afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 не е луд тоя който изяжда баницата Ей това между другото никога не съм го разбирал. Противно на всякаква логика е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мразя гласовата поща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 най много мразя лъжите!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мразя когато има квартиранти в черешите >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мразя когато има квартиранти в черешите >.< Е защо... какво имаш против протеина Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мрязя когато някой ми се прави на недостъпен. Вадя директно голямата брадва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Е защо... какво имаш против протеина че в черешите протеин ли има ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 че в черешите протеин ли има ? В червеите има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 В червеите има е за червеите знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 мразя fuckin usa,шибаната им измислена история и всичко свързано с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxion Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 мразя fuckin usa,шибаната им измислена история и всичко свързано с тях Значи ставаме двама... а и да добавя - Смърт за Буш... Много го мразя тоя... американска свиня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Дори не си позволявам да мразя...просто са ми смешни хора, които мразят без да познават. Обикновено мразят Америка, Франция, Германия, евреите, богатите, успелите и изобщо всички, които имат някаква сила. Може и представа да си нямат от самото нещо, но важното е да се мрази, щото най е яко да си underdog...даже е cool... А най-cool е да мразиш тоя, чийто език ползваш, за да се изкараш по-cool... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Жоро, моля те, интелигентен човек си, предполагам че знаеш, че има достатъчно основания човек да не харесва американците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Защото има по-малко причини човек да не харесва които и да е други... Много е лесно да плюеш по който да е. Вероятно съм човекът в тоя форум, който познава най-много американци и мога да ви кажа, че са като всички други хора - имат си много кусури и много хубави неща. Номерът е, че са повече мишена на такъв глупав тип омраза, щото имат за какво да им се завижда. А това е жалко...това казвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Е мразя да ме ядосват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Жоро, едни стереотипи ми останаха, сега и тях ли искаш да ми вземеш! Няма да спорим за глупости! Важнто е да се мразят Ординаторите! We're watching you... scum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Дори не си позволявам да мразя...просто са ми смешни хора, които мразят без да познават. Обикновено мразят Америка, Франция, Германия, евреите, богатите, успелите и изобщо всички, които имат някаква сила. Може и представа да си нямат от самото нещо, но важното е да се мрази, щото най е яко да си underdog...даже е cool... А най-cool е да мразиш тоя, чийто език ползваш, за да се изкараш по-cool... техен,ама не днеска останалите ти писания се обезсмислят автоматично Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Кво значение има живи или мъртви изгарят някакви помияри. Това е по-смешно и от онази мания с тюлените в Канада. Кастрация и инжекции ли?! Вътре в пещите заедно с всичките им кърлежи и бълхи и това е. Как така ще затварят изолатора - нима е по-добре да има плъзнали епидемии и нахапани от заразни помияри хора??? Отърви се от тая котка - само излишни грижи ще ти създава. случайно попаднах на тези две мнения на тоя тийнейджър.ей такива като него мразя.скапани дебили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Няма страшно.... като остарее един ден... доста вероятно е някой да каже така и за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 случайно попаднах на тези две мнения на тоя тийнейджър.ей такива като него мразя.скапани дебили. Да се надяваме че тия приказки можеш да ги говориш и на живо, щом толкова ти знае устата се надявам да ми отговориш на ПМ, няма да правим спам в тази ли другата тема. Аман от анонимници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 че и отворен, ве kamen-е, да кажеш "анонимец" на човек, който е дал повече инфо от теб е смешно, разбираш ли? ако искаш и мен ме покани да се видим, та да видиш аз к'ви ги говоря на живо. а иначе мразя да ставам рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 техен,ама не днеска останалите ти писания се обезсмислят автоматично Не днес, а ония ден в четвъртък... Сигурен съм, че се ползва така масово от хора като теб заради Barbados или пък Нова Зеландия... А това, което е обезсмисля, е да се занимавам да ти обяснявам... Камене, полека...седи си ти анонимен, да ти е мирна главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Този път няма как да не застана зад Камен! Абсолютно прав е. Въпроса е, че съм наблюдавал мнения на Вегор, като тези на Камен. Ако не бях толкова редовен клиент на Вегор, като нищо да се скараме, но в случая - квот кажеш шефе.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 случайно попаднах на тези две мнения на тоя тийнейджър.ей такива като него мразя.скапани дебили. По повод писанията в друга тема те подсещам че изпусна и моя милост в отбора на хората които мразиш (нехаресва ненавиждаш и т.н.) Иначе по темата ... мразя математиката от по-високо ниво (това което подминава кръчмарските сметки) не че нещо но просто не я разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 че и отворен, ве kamen-е, да кажеш "анонимец" на човек, който е дал повече инфо от теб е смешно, разбираш ли? ако искаш и мен ме покани да се видим, та да видиш аз к'ви ги говоря на живо. а иначе мразя да ставам рано Тоз VeGor трябва да е някой бабаитин! Само търси с кой да са маризи! Па и жените на ръце ги носи...абе бегай, че и пиел много - па дет се вика: Който пие се и бие! Аре стига сте мразили ве хейтъри (emo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.