Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
:D :D :D :D :D :D :D

Мразя Блуудрейн :D :bgrin: :D :D :D :D Шегувкам се :wub:

мразя рошли с размазан грим и 100 тона фон дьо тен :sick

Много омраза има насъбрана във вас :)

е не е точно омраза,а отвръщение :bgrin:

• 4 weeks later...

нещото което мразя най-много в момента е онази перната шофьорка дето тръгна да ме изпреварва с 70-80 км/ч по шести септ. , а точно 5 секунди след тва наби спирачки на средата на 2те платна за да пропусне някви галфони по пешеходния светофар.. така щях да я подпра от към багажника, че...... ама после аз виновен че тя не знае кога кой педал да натиска.....

офф, хора... знаете - жена-шофьор и негър-скиор.... няма!

айде да не изпадаме в подробности жени,мъже се тая,че някои и по-зле ;) :wacko:

ами тия шофьорчета дето карат като на магистрала в задънената улица по която спокойно си вървят дечица и котенца и след 5 метра бият спирачките,ама вече са размазали нещо :angry1 :angry: :pirate :angry1 :angry1 :angry1

мразя рошли с размазан грим и 100 тона фон дьо тен :sick

Присъединявам се към клуба :D

edit: Ейй опасно е вече тия дни по главната,да се мернеш само,всичко те гледа и търси някой недостатък по визията ти ! Като портативни скенери са станали днешните "дами" (ся не се обиждайте вие истински дами,такива са фактите 90% от вас просто са далеч от това понятие) само гледат другите с ква прическа са (мудиерна ли е утзад и лизнатъ отпреди) ква е марката на блузката и дали има пера от паун на якенцето - Е СОРИ АМА НА ЧОВЕК МУ ПИСВА - то бива бива еднаквост ама чак такива промишлени количества (90% от "мъжете" са същата работа).То до там се стигна,че вече ми много трудно да различавам полове даже.

Абе ако някой има камерка на ГСМ-а да поснима из главната някои минувачи и после да ги качи,та да си направим един тест "Male or Female" - сигурен съм,че ще има учудващи резултати от теста !

Мразя селяни, които си мислят, че множествено число се образува с "й".

То до там се стигна,че вече ми много трудно да различавам полове даже.

Това при момчетата е от "EMO" модата напоследък, ще им мине след няколко месеца :)

Мразя.... ми вие преценете кво мразя, ако ви кажа, че слушам следните групи:

- Disturbed :sayjin

- Godsmack

- Rammstein :music

- System of a Down :allien

- Darkseed :inqn

- Dawn of Oblivion :devil

- Linkin Park :pirate

- И т.н. всичко що е готин Death Metal и Gothic Metal..... :love

P.P. Подсказвам.... хмм... защо няма отговор "всичко това"? :rolleyes:

Присъединявам се към клуба :D

edit: Ейй опасно е вече тия дни по главната,да се мернеш само,всичко те гледа и търси някой недостатък по визията ти ! Като портативни скенери са станали днешните "дами" (ся не се обиждайте вие истински дами,такива са фактите 90% от вас просто са далеч от това понятие) само гледат другите с ква прическа са (мудиерна ли е утзад и лизнатъ отпреди) ква е марката на блузката и дали има пера от паун на якенцето - Е СОРИ АМА НА ЧОВЕК МУ ПИСВА - то бива бива еднаквост ама чак такива промишлени количества (90% от "мъжете" са същата работа).То до там се стигна,че вече ми много трудно да различавам полове даже.

Абе ако някой има камерка на ГСМ-а да поснима из главната някои минувачи и после да ги качи,та да си направим един тест "Male or Female" - сигурен съм,че ще има учудващи резултати от теста !

хехехе това е добра идея ама що не влезнаеш в myspace да видиш за какво става въпрос там наистина не се различават мъже-жени особенно емотата... :rolleyes:

мразя метъли :blink: :rolleyes:

Е кво толкоз има да мразиш в един метал ?? :blink: аз не съм метал нито пък чалгар :lol: но с металите човек се разбира най-добре, ние имаме в класа един метал :punk нито е някакъв дето да те дразни, нито нищо :) при това е голям айляк с тях :rolleyes: мноу смях прават :tongue

- Godsmack

- Rammstein :music

- System of a Down :allien

....

- Linkin Park :pirate

- И т.н. всичко що е готин Death Metal и Gothic Metal.....

Само ако можеш да споделиш кое от изброените е Death Metal и Gothic Metal? Godsmack - Nu Metal, Post-Grunge, Alternative; Rammstein - Industrial; SOAD - Типичен Alternative; Linkin Park - Nu Metal, Alternative, Rapcore. Death metal свирят - Death, Morbid Angel, Entombed, Carcass, Napalm Death и т.н. Gothic Metal - Lacuna coil, Moonspell, ранните Crematory и т.н. Земи ся тая лекция по стилово разграничаване на групите! :D :punk

Аз мразя да уча неща, които не ми се учат! Да стоя до сутринта над лекциите и да се тровя през това време с кафета и цигари. Да ме късат по изпити. Но най вече мразя мисълта, че вече изобщо не ми се учи, а имам още 11 изпита+дипломна работа и какво ще стане ако нямам сили да се дипломирам! В същност знам - ще ме изгонят от вкъщи, ще полудея от яд и накрая ще се самоубия! Последното не бих направил, но звучи логично!

Само ако можеш да споделиш кое от изброените е Death Metal и Gothic Metal? Godsmack - Nu Metal, Post-Grunge, Alternative; Rammstein - Industrial; SOAD - Типичен Alternative; Linkin Park - Nu Metal, Alternative, Rapcore. Death metal свирят - Death, Morbid Angel, Entombed, Carcass, Napalm Death и т.н. Gothic Metal - Lacuna coil, Moonspell, ранните Crematory и т.н. Земи ся тая лекция по стилово разграничаване на групите! :D :punk

Аз мразя да уча неща, които не ми се учат! Да стоя до сутринта над лекциите и да се тровя през това време с кафета и цигари. Да ме късат по изпити. Но най вече мразя мисълта, че вече изобщо не ми се учи, а имам още 11 изпита+дипломна работа и какво ще стане ако нямам сили да се дипломирам! В същност знам - ще ме изгонят от вкъщи, ще полудея от яд и накрая ще се самоубия! Последното не бих направил, но звучи логично!

Сички учащи в училище и студенти са така.Недей са впряга жги научиш :)

Аз кфо мразя ли-първото нещо коет мразя са тъпи шофиори,които ми засичат пътя и второто нещо,което мразя са емотата :angry1 .Гати простите същества са тфа.Ако има такива във форума да ми се обиждат,ще се чувствам доволен :D

Епа има и едни две по главната дет вървят много често с такива топирани коси на бодлички изрусени и се мислят за голямата работа,защото "слушат хаус".Пълни кретенчета

И аз съм РУС ама ич не се мисля за големец заради това ;). А и ХАУС - тва кво е :) Не слушам такива изгъзици ;)

мразя хаус , мраза тъпи педерасчета , мраза момиченца и момченца с модерни прически и ми писна да ги гледам тези изброените навсякъде където и да отида ебати отврата искам една вечер да излезна и да гледам нормални хора а не с по 123123 герданчета и 12 цвята на косата

абе от 3 дена кръста ме боли страшно много и май мразя всичко около мене .......

някви изроди по улицата дет са пияни или дрогирани

мразя .. като видя стрелката за горивото да си лежи преспокойно на червената линийка.. много го мразя тва , много!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...