Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Значи имаме голяма разлика двамата....достатъчно бой съм ял и достатъчно бой съм хвърлял че да знам какво е Хулиганство....филми гледам което няма нищо лошо надъхвам се ама не само от филмите...от музика....от приятели които ме подкрепят и са готови да скочат за мен при нужда....за анархията съм съгласен ама поне да не е толкова сурово наказуемо!!!Бия се аз ям бой аз съм потърпевшия кво ги е**ва че аз ще съм син или че ще кървя не е тяхна работа моя си е да не се бъркат.....и отново казвам за поредн стотен и направо почва да ме нерви някой като каже "не си ли още малък" ми кат не ме познавате от де знаете че нямам опит в точно тези области.....cheers mate...

Пичове обърнахте тая тема в съвсем друга посока има си теми за вашите хулигански простотии. :sick :sick

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
ама поне да не е толкова сурово наказуемо!!!Бия се аз ям бой аз съм потърпевшия кво ги е**ва че аз ще съм син или че ще кървя не е тяхна работа моя си е да не се бъркат

Биеш се ти,ти ядеш бой, но често си го отнасят невинни хорица!Като случая с онова момиче,на което му бяха откъснали половината лице!Представи си че тая бомбичка е попаднала при теб и ти е откъснала на теб половината лице,ще искаш ли тогава "ДА НЕ Е ТОЛКОВА СУРОВО НАКАЗУЕМО"! :pirate

А по темата:

Мразя да мразя... :lol:

Биеш се ти,ти ядеш бой, но често си го отнасят невинни хорица!Като случая с онова момиче,на което му бяха откъснали половината лице!Представи си че тая бомбичка е попаднала при теб и ти е откъснала на теб половината лице,ще искаш ли тогава "ДА НЕ Е ТОЛКОВА СУРОВО НАКАЗУЕМО"! :pirate

А по темата:

Мразя да мразя... :lol:

Точно този случай е нещастен а не Хулиганство...никой не го е направил нарочно....Хулиганството си има рискове и аз ги знам още утре може някой да ме вкара в кома....така че кат не е наясно човек с рисковете да не се захваща въобще!!!

Много съжалявам за момичето не пожелавам на никой това....ама е нещастен случай а не Хулиганство!!!

мразя да се забърквам(аз сама се бутам там)с разни психопати и после да се чудя как да се измъкна невредима :wacko:

мразя да се забърквам(аз сама се бутам там)с разни психопати и после да се чудя как да се измъкна невредима :wacko:
Aз щот съм по прост и попитах моя колега какво е това психопат и къде мога да го видя и той ми каза да се погледна в огледалото :woot

Мразя да е топло ,мразя да е светло, мразя да гледам надъхани футболни холигани дето са на една плюнка живот, мразя хората да ме гледат, мразя когато майка ми ми изпере кубинките и трабва да ходя на даскало с маратонки, мразя да ми казват че съм ненормален, мразя да нямам хентай на пц-то, абе общо взето мразя света.

Мразя - не, но презирам футболните хулигани. Това са изопачени псевдо-фенове, които си мислят,. че като им е нещастен и измислен отбора (и първенствтото) могат да го компенсират с груби селски прояви по и извън терена. Някой питаше какво ги е*е полицаите, ами примерно мен би ме 'е*ало' ако една банда настървени олигофрени ми се нахвърли без никаква причина, изключае, че съм си позволил лукса на личен избор и да симпатизирам на 'неправилния' отбор, и разбираш ли, като ми хвърлят 10 човека бой са големите мъже. Аз примерно може да съм искал да ида на стадиона и да подкрепя любимия си отбор без да развалям собственото, а и удоволствието на околните с насилие. Насилието е оправданието на некадърните, който не може да реши проблемите си по нормален начин, поради мухльовщината и некадърност го избива на агресия и бой. Често тази агресия е подтикната от разнообразни комплекси и страхове. Истински силния никога не решава проблемите си с бой.

Всичко си е по твоя вина, но това не е причина да се мразиш, а да се промениш... ;)

няма как да се промениш,ако поне малко не се намразиш......... ;)

ох,искам шопска салата :wacko:

няма как да се промениш,ако поне малко не се намразиш......... ;)

Ти вече си стигнала до фаза "себеомраза" така че вече е време за промяна :sayjin Мога да ти кажа, че след това ще се почувстваш невероятно различно и много по-добре :) ще си в мир със себе си и ще започнеш да се чувстваш удобно в кожата си :punk

Ти вече си стигнала до фаза "себеомраза" така че вече е време за промяна :sayjin Мога да ти кажа, че след това ще се почувстваш невероятно различно и много по-добре :) ще си в мир със себе си и ще започнеш да се чувстваш удобно в кожата си :punk

Трябва да се запознаете... Мисля, че можеш да и повлияеш благотворно... Аз поне не успявам...

Само бъди внимателна - тя си пада доста БИ... ;)

Трябва да се запознаете... Мисля, че можеш да и повлияеш благотворно... Аз поне не успявам...

Само бъди внимателна - тя си пада доста БИ... ;)

Много бих се радвала ако й повлияя благотворно, защото и аз съм се чувствала така и знам какво й е (или поне от части... :blink: ) Няма нищо лошо да се запознаем, да :rolleyes: А щом и ти си се заел с мисията да й помагаш, не се отказвай от временния неуспех, понякога резултатите закъсняват, но рано или късно се появяват!

много хубава кауза сте подхванали вие двамата,ама я :"Колега!" ;)

Това какво ще рече? Че не искаш да се чувстваш добре ли????? Не искам да звуча като някой проповедник или както казва един мой съученик да ти давам тон в живота, но да живееш с мисълта, че се ненавиждаш, това не е живот, душко!!! На мен ми отне години да го преодолея, но някак си се справих! Значи и ти можеш :P

Това какво ще рече? Че не искаш да се чувстваш добре ли????? Не искам да звуча като някой проповедник или както казва един мой съученик да ти давам тон в живота, но да живееш с мисълта, че се ненавиждаш, това не е живот, душко!!! На мен ми отне години да го преодолея, но някак си се справих! Значи и ти можеш :P

да бе разбира се ,че не живея с тази мисъл,просто лирично отклонение,всичко е 6 вече и много се обичам,просто съм добра :D ;) :lol:

Нампоследък много взех да намразвам тъпите американски филми с клиширан край (Happy end) и без особен смисъл. Казвам напоследък, защото на година се правят по 1000 такива филма и по 1-2 добри :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...