути като въшки. II. Аз МРАЗЯ да тръгна да човъркам отзад из рс-кабеляците, мъчейки се да достигна нещо ултра-малко, при положение, че не виждам какво правя, а съм се навел все едно бера ягоди. Тогава също подивявам, зарязвам всичко и пращам мнооого поздрави Списъкът е дълъг, но няма смисъл да продължавам, вие ми схванахте мисълта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Мразя като пиша СМС съдържащ 3 въпроса да не получа отговор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 1.Мразим платената журналистика 2.Мразим обявите на недвижими имоти в "Частни лица" от брокери Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 недоразуменията леле какви главоболия от една дума изтлъкувана погрешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Мразя дъна със SiS чипсет. Сигурен съм, че в тая борба не съм сам !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 мразя да се карам с хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Мразя когато майка ми и баща ми вземат моята кола вместо служебната на баща ми и трябва да ги чакам да се върнат, както е в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Мразя когато майка ми и баща ми вземат моята кола вместо служебната на баща ми и трябва да ги чакам да се върнат, както е в момента. Аз съм с теб тука, мразя баща ми да взима мойта кола, при положение че неговата е в гаража... в тоя случай обикновенно аз взимам неговата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemoniCNinjA Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 mrazq idiotite (demek pove4eto hora v taq durjava) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 .... мразя някой да се бърка в на друг работите. "ама що така", "ама що иначе" "направи това" писна ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Шумно кашлящи хора в рейс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Мразя дъна със SiS чипсет. Сигурен съм, че в тая борба не съм сам !!!! Няма да ми клеветиш дъното! Купено е 2001, Windowsa последно е преинсталиран 2003 и още работи като пушка! Иначе, казвал съм го и преди, ама пак ще повторя - най мразим да мислим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Мразя да се прибирам. Ако не ме гонеше нощния пазач, цяла нощ щях да си седя в музея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.