DrEvil Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Аз не мразя нищо и никого Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 "Your eyes are full of hate... 41, that's good! Hate keeps a man alive, it gives him strength..." Иначе в момента ми звучи "The Insight and the Catharsis" на Dimmu Borgir и се разтапям от душевния оргазъм. Нищо не мога да мразя, когато слушам толкова гениално парче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didaaa Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 мразя когато не си разпределям както трябва времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Мразя самотата Аз също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Като сме тръгнали и аз я мразя,въпреки,че понякога предпочитам да съм сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Е пак тука нещо се бъркате пичове.За ква самота стаа въпрос?Да си изолиран,сички да те отбягват,да си ЛУУЗЪР?Или сам в живота,сам да се справяш? Различни са нещата. Аз съм на мнение-Ай Стенд Алоун(годсмак)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Единствената самота, която съм изпитвала и ненавиждам, е когато нямам до себе си момче, когато не съм влюбена и душата ми сякаш е празна. Иначе не мога да се оплача от друга самота като липса на приятели или разбиране например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 mrazq kogato nqkoi ne e iskren s men i me luje ili zamazva nekvi raboti za da ne kaje istinata mrazq kogato ne znam kakvo da napravq mrazq kogato mi kazvat ne6to koeto zvu4i absurdno Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 мразя автобус номер 12, защото всяка сутрин докато чакам своя рейс минават поне 3-4 12-кимразя да преинсталирам уиндоус... последните 2 дена трябваше да го извърша 4 пъти... Аз съм го инсталирал 17 пъти за 1 денонощие. Докато тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Мразя куките ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 на майка ми тъпите истерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Мразя да съм в гадно настроение от 1 седмица и с всяка изминала минута да ми става все по-тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Мразя когато някой говори с пълна уста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Днес по обяд мразех всички дрехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Мразя жени с дрехи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Мразя хейтъри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 от снощи-мразя ревниви хора,които не могат да се контролират а и безпричинната им ревност,също Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 от снощи-мразя ревниви хора,които не могат да се контролират а и безпричинната им ревност,също Добре де ами ти ако например си влюбена в някой, няма ли да ти е гадно да го гледаш как ходи по чуждо Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Добре де ами ти ако например си влюбена в някой, няма ли да ти е гадно да го гледаш как ходи по чуждо aаа,то не е по чуждо!ти на най-добрия си приятел чуждо ли казваш?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Добре де ами ти ако например си влюбена в някой, няма ли да ти е гадно да го гледаш как ходи по чуждо Няма да й е гадно, поне не по този начин, щото жените не се влюбват, те имат амбиции и фикс идеи относно някой мъж, но не и влюбване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Предполагам знаеш всичко за жените... Ама наистина, по принцип повечето са така. Само дето всичките ми приятелки са наистина щастливо влюбени. Сигурно зависи от човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Предполагам знаеш всичко за жените...Ама наистина, по принцип повечето са така. Само дето всичките ми приятелки са наистина щастливо влюбени. Сигурно зависи от човека. ...или как точно ще се самозалъже за състоянието или в какви ефвемизми ще облече намеренията си. пък и кви човеци са жените ве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 пък и кви човеци са жените ве? да,те не са хора/човеци!те са АНГЕЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 да,те не са хора/човеци!те са АНГЕЛИ паднали? или требе сами да ги бутаме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 паднали? или требе сами да ги бутаме? или да ги сваляме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.