Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

За киното:

Жоро, нещо не те разбрах к'во искаше да кажеш? Първо каза едно, а после се отметна :confused

Гери, гледъл съм го филма както и доста други руски филми. Братята руснаци имат също и много луди комедий, но съм забелязал, че във всичките им филм поне 1/5 от филма дават как някой пие водка :D

Роби, прав си, че американското кино е дало всички и няма к'во вече да покаже. Именно затова казвам "вече все по-често..."

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
За киното:

Жоро, нещо не те разбрах к'во искаше да кажеш? Първо каза едно, а после се отметна :confused

Гери, гледъл съм го филма както и доста други руски филми. Братята руснаци имат също и много луди комедий, но съм забелязал, че във всичките им филм поне 1/5 от филма дават как някой пие водка :D

Роби, прав си, че американското кино е дало всички и няма к'во вече да покаже. Именно затова казвам "вече все по-често..."

Да разбирам те...

Мразя просто мразя....защо човек се влюбва?Закво подяволите има такова нещо....нищо хубаво не излиза от това ВИНАГИ някой се прецаква ама ВИНАГИ....любовта е най-шибаното нещо!!!Супер до едно време а след това?Просто ужасна картинка съм в момента....разбирате ли нямам желание да се смея да плача да дишам въобще направо съм скапан....постоянно уморен намръщен и постоянно се карам с приятели без причина....ужасяващо чувство....само спя за да не се карам или да не ми е тъжно....ходя с главата надолу за да не ми гледат увисналата физиономия!!!Не мисля....супер неадектватно се държа....слушам само тъжна музика....в една голяма дупка съм падам...падам и незнам дали ще спра да падам....и знаете ли кое е веселото?Че ще гледам това момиче още 4 години това са 4 години нещастие....мъка и тъга!!!Мразя любовта....мразя си живота....мразя всичко....

LOKOMOTIVcho тва не е за теб да не си помислиш че ти се обяснявам в любов.... :bgrin:

LOKOMOTIVcho тва не е за теб да не си помислиш че ти се обяснявам в любов.... :bgrin:

Благодаря ти за прекрасната серенада :lol: :D :P По темата: Мразя шибаните вирусчета, които ми ебава компа :angry1

От всичко най много мразя клюкарството и днес за пръв път през живота си ударих момиче,за което страшно съжалявам,но на всеки може да не му издържат нервите понякога :sick:

МРазя локо(кирлив),мразя да давам пари за глупости,мразя да ми се правят на много големи,гъзари и тарикати.

Мразя да ме нареждат.Мразя да отстъпвам.Мразя чалгата.Много мразя азис(пед*рас).

Мразя циганите и педалите.Мразя да тъпея у нас... :sick тва е за сега

• 2 weeks later...

Аз пък мразя трипъти да падам от дивана и трипъти да си удрям рамото вместо главата.

това е една малка част:

мразя голяма част от управляващите, БТК, американските империалисти, лук

Мразя невъзпитаните хора!

Най-вече родителите,които не възпитават децата си,а ходят да си гледат кефа и оставят децата си на произвола на съдбата! :angry1 :angry1

Мразя да го отнасям заради чужди грешки, не ми стигат моите...

Най мразя някой да ми се бърка в живота па мраза и някой даскали дето се се опитват тва да праявят се ни се месят кво да си праим с живота ми ку искам ша са напия като прасе и ше умра от натравяне.Се искат да ни казват ко да праим ... :angry1

МРАЗЯ СОФИЯ!!!

Хахахаха, някой ме поучаваше и даваше морални напътствия, колко лесно било всъщност, когато ревах при първите си дни в София. Сега какво излиза??

Хахахаха, някой ме поучаваше и даваше морални напътствия, колко лесно било всъщност, когато ревах при първите си дни в София. Сега какво излиза??

Аааа ша ма извиняаш, ама никъде не съм казала, че обичам София. Знам начини, които помагат пребиваването ми там да е по-малко неприятно, но София определено е кофти град така или иначе.

• 2 weeks later...
Аз пък мразя и Коледа и оня глупак Исус и дядо Коледа и подаръците мразя и себе си мразя и жените и мразя и всичко мразя и най-вече тоя тъп телевизор и тоя скапан компютър и тоя гаден живот ама най-много мразя подписа си!

Ти си същински Гринч! :)

Живота е хубав, сигурна съм че има неща, заради които трябва да бъдеш щастлив.

Желая ти да си жив и здрав и все пак весели празници! :)

Аз пък мразя и Коледа и оня глупак Исус и дядо Коледа и подаръците мразя и себе си мразя и жените и мразя и всичко мразя и най-вече тоя тъп телевизор и тоя скапан компютър и тоя гаден живот ама най-много мразя подписа си!
Ще ти предложа в сряда ритуално да се самоубиеш с една-две торти, колкото побереш.

п.с. колкото и да е гадно, има хора, които не искам да ги видя повече след нова година! мир на праха им!
еее много бързо ме погреба, изчакай поне да изстина

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...