Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Още се чудя майка ми как издържа по 20 дена без да яде :wacko:
Лесно

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Мразя администрацията в техническия университет!

Мразя хората които развалиха форума "Тя и Той".. да се сещат сами кои са те... ако бях жена щеше да ми е гадно да чета през 3 реда че съм курва и т.н....

afx :( Съжалявам за темата ти, беше готина. Опитах се да не се включвам в глупавия спор :( Дано не съм допринесла за този развой на събитията.

afx :( Съжалявам за темата ти, беше готина. Опитах се да не се включвам в глупавия спор :( Дано не съм допринесла за този развой на събитията.

Глупости! Ако повече хора бяха като тебе нямаше да се стигне до това.

Ех сега ...карате ме да проронвам сълза!

Така става понякога. Иначе идеята за темата не беше лоша...

Пък и вица беше смешен нали??!

Много ви здраве и не ги приемайте толкова насериозно нещата!

Много е яко когато някои хора сами се признават за виновни въпреки че никой не ги е обвинил конкретно за такива :)

• 1 month later...

Ам,не знам дали мразя е точната дума,понеже е доста силна,но да кажем,че ненавиждам посредствеността :D

Аз пък съм човек дето не мрази... Или поне не мразя нещо ултра конкретно... Чат пак се дразня на определени газареещи индивиди, но чак омраза мисля, че няма в мен... И сигурно това въпросно дразнене идва от това, че го карам айляшката и съвсем спокойно... Не знам ?

Мразя акула пане!Тва го установих преди 2 дни на морето ,когато повръщах яко... :(

Тези дни установих колко мразя двуличните хора и колко много мразя някой да ме апострофира и да ме контрира на всяка моя дума , бях на косъм да си прекрача принципа дан е удрям момиче . Това 2 дена само на контра да ми се говори и то момиче ау как го намразих .

i az nenavijdam licemernite hora koito ti se pravqt na priqteli i te izpolzvat ,

a kogato ve4e si im bezpolezen ti zabivat noj v garba

да,така е.

Така стана и с мен на лагера,но някои хора бяха прави.Просто като няма кои да ги погледне тези лицемери те почват да се сдобряват пак със всички и пак отначало така че-сами си правете изводите какви приятели имате :)

Мразя факта че съм слабохарактерен на моменти и позволявам да ме тъпчат. :sick

И аз това си мислех :( . И мразя, че хората обичат да тъпчат, дори хора, които са ти близки и го правят под предтекст, че "е за твое добро" .

мразя, когато дори и да ми върви, по инерция се кахъря и псувам, че нещата не вървят. те си вървят и без мен понякога. да им се ненадяваш!

я! и аз съм мразел нещо. хмм, ще ходя на терапия май.

мразя хора-животни,на които им се иска да завлекат всичко и всеки,сеено на оня свят ша си го носат :angry1

мразя хора-животни,на които им се иска да завлекат всичко и всеки,сеено на оня свят ша си го носат :angry1

Подкрепям!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...