Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

"Your eyes are full of hate... 41, that's good! Hate keeps a man alive, it gives him strength..."

Иначе в момента ми звучи "The Insight and the Catharsis" на Dimmu Borgir и се разтапям от душевния оргазъм. Нищо не мога да мразя, когато слушам толкова гениално парче...

Е пак тука нещо се бъркате пичове.За ква самота стаа въпрос?Да си изолиран,сички да те отбягват,да си ЛУУЗЪР?Или сам в живота,сам да се справяш?

Различни са нещата.

Аз съм на мнение-Ай Стенд Алоун(годсмак):)))

Единствената самота, която съм изпитвала и ненавиждам, е когато нямам до себе си момче, когато не съм влюбена и душата ми сякаш е празна. Иначе не мога да се оплача от друга самота като липса на приятели или разбиране например.

мразя автобус номер 12, защото всяка сутрин докато чакам своя рейс минават поне 3-4 12-ки

мразя да преинсталирам уиндоус... последните 2 дена трябваше да го извърша 4 пъти...

Аз съм го инсталирал 17 пъти за 1 денонощие. Докато тръгне

• 2 months later...

от снощи-мразя ревниви хора,които не могат да се контролират :angry: а и безпричинната им ревност,също :wacko:

от снощи-мразя ревниви хора,които не могат да се контролират :angry: а и безпричинната им ревност,също :wacko:

Добре де ами ти ако например си влюбена в някой, няма ли да ти е гадно да го гледаш как ходи по чуждо :)

Добре де ами ти ако например си влюбена в някой, няма ли да ти е гадно да го гледаш как ходи по чуждо :)

aаа,то не е по чуждо!ти на най-добрия си приятел чуждо ли казваш?? :P

Няма да й е гадно, поне не по този начин, щото жените не се влюбват, те имат амбиции и фикс идеи относно някой мъж, но не и влюбване.

Предполагам знаеш всичко за жените...

Ама наистина, по принцип повечето са така.

Само дето всичките ми приятелки са наистина щастливо влюбени. Сигурно зависи от човека.

Предполагам знаеш всичко за жените...

Ама наистина, по принцип повечето са така.

Само дето всичките ми приятелки са наистина щастливо влюбени. Сигурно зависи от човека.

...или как точно ще се самозалъже за състоянието или в какви ефвемизми ще облече намеренията си.

пък и кви човеци са жените ве?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...