farrell Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 До следващата кризичка Радо, дръж се мъжки, пу*ко, че ше има бой :Р дори и да ме набият,поне няма да съм си го изпросила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Най-много мразя да си харесвам жени дето имат или приятел или мъж! Тва ми е най-омразно от всичко друго !!! Лошото е че ми се случва почти постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Мразя несподелената любов и хората, които псуват през 2,73 секунди!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Мразя несподелената любов и хората, които псуват през 2,73 секунди!!! хехехехе........несподелената любов се надживява,а за псувните.......кофти е наистина някво супер тъпо става.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Мразя да се виждам с жени, които съм ебал и още искам да еба, но те вече по една или друга причина не пускат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Мразя като дойде някой в нас да оставя отпечатъци по монитора :allien направо се вбесявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Ееееей, това вярно е много долно... или да ми бара мишката с мазни гадни пръстчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Ееееей, това вярно е много долно... или да ми бара мишката с мазни гадни пръстчета... ДАаааааааааааааааааа, ужас, направо смърт за такива или да им връчиш парцала и да търкат те Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Ееееей, това вярно е много долно... или да ми бара мишката с мазни гадни пръстчета... Eпа, човещинка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Мразя да се виждам с жени, които съм ебал и още искам да еба, но те вече по една или друга причина не пускат... Наистина това не е човещинка да та наебе някоя и да те зареже при положение,че си я харесал малко повече от нормалното.И на мен ми се случи тва лято инцидентно по магистралата,но кво да правиш такъв е живота за малко да се разплача даже Сега вече ми е смешно,ама тогава По гадно е несподелената любов,както каза sincity Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Наистина това не е човещинка да та наебе някоя и да те зареже при положение,че си я харесал малко повече от нормалното.И на мен ми се случи тва лято инцидентно по магистралата,но кво да правиш такъв е живота за малко да се разплача даже Сега вече ми е смешно,ама тогава По гадно е несподелената любов,както каза sincity а най-гадно е ,като знаеш,виждаш и усещаш колко много те обичат,ама така здраво ти се правят........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 А може би просто виждаш това, което ти се иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Мразя зимата, снегът и студът Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Мразя зимата, снегът и студът Аз също...не ми трябва сняг искам да е топлоооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Мразя,когато трябва да обяснявам на някоя малка пикла,че съм искал само секс от нея и да се чудя как да се откопча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Мразя,когато трябва да обяснявам на някоя малка пикла,че съм искал само секс от нея и да се чудя как да се откопча Аз мразя хора, които прибягват до подобни похвати Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Izkluchitelno mnogo mrazq nqkoi da mi prashta streli na GSM-a tva me vbesqva.Napravo si go spiram ako me strelne nqkoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Мразя, когато след кратко щастие ме обзема дълго пропадане. Мразя, когато отдавна минали грешки ме карат да се страхувам. Мразя, когато обстоятелства независещи от мен ме подтискат. Мразя, когато неказвам това което чувствам, само защото си мисля, че така ще избеледнее. Мразя, когато единственото нещо което искам е непосилно за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Вече все по-често започвам да намразвам и американското кино, за сметка на руското Бравос, не съм сама-Американското кино е боза! А руското - П.П. Гледа ли "Нощна стража" ? Поправка-Американското кино от 90 и някоя насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Аз пък мразя хората, които мразят американското кино, защото не мислят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ние пък 'щото виждаме нещо от стойностното американско кино, та... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Вече все по-често започвам да намразвам и американското кино, за сметка на руското i az taka, samo 4e za qponskoto kino Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Ние пък 'щото виждаме нещо от стойностното американско кино, та... Да де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Аз пък мразя хората, които мразят американското кино, защото не мислят... Нещо не сгрях-Не мислят какво?Или изобщо не мислят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Американското кино е дало достатъчно на публиката и няма какво да се оплаквате....ама аз не това мразя чесно да си кажа напоследак нищо не ме боли!! Мразя себе си затова че съм идиот и просто ми е мноо криво и си го изкарвам на приятелите....днес си го изкарах на един пич бездаискам стана ми шибано и просто незнам какво да правя...постоянно викам и се нерва....заяждам се и някъде ще си изям боя...ама това не съм аз не съм такъв не се заяждам и никога не ми е шибано и никога не съм си го изкарвал на приятелите....дори когато наще се разведаха пак не бях така както съм сега....и ся ще се питате закво ми е така ли?Заради момиче...естествено просто класика....те са силния пол просто си нямате напредстава колко власт имат...докато не я изпитате в пълна сила!!!Гаври се с мен жестоко....просто ми идва да се гръмна(вече щях да скачам от тераса ама май не ми е още време) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.