Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
п.с. колкото и да е гадно, има хора, които не искам да ги видя повече след нова година! мир на праха им!

Знаеш ли колко ми беше яко като си подстригах косата - разминавам се с хората и никой не може да ме познае, правя се на ударен и така...

Ти ако искаш си обръсни брадата :Р Ще си Караман - агент под прикритие :Р

• 1 month later...

мразя,когато някои хората си правят квото си искат,вмирисват се брутално и чак тогава се сещат ,че аз съм човека ,който трябва да им оправи бакиите :wacko: не може ли по-рано да се сетят да ме потърсят :(

Мразя хора дето не различават Crade Of Filth от Cannibal Corpse и викат "едни и същи ненормалници ми се дерат 2 часа"

Да бе, аз пък мразя тея дето казват съвсем невинно и пренебрежително: "Ми то рок и метъл-все същото"!!!!!!!! :angry1

Мразя хора дето не различават Crade Of Filth от Cannibal Corpse и викат "едни и същи ненормалници ми се дерат 2 часа"

Да бе, аз пък мразя тея дето казват съвсем невинно и пренебрежително: "Ми то рок и метъл-все същото"!!!!!!!! :angry1

Nas - you can hate me now!

поздрав специално за вас.

:music B)

И АЗ! Кретени, дето ще ми сложат Dimmu Borgir, Slayer, KoRn, Slipknot, Machine Head, Deicide под общ знаменател, "едни дето се дерат". Аз коментирам ли силиконовите краставици, дето и не могат да пеят, а на живо се излагат на плей-бек?!
И тия sux.

Хмм кво мразя?Добър въпрос.Ми нищо не мразя..аз съм добряк по душа.

Но(винаги има 1 "но'")супер мноо ме дразни лицемерието на хората,шибаната държавна система,отчуждението между хората и чалгата.

Тея 4 хави са супер свързани...от едното се поражда другото и завършва с малоумната чалга.Ехх помня 1 време колко хубаво беше,когато "Азис беше само Васко пеераза".Немаше ги тея мотаещи се гъзари по главната накичили 1 тон тенекиини лайна с прически О-ЗОНЕ ,фанали под ръка верните си животинки:жените.Ехх ква гъзария нешни дни е да си тропнеш ГСМ-а на масата,да запалиш цигарка и кръстосал крака да раздаваш рестекпА на околните.90% от обществото ни слуша чалга.Ми нека от България да се прикръстим на Чалгария.Добре,че поне 10 процента от нас си стоят здраво на земята...

Докъде ще стигне всичко това....до деградация на цялото общество.Сега един Стамблов би ни свършил добра работа...

Ммм... Не понасям хора, които боравят имена на личности, а даже не знаят как се пишат... :sick

Ейй ся за тва ли ще ме съдиш о/у беше ми на палеца у-то и у написах,ще се поправа,месри са корекцията,жива здрава,ставаш за диктатор

от едното се поражда другото и завършва с малоумната чалга.90% от обществото ни слуша чалга.

Само леваците слушат такава музика

:sick ,а са много тъпите копелета наистина :tongue

Само леваците слушат такава музика

:sick ,а са много тъпите копелета наистина :tongue

ГРЕДА

С две три думи. МРАЗЯ МКЛ МЕРЦЕДЕС. Не харесвам Рено и не навиждам сички японски "коли" и болиди

мразя автобус номер 12, защото всяка сутрин докато чакам своя рейс минават поне 3-4 12-ки

мразя да преинсталирам уиндоус... последните 2 дена трябваше да го извърша 4 пъти...

Off: Pharel, nada personal, за това има и бутон edit.

Тази сутрин си мразя ужасната анемия и липсата на каквато и да е инициативност...

"Събудих се, а ми се спеше", както беше писал Слабаков.

alphaosiris.gif

Off: Pharel, nada personal, за това има и бутон edit ;)

Тази сутрин си мразя ужасната анемия и липсата на каквато и да е инициативност...

"Събудих се, а ми се спеше", както беше писал Слабаков. :wir

това ли било анемията?! май и аз го имам.

мразя мазохизма си. защо ми е толкоз кеф като съм преуморен и ме боли всичко?!

mразя да се напивам до безсъзнание и да тормозя хората по телефоните :wacko:

а да не говорим за тия ,които са с мен,или да взема да видя някой красив мъж :bgrin: :wir

mразя да се напивам до безсъзнание и да тормозя хората по телефоните :wacko:

в този ред а мисли мразя някой да се напива до безпаметност и да ме тормози по телефоните :argue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...