Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

До следващата кризичка :) Радо, дръж се мъжки, пу*ко, че ше има бой :Р

дори и да ме набият,поне няма да съм си го изпросила :wacko: :bgrin: ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Мразя несподелената любов и хората, които псуват през 2,73 секунди!!!

Мразя несподелената любов и хората, които псуват през 2,73 секунди!!!

хехехехе........несподелената любов се надживява,а за псувните.......кофти е наистина някво супер тъпо става....

Ееееей, това вярно е много долно... или да ми бара мишката с мазни гадни пръстчета... :sick

ДАаааааааааааааааааа, ужас, направо смърт за такива или да им връчиш парцала и да търкат те :sick

Ееееей, това вярно е много долно... или да ми бара мишката с мазни гадни пръстчета... :sick
Eпа, човещинка е :)

Мразя да се виждам с жени, които съм ебал и още искам да еба, но те вече по една или друга причина не пускат... :angry:

Наистина това не е човещинка да та наебе някоя и да те зареже при положение,че си я харесал малко повече от нормалното.И на мен ми се случи тва лято инцидентно по магистралата,но кво да правиш такъв е живота за малко да се разплача даже

:woot Сега вече ми е смешно,ама тогава :wacko: По гадно е несподелената любов,както каза sincity

Наистина това не е човещинка да та наебе някоя и да те зареже при положение,че си я харесал малко повече от нормалното.И на мен ми се случи тва лято инцидентно по магистралата,но кво да правиш такъв е живота за малко да се разплача даже

:woot Сега вече ми е смешно,ама тогава :wacko: По гадно е несподелената любов,както каза sincity

а най-гадно е ,като знаеш,виждаш и усещаш колко много те обичат,ама така здраво ти се правят........ :sayjin :wacko:

Мразя,когато трябва да обяснявам на някоя малка пикла,че съм искал само секс от нея и да се чудя как да се откопча :wacko:

Аз мразя хора, които прибягват до подобни похвати :sick

Мразя, когато след кратко щастие ме обзема дълго пропадане.

Мразя, когато отдавна минали грешки ме карат да се страхувам.

Мразя, когато обстоятелства независещи от мен ме подтискат.

Мразя, когато неказвам това което чувствам, само защото си мисля, че така ще избеледнее.

Мразя, когато единственото нещо което искам е непосилно за мен.

Вече все по-често започвам да намразвам и американското кино, за сметка на руското :)

:punk :punk :punk Бравос, не съм сама-Американското кино е боза! А руското - :)

П.П. Гледа ли "Нощна стража" ?

Поправка-Американското кино от 90 и някоя насам

Вече все по-често започвам да намразвам и американското кино, за сметка на руското

i az taka, samo 4e za qponskoto kino :P

Аз пък мразя хората, които мразят американското кино, защото не мислят...

Нещо не сгрях-Не мислят какво?Или изобщо не мислят?

Американското кино е дало достатъчно на публиката и няма какво да се оплаквате....ама аз не това мразя чесно да си кажа напоследак нищо не ме боли!! :angry:

Мразя себе си затова че съм идиот и просто ми е мноо криво и си го изкарвам на приятелите....днес си го изкарах на един пич бездаискам стана ми шибано и просто незнам какво да правя...постоянно викам и се нерва....заяждам се и някъде ще си изям боя...ама това не съм аз не съм такъв не се заяждам и никога не ми е шибано и никога не съм си го изкарвал на приятелите....дори когато наще се разведаха пак не бях така както съм сега....и ся ще се питате закво ми е така ли?Заради момиче...естествено просто класика....те са силния пол просто си нямате напредстава колко власт имат...докато не я изпитате в пълна сила!!!Гаври се с мен жестоко....просто ми идва да се гръмна(вече щях да скачам от тераса ама май не ми е още време)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...