sk8er Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Mразя семките в дините!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Мразим ,че спряха да зареждат Фанта Лимон по заведенията.ДАно го ущастливи КОН човека ,който е отговорен за това недоразумение!КАК МОЖЕ ДА НЯМА ФАНТА ЛИМОН ,БЕ( и т'ва е повече от две седмици вече )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 - не слушам <поставете тук определения стил музика>... и затова не искам да ходя (ами.. бил съм поп-фолк.. бил съм на поп... рап... метъл... брутален drum and bass... общо взето повечето от стиловете.. или поне тези които имат някаква сцена в България.. с малки изключения в стилово отношение... не че това ще ме спре да отида на нещо ново за да видя.. и защото ми е интересно) Чесно да си кажа много учудващо, че си се сетил да затвориш последната скоба... Адски мноо ми прави впечатление това! Аз за да не го допускам си слагам скобките, пък после ги запълвам със съдържание Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 ауе мамка му дейба като се цакнете някаде с колата/джипа/трактора/рейса/камиона... ЧИСТЕТЕ СИ ТЪПИТЕ СТЪКА омразна ми да пукам гуми заради мързела на другите !!! Вчера на един голф му падна предния ляв фар пред мен точно / представяте ли си , спря съвсем плавно и накрая пляс стъклото на фара долу / а бях прекалено забързан за да спра/завия. Преди малко минах през счупено огледало или малко стъкло!!! Аз не мога всяка седмица да си купувам гуми уе !!! ЧИСТЕТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ МАМКА ВИ И КРАВАРИ ПРОСИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Мраза да ма режат и да ма боли коремъ и да няам парииии и сичко тва в огромни количества последно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 ауе мамка му дейба като се цакнете някаде с колата/джипа/трактора/рейса/камиона... ЧИСТЕТЕ СИ ТЪПИТЕ СТЪКА омразна ми да пукам гуми заради мързела на другите !!!Вчера на един голф му падна предния ляв фар пред мен точно / представяте ли си , спря съвсем плавно и накрая пляс стъклото на фара долу / а бях прекалено забързан за да спра/завия. Преди малко минах през счупено огледало или малко стъкло!!! Аз не мога всяка седмица да си купувам гуми уе !!! ЧИСТЕТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ МАМКА ВИ И КРАВАРИ ПРОСИ!!! Тва на NFS ли се случи? Овчар, трай си сега и се моли мама и тати да не ти забраняват да се качваш на семейното возило, че тогава става лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Тва на NFS ли се случи? Овчар, трай си сега и се моли мама и тати да не ти забраняват да се качваш на семейното возило, че тогава става лошо. karam kolelo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 karam kolelo.... И не си могъл да завиеш? Значи или имаш огромни гуми, или стъклото е било огромно, или имаш толкова бавни реакции, че някоя птица може да ти гнезди в косата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Мразя да се местя от квартира в квартира и после да чистя по 1 седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 мразя да съм сдух стайл и то без причина Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Мразя когато хора казват че съм говорил неща за които дори аз нямам идея или да преписват случки на мой гръб за да се отърват от ситуацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Мразя епикризи! Уж са кратки, ама са фрашкани със съкращения, които иди ги намери какво значат. Осоообено много мразя епикризи, писани на ръка. Това лекарите нарочно пишат грозно, за да си придават някаква важност или де да знам какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Мразя епикризи! Уж са кратки, ама са фрашкани със съкращения, които иди ги намери какво значат. Осоообено много мразя епикризи, писани на ръка. Това лекарите нарочно пишат грозно, за да си придават някаква важност или де да знам какво. Иаз тва много го мразя. имам чувството че го правят нарочно за да си повдигат собтвеното его. Да изглеждаме по-прости от тях, все едно не можем да четем, та да се върнем и да ги питаме. И те с наглата усмивка да кажат " не се притеснявай, само го покажи където ти казах и те ще знаят какво пише. на теб не ти трябва да знаеш " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Да де щото като ви обясни терминологията и вие както сте си с медицинско образование веднага ще разберете за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 мразя непрекъснато да закъснявам за всичко от-до просто е ужасно много бързам и докато стигна и вече съм закъснял ужас особено градския транспорт имам чувството че нарочно в най-пиковите часове няма рейсове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Мразя селяни, които си мислят, че множествено число се образува с "й".Абе хора, вие учили ли сте български език? Уш интелигентни хора продължават да маат 'й' вместо 'и'. Сложете си български речник на мозилата дави прави spell check. Вече намразих тая буква Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Да лягам в 1:30 и да ставам в 6:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 да съм сама.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Абе хора, вие учили ли сте български език? Уш интелигентни хора продължават да маат 'й' вместо 'и'. Сложете си български речник на мозилата дави прави spell check. Вече намразих тая буква Като сме почнали с правилата....пише се "уЖ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 да съм сама.... Тва е поправимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Най много мразя някой да ме буди ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Мразя да нямам глас и да съм болна през лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 По принцип не мразя нищо просто си имам различно мнение... Изключение прави само когато ставам от сън или още по-лошо ме събудят - тогава мразя всичко и всички и съм най-гадния човек който познавате в продължение на 15-30 минути... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Един бургаски идиот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.