armani_ani Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Напоследък такива са в повечко. За съжаление... Към списъка мога да добавя и лицемерите. И те са много. Пак за съжаление. Но не ги мразя, по-скоро ги съжалявам. mrazia,kogato niakoia ot priatelkite mi me izluje...poludiavam...da me gledat v o4ite i da me lujat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 много мразя даскалото и няколко човека които много ама много ме дразнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Аз пък много мразя да изпадам в истеричен смях, когато се налага да говоря по телефона... Още повече мразя, като имам публика, която ме "подклажда" още повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Мамка му много мразя един приятел като почне да ми са мота.Е неска го чакам 15 минути на кафето като минах покрай него 2 улици преди тфа и никаф го няма.Тръгвам аз и го виждам на спирката с някаф негов съученик чака рейса да му прай компания.Само дет не го набих Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Най мноу мразя да нямам CD-Key за WarCraft TFT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Мразим сивия цвят, Джони "Пешеходеца" и сивия цвят........сивия цвят............ Споменах ли за цвета. И цигари Уест и тях ги мразим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Мразим сивия цвят, Джони "Пешеходеца" и сивия цвят Защо ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Защо ли... За да има баланс . Мразя биоложката!!! АМА МНОГО! Мразя шибаните автоматични съобщения в скайп. И мразя несериозните хора, на които не може да се разчита за една елементарна работа да свършат! Мразя Ливърпуул ! Man Untd. ftw ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Мразя да мразя, обичам да обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Мразя да мразя, обичам да обичам Душичка Мразя да бера череши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 мразя да съм ябълката на раздора и без вина да съм виновна,и все аз да го отнасям зарад хорските неконтролируеми емоции Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ..с тия жени...не ти ли писна да се занимаваш с жени A? Mисля, че ме бъркаш с karaman Мразя да съм на работа в събота вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 мразя да ми се прецаква телефона също мразя и тапаците без мнение и хората на които не моеш да разчиташ за нищо ама нищо наи много мразя госпожата ми по математика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 бирения Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Мразим комшиите от долния етаж като пържат някакви долнопробни гнусни кюфтета с много лук как може изобщо да ядат такива неща не знам, ако ги хвърлят на кучетата на улицата няма и да ги помиришат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 уволниха ме от работа ,все някакви от гореспоменатите тип хора ми правят мръсно и някой като ми каже"ми гледай с радост на нещата"да,ама до кога,не знам гога ли ще ми писне щи грабна тоягата и ще почна да си го връщам Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Мразя,да си чувствам душицата dirty. afx,аз не изневерявам.Ух,ама сииии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Мразя,да си чувствам душицата dirty. Ако става въпрос за изневяра.. не се коси чак толкова много Какво лошо има в това да направиш някой човек щастлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 afx,аз не изневерявам.Ух,ама сииии. Надежди, душа, надежди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Ако става въпрос за изневяра.. не се коси чак толкова много Какво лошо има в това да направиш някой човек щастлив Правиш друг нещастен :о... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Правиш друг нещастен :о... не,не cheter-a го прави,другия няма общо с техните филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 не,не cheter-a го прави,другия няма общо с техните филми Наясно ли си с нещата вината е наполовина твоя. edit:Aко съм от потърпевшата страна не бих търсила вината от третия човек, така че от части си права, но пък аз за себе си не бих и била с човек, който е обвързан, струва ми се нечестно спрямо всички, дори и за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Наясно ли си с нещата вината е наполовина твоя. от къв пък на къв да е моя не съм аз изневерилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 от къв пък на къв да е моя не съм аз изневерилата Да.. ама ти си тази която провокира Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Да.. ама ти си тази която провокира ай ся,аз съм провокирала то с пистолет на тила не се опъва палатката и прочие така че не ми обяснявай на който са му слаби ангелите си е негов проблем и както обичам да напомням-не е луд тоя който изяжда баницата @E.T. радвам се че споделяш такова мнение edit:afx,не е нужно всяко едно нещо да има логика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.