Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

не е луд тоя който изяжда баницата :P

Ей това между другото никога не съм го разбирал. Противно на всякаква логика е.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Мразя когато има квартиранти в черешите >.<

мразя fuckin usa,шибаната им измислена история и всичко свързано с тях :angry: :angry1 :angry:

Значи ставаме двама... а и да добавя - Смърт за Буш... :angry1 :angry1 :angry1

Много го мразя тоя... американска свиня...

Дори не си позволявам да мразя...просто са ми смешни хора, които мразят без да познават. Обикновено мразят Америка, Франция, Германия, евреите, богатите, успелите и изобщо всички, които имат някаква сила. Може и представа да си нямат от самото нещо, но важното е да се мрази, щото най е яко да си underdog...даже е cool... А най-cool е да мразиш тоя, чийто език ползваш, за да се изкараш по-cool...

Жоро, моля те, интелигентен човек си, предполагам че знаеш, че има достатъчно основания човек да не харесва американците.

Защото има по-малко причини човек да не харесва които и да е други... Много е лесно да плюеш по който да е. Вероятно съм човекът в тоя форум, който познава най-много американци и мога да ви кажа, че са като всички други хора - имат си много кусури и много хубави неща. Номерът е, че са повече мишена на такъв глупав тип омраза, щото имат за какво да им се завижда. А това е жалко...това казвам...

Жоро, едни стереотипи ми останаха, сега и тях ли искаш да ми вземеш! :D Няма да спорим за глупости! Важнто е да се мразят Ординаторите!

We're watching you... scum!

indoriljw0.gif

Дори не си позволявам да мразя...просто са ми смешни хора, които мразят без да познават. Обикновено мразят Америка, Франция, Германия, евреите, богатите, успелите и изобщо всички, които имат някаква сила. Може и представа да си нямат от самото нещо, но важното е да се мрази, щото най е яко да си underdog...даже е cool... А най-cool е да мразиш тоя, чийто език ползваш, за да се изкараш по-cool...

техен,ама не днеска :punk останалите ти писания се обезсмислят автоматично ;)

Кво значение има живи или мъртви изгарят някакви помияри. Това е по-смешно и от онази мания с тюлените в Канада. :lol: Кастрация и инжекции ли?! Вътре в пещите заедно с всичките им кърлежи и бълхи и това е. Как така ще затварят изолатора - нима е по-добре да има плъзнали епидемии и нахапани от заразни помияри хора???

Отърви се от тая котка - само излишни грижи ще ти създава.

случайно попаднах на тези две мнения на тоя тийнейджър.ей такива като него мразя.скапани дебили. :sick

случайно попаднах на тези две мнения на тоя тийнейджър.ей такива като него мразя.скапани дебили. :sick

Да се надяваме че тия приказки можеш да ги говориш и на живо, щом толкова ти знае устата се надявам да ми отговориш на ПМ, няма да правим спам в тази ли другата тема. Аман от анонимници.

че и отворен, ве :D

kamen-е, да кажеш "анонимец" на човек, който е дал повече инфо от теб е смешно, разбираш ли? ако искаш и мен ме покани да се видим, та да видиш аз к'ви ги говоря на живо.

а иначе мразя да ставам рано

техен,ама не днеска :punk останалите ти писания се обезсмислят автоматично ;)

Не днес, а ония ден в четвъртък... Сигурен съм, че се ползва така масово от хора като теб заради Barbados или пък Нова Зеландия... А това, което е обезсмисля, е да се занимавам да ти обяснявам...

Камене, полека...седи си ти анонимен, да ти е мирна главата.

Този път няма как да не застана зад Камен! Абсолютно прав е. Въпроса е, че съм наблюдавал мнения на Вегор, като тези на Камен. Ако не бях толкова редовен клиент на Вегор, като нищо да се скараме, но в случая - квот кажеш шефе.. :)

По повод писанията в друга тема те подсещам че изпусна и моя милост ;) в отбора на хората които мразиш (нехаресва ненавиждаш и т.н.)

Иначе по темата ... мразя математиката от по-високо ниво (това което подминава кръчмарските сметки) не че нещо но просто не я разбирам :)

че и отворен, ве :D

kamen-е, да кажеш "анонимец" на човек, който е дал повече инфо от теб е смешно, разбираш ли? ако искаш и мен ме покани да се видим, та да видиш аз к'ви ги говоря на живо.

а иначе мразя да ставам рано

Тоз VeGor трябва да е някой бабаитин! Само търси с кой да са маризи!

Па и жените на ръце ги носи...абе бегай, че и пиел много - па дет се вика: Който пие се и бие!

Аре стига сте мразили ве хейтъри (emo)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...