NightWolf Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 @UncivilizeD Често ли ви се случва да стисвате здраво зъби, за да не позволите на езика си да се отрищи?Какво е в състояние да ви изкара извън нерви? Често ли си го изкарвате на някого и кога съжалявате за това? До колко способни сте да търпите нечии нападки? Въпросите станаха в повечко, за това и ще спра до тук. Подобна е , не същата...все едно да има тема за Ег Пловид и азд а пусна "Заици от Ег Пловид" под предлога че не е същата....там също става въпрос за какво мразим , какво ни вбесява и докога търпим.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Мразя простите пу**и, Мразя на се чудя к'во да правя, Мразя праз и патладжани, Мразя и пенсионерките дето са обличат като 18 годишни кор*и в градският транспорт и искат да станеш за да седнат Мразя и канарите ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Мразя всички които мразят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Много съм съгласен с казаното по-горе. Абсолютно съм съгнасен с aph3x, че човек не бива да мрази Но в процеса на четенето се сетих, че мразя и предразсъдъците, thx UncivilizeD ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Мразя локомотив пловдив <{POST_SNAPBACK}> един глас и от мен мразя някой да ми осира любимия форум с безсмислени poll-ове в опит да трупа постове <{POST_SNAPBACK}> аз също мразя някой да ми пуши в лицето мразя селски типове и тъпи пу**и <{POST_SNAPBACK}> по добре не мога да го кажа иначе някой се изказа, че мразел хора със самочуствие. според мен е глупаво да мразиш такива хора, трябва да се стремиш да станеш такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Мразя границите. Мразя дискриминацията. Мразя насилието. Мразя хората, които се опитват да ми промиват мозъка и да ми набиват чужди идеи. Мразя да не се пише на кирилица. Мразя законите (и физичните също) Мразя да не ме слушат като говоря. Мразя да не ми дават право на мнение (затова обичам форума ) Мразя даскалото, защото съчетава всичко това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Най-много мразя чалгата... ужасна работа ... От изброените не мразя нищо - за това гласувах за Друго Другото са - болести (както сега ), мразя инжекции , много мразя Барса и Ботев ... Мразя даскалото, защото съчетава всичко това. <{POST_SNAPBACK}> Ха така ! Ама точно така ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkor Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Mrazia licemerieto, mrazia lyjata (osobenno da me gledat v o4ite i da me lyjat), mrazia predatelstvoto, mrazia samotata, mrazia i liubovta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 9, 2005 Author Share Posted May 9, 2005 Mrazia licemerieto, mrazia lyjata (osobenno da me gledat v o4ite i da me lyjat), mrazia predatelstvoto, mrazia samotata, mrazia i liubovta. <{POST_SNAPBACK}> Интересно, много интересно. То любовта е внимание, а пък ти я мразиш както и самотата... Няма любов - има самота - не е ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Мразя да мразя, обичам да обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Най-много от всичко мразя даскалото и даскалите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Интересно, много интересно. То любовта е внимание, а пък ти я мразиш както и самотата... Няма любов - има самота - не е ли така? <{POST_SNAPBACK}> Ми не е така!! Ти можеш да имаш приятели и приятелки без да си влюбен в тях и тогава няма да си самотен не е ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Да ме лъжат, както и Несериозните хора, които като кажат нещо и след това не си го изпълнят до край!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Мразя да ме разпитват! А когато не съм в настроение, всичко мразя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Естествено не обичам много неща, но сега не мога да се сетя кое от тях го мразя толкова, че да кажа - Ей т`ва го мразя най-много За това гласувах за последната опция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Мразя да обичам и обичам да мразя! Но от всичко най-много мразя омразата! "Your eyes are full of hate, 41, that's good. Hate keeps man alive, it gives him strength..." (Children Of Bodom - The Nail, поздрав) Който не разбира крушите да си обира Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Мразя да мразя, обичам да обичам <{POST_SNAPBACK}> az ponqkoga mrazq da obi4am mrazq lujcite i izmamnicite, i tezi deto se pravqt na golqma rabota mrazq da ve vzimat za glupav ili prost - tova 4e ponqkoga se pravq na takyv ne zna4i 4e sym Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Мразя да се обяснявам: На приятели няма нужда, враговете няма да ме разберат Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 sebe si мразя,защото не съм стока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Mrazia Mechkopori Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Мразя даме питат какво МРАЗЯ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
melkor Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Ми не е така!! Ти можеш да имаш приятели и приятелки без да си влюбен в тях и тогава няма да си самотен не е ли така? <{POST_SNAPBACK}> Адаш, каза го вместо мене. :"))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Мразя това, че когато съм на работа слушам един диск с часове, понеже колежката е шматка и забравя да го сменя Мразя това, че въпросния диск е неква луда чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 мразя тъпия селски акцент на даскалката ми по немски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 мразя тъпия селски акцент на даскалката ми по немски <{POST_SNAPBACK}> Леко бе, и госпожите са хора, а госпожите са селянки. А селяните са хора... Ако въобще нещо разбра Иначе съм съгласен с теб и моята е селянка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.