zlobil Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 мразя да съм самичък в нас и да няма кой да ми направи да ям , ебати гадното Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 мразя да съм самичък в нас и да няма кой да ми направи да ям , ебати гадното Ми направи си сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 мразя и да ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Мразя да уча по облигационно право! И теб ли това облигационно право те мъчи? Имам една приятелка, която също се оплаква от него, даже може да се познавате - Гергана се казва и е 3-ти курс. /edit: Сега се сетих, че мразя и досадните хора! Лицемерите и лъжците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 да се забърквам в неща,които изобщо не са ми работа,ама пусто любопитство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Mразя да гледам хора, които въобще не заслужават, тъжни. Мразя да наранявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Мразя това, че винаги добрите хора накрая остават прецакани, а гаднярите облагодетелствани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Мразя времето на влияе на настроението ми Абееееееееееее мразя всичко да ми влияе на настроението Ще утрепя някоййййй Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Времето е супер яко . Мразя цигарите и момичета, които не осъзнават че като пушат вредят само на себе си и колкото и да се опитваш да им налееш акъл в главата е малко вероятно да стане. Дето е казал народът: "То да е уй да му го набиеш ама то акъл..." Мразя това, че винаги добрите хора накрая остават прецакани, а гаднярите облагодетелствани. Това също. Тва е някакъв природен закон майна... Бат тъпнята... :-\. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 хора,които си имат сериозни здравословни(особено с камбаната )проблеми и отказват мед. помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Мразя хората които постоянно изтъкват и набиват свои слабо развити способности и качества Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 mrazia chalga kulturata/ne fenovete/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Оххх...вече всичко... Току що попаднах на нещо супер отвратително и гнусно....от скъпата европейска столица - Брюксел...- "Коне за месо"... Ако има тема за негативни настроения...моля някой да ми я посочи, че да си плюя на воля...Писна ми вече от глупости!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Оххх...вече всичко...Току що попаднах на нещо супер отвратително и гнусно....от скъпата европейска столица - Брюксел...- "Коне за месо"... Ако има тема за негативни настроения...моля някой да ми я посочи, че да си плюя на воля...Писна ми вече от глупости!!! Сигурно орлите им са много гладни Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ами... Това май е по-скоро въпрос на култура и традиции отколкото всичко останало. В смисъл в Русия си продават конско месо по магазините и никой не го намира за странно. Казва се "конина" между другото .... Предполагам по същия начин на нас ни се чудят как можем да ядем свинско например... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ами... Това май е по-скоро въпрос на култура и традиции отколкото всичко останало. В смисъл в Русия си продават конско месо по магазините и никой не го намира за странно. Казва се "конина" между другото .... Предполагам по същия начин на нас ни се чудят как можем да ядем свинско например... "Конина" е по-традиционнно ядене за азиатските мюсюлмански републики на бившия СССР (от Каспийско море на изток), в Русия по магазините се продава същото месо, както и тук. Иначе съм чувала за кръчма в Пловдив, някъде зад Евмолпия, където се сервирало конско месо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Не мога да ви разберя o.O използвате такива силни думи като мразя за някакви глупави неща.Какво толкова мразите...омразата съсипва хората прави го злобни и затворени в себе си което не е изобщо добро.Мразите цигани мразите различните само защото са различни и не можете да ги разберете което е много жалко за вас...да не говорим за изказвания като мразя еди кой си футболен отбор просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Не мога да ви разберя o.O използвате такива силни думи като мразя за някакви глупави неща.Какво толкова мразите...омразата съсипва хората прави го злобни и затворени в себе си което не е изобщо добро.Мразите цигани мразите различните само защото са различни и не можете да ги разберете което е много жалко за вас...да не говорим за изказвания като мразя еди кой си футболен отбор просто... True.. я да видим Top 30 на най изпълнените с омраза съфорумници Who posted in: Какво мразите Poster Posts Aquila 49 farrell 35 The`ScorpioN 34 afx 33 sincity 19 LPFC 18 HemophiliacInMe 15 LOKOMOTIVcho 15 Mila 14 Lord_Gudo 13 Deyan 11 PROSTAKA 10 Grimjaur 10 Jane_Doe 9 GeorgiK 9 b0r3d 9 intense 9 NightWolf 8 mobo 8 CoprophiliacInMe 7 Moon Light 7 Michal 7 Eclipse 7 Otli4nik 6 Deftur 6 snejko 6 utrepko_ 6 chelsea 6 Blitz_krieg_1941 6 AssassiN 6 btw.. аз съм на високо място в списъка просто защото съм spammer Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 True.. я да видим Top 30 на най изпълнените с омраза съфорумници Who posted in: Какво мразите Poster Posts Aquila 49 farrell 35 The`ScorpioN 34 afx 33 sincity 19 LPFC 18 HemophiliacInMe 15 LOKOMOTIVcho 15 Mila 14 Lord_Gudo 13 Deyan 11 PROSTAKA 10 Grimjaur 10 Jane_Doe 9 GeorgiK 9 b0r3d 9 intense 9 NightWolf 8 mobo 8 CoprophiliacInMe 7 Moon Light 7 Michal 7 Eclipse 7 Otli4nik 6 Deftur 6 snejko 6 utrepko_ 6 chelsea 6 Blitz_krieg_1941 6 AssassiN 6 btw.. аз съм на високо място в списъка просто защото съм spammer az пък мразя подобни тъпи статистики о,да също и гадното временце в момента мноооооооого го мразя както и липсата на алкохол в къщата Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 az пък мразя подобни тъпи статистики ето виждаш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 о,да също и гадното временце в момента мноооооооого го мразя Виш ми подписа прочети го и се замисли над това което казваш за времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Виш ми подписа прочети го и се замисли над това което казваш за времето. very cool,yeah но!!! тва не помага на змията да се стопли Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Радвай се защото ако я нямаще щеше да си мечтаеш за снега.Разбирам че не обичаш студа но едва ли го мразиш както казваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Оста'й я Пак е в някой от нейните мензиси :Р Иначе, баси и хейтъра, дето съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wish|Master Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 понеже тва ми е н-тен пост в тая тема без да кажа какво мразя ще кажа какво мразя....мразя да обичам (не само да обичам някой човек ами и вещи....любовта винаги разочарова) Единственото смислено нещо което видях след думите "Мразя" и "Мразя да" в тая тема. Любовта(обичта), като изключим към близките, е най-прекрасното и същевременно най-ужасното нещо в тоя свят, затова я мразя... или всъшност не мразя самата любов(обич), просто мразя АЗ да обичам(може би защото почти винаги съм бил разочарован до сега). Другите нека си обичат... Колкото до не-смислените неща, мразя скуката, лицемерите(въпреки че и аз донякъде съм такъв) и муфтаджиите. А и понякога много ама Много мразя живота... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.