farrell Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 добре де има и някои дяволити !то не може да е само хубаво!просто тряаа си отваряте очите малко повече а пък ако искате ги сваляйте,ако искате ги вдигайте,квото му е на сърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Само дето всичките ми приятелки са наистина щастливо влюбени. Сигурно зависи от човека. Хаха да не съм объркал топика Оня с вицовете беше в друг раздел нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Хаха да не съм объркал топика Оня с вицовете беше в друг раздел нали Мда особено 1989, щастливо Флубени :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Хаха да не съм объркал топика Оня с вицовете беше в друг раздел нали Мне.. попаднал си на точното място Но и moon light ще порасне и ще разбере някои истини за живота.... надявам се не по трудния начин разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Мне.. попаднал си на точното място Но и moon light ще порасне и ще разбере някои истини за живота.... надявам се не по трудния начин разбира се разбира се,че харата мислещи по този начин,научават по трудния Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Мразя кромид в шопската салата . Ако някой иска да изяде моя дял от салатата , просто трябва да сложи кромид в нея ... Бляях Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Мразя, когато се чувствам безсилен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Но и moon light ще порасне и ще разбере някои истини за живота.... надявам се не по трудния начин разбира се Философе,философе.... Мразя прекалената жега,ама ей това мрачно време навън повече го мразя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Мда особено 1989, щастливо Флубени :smile: 1988, не че има голяма разлика. И те самите твърдят, че са влюбени. Няма откъде да знам на 100% дали е истина. Някъде да съм казвала аз по какъв начин мисля?! Нямаше нужда да ми предсказвате какво ще научавам за живота и по какъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 1988, не че има голяма разлика.И те самите твърдят, че са влюбени. Няма откъде да знам на 100% дали е истина. Някъде да съм казвала аз по какъв начин мисля?! Нямаше нужда да ми предсказвате какво ще научавам за живота и по какъв начин. добре де. ела да ти обясним нагледно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Но и moon light ще порасне и ще разбере някои истини за живота.... надявам се не по трудния начин разбира се afx а ти кви истини разбра и по кой начин да те питам ,ако може де, щото не вдявам нещо Та кажи ако искаш разбира се ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Мразя надути путки, това не значи че като ходят с 10 години по -големи от тях ги прави велики. Дразня се и на такива дето нищо не могат да направят, с една дума безполезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Мразя надути путки, това не значи че като ходят с 10 години по -големи от тях ги прави велики. което ме навежда на мисълта,че в тва няма нищо лошо стига да е истинско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 което ме навежда на мисълта,че в тва няма нищо лошо стига да е истинско РАзбира се че няма нищо лошо, ама да има истински чувства и да не излизат заради кинтите му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 afx а ти кви истини разбра и по кой начин да те питам ,ако може де, щото не вдявам нещо Та кажи ако искаш разбира се ? Ся остави го афкс, той знае всичко, нали е на 22 години - те на тая възраст вече знаят всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 РАзбира се че няма нищо лошо, ама да има истински чувства и да не излизат заради кинтите му. Карай ве ти ся пък ша видиш ,че след 10 години и ти ще излизаш с 10 години по малки от теб.Ма ди ти кажа гледай да не прекаляваш с тая разлика де няма да правиш като мен Ся остави го афкс, той знае всичко, нали е на 22 години - те на тая възраст вече знаят всичко Да ве Петьо аз да го бъзикна малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ся остави го афкс, той знае всичко, нали е на 22 години - те на тая възраст вече знаят всичко щото ти си на 24 и си много по-напред с матриала ли? мразя да мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 мразя,ама много-да се дрънкат кви ли не глупости,да се плетат интриги и да си плюе зад гърба на най-добрия си приятел,пред няква тъпа фуста,която с голямо густо би ги скарала....... и после пък и сърдит на всичкото отгоре,от къде пък на къде @afx,няма пък! ай де,ти ша ми кайш кога да се напия мани,че тоя център и триъгълник взе да избруталясва,ама се усещам че и аз ша почна,а тогава стаа лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Кака ви farrell пак е в центъра на интригата Хвани си за гадже някой домошар и мирясай най сетне Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Най-много мразя когато някой си го изкарва на мой гръб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Хич не ми харесва да съм гладен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Мразя да чакам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Хич не ми харесва да съм гладен... След третия ден вече даже не ти прави толкова впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 ...щото си умрял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 ...щото си умрял... Хах, не...просто става мааалко по-лесно... Още се чудя майка ми как издържа по 20 дена без да яде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.